+1 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar benim sorum acaba bu bir hastalık mı psikoloji mi 

Ben bir iş yaptığımda hep tekrar tekrar kontrol ederim mesela akşamları bütün prizleri ocağı kapıyı pencereyi hep kontrol ederim kapattigima emin olduğum halde ya yapmadiysam düşüncesi giriyor ve en son herşeyi videoya alıp izleyip öyle yatıyorum bu sadece bende mi var 

4 Cevaplar

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

pimpiriklilik gereksiz yere. hergun onlari kntrol etmenin gereki yokki. biyere tatile cikarken kntrl edilse yeter prizler falan zaten takili olanlar takili kalio. ovakda en son sondurup cayi kapatirsin aksamlari ocakda caydan baska ne olacakki

(24 puan) tarafından

Evet doğru ama bu elimde olan bişey değil ve gerçekten bu huyumdan nefret ediyorum 

(9,079 puan) tarafından

benim esimde pimpirikdir . ilk evlendigimiz sene esimin memlekete gttik. komple salteri kapatmis su vanalarini falan. bi hafta sonra eve geldik evde ölü var sanki. dolap buzluk etler tavuklar allahim kiza kiza kiza baslarim dedim senin pimpirigine karisma her halta  akil var mantik var buzdolabinin fisi cekilirmi kkmple salter indirmis hepten.😂😂

(24 puan) tarafından

Kusura bakmayın istemsizce güldüm 😃😃😃

(9,079 puan) tarafından

ole ole .😂😂 yillarca dalga gecdik guya kayserili uyanik olur derler benimki safinda ötesi

-Reklam-
0 oy
(1,220 puan) tarafından

Canım.bi takıntiiı beyninde bitiyor olay :) benim annem de öyle  

(24 puan) tarafından

Ama gerçekten bi yerden sonra insan kendi hâline endişe ediyor 

0 oy
(562 puan) tarafından

Bence normal ben de kombiyi yazın kullanmadığımda kapalı tutarım açarım banyo yaptığım gibi ilk iş kapatirim 

Ocağı kullandığında hem fişini çekerim  hem de şu kolu varya onu aşağı indiririm 

disari çıkmadan önce acaba ocak falan açık mı diye son kez bakarım dış kapıdan çıkınca acaba kapıyı çektim mi acaba anahtarı üstünde mi unuttum diye hep düşünürüm

Vantilatör çalıştırıp gece uyumam uyumadan önce prizlerin fişini çekerim teli asla şarjda bırakmam gece 

Bunlar takıntı değil önlem 

(24 puan) tarafından

Valla bi an acaba hastalık falan mı diye düşündüm 

0 oy
(6,510 puan) tarafından

Ben senin gibiyim üç dört kez bakarım huyum bu şekilde hiçbir zaman rahat bir insan olamadım

(24 puan) tarafından

Bende öyle asla rahat bir insan değilim 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 39 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hilal nur (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
17 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sinem2626 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 573 göst.
0 oy