0 oy
330 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (41 puan) tarafından

Mrb hanımlar 2 yaşında oğlum var tek çocuk ben kreşe vermek istiyorum bulunduğum yerde çok güzel kreşler var ama çevremdekiler yaşı küçük kreşten arkadaştan çok anneye ihtiyacı var zaten bir kaç sene sonra ana sınıfına gider falan bende evde onunla tabiki ilgileniyorum ama istiyorum ki yaşıtlarıyla oynasın sosyalleşsin hem konuşması içinde iyi olur belki bu sayede daha güzel konuşur açılır tabi bir yandan düzeni de bozulur uyku yemek falan olsun çok kafam karıştı bu yaşta kreşe veren var mı 

15 Cevaplar

+4 oy
(1,786 puan) tarafından

Onun yerine oyun grubuna götür daha mantıklı 

-Reklam-
+2 oy
(9,079 puan) tarafından

yani cocuk durursa sahsen bende vermek isterim kres kotu birsey degilki. millet  sanki krese birakti. bidaha almicam muamelesi yapio. anneye ihtyaci varda koala gibi yapisik degilko

cocuk evde cani sikilacagina arkadas edinmesi guzel bisey. benimki 3 yas oldu hende vericem. gecen sene durmazdi huysuz bir cicuk. birde uyku saatlerimiz falan duzenliydi kres araya sokup duzenimizi bozmak istemedim gecen yil. keese illa calisanlarin vocuklari gidecek diye bir kaide de yok. calismiyosun zaten evdeain krese verip napcan baskisi var bide:)

+2 oy
(2,971 puan) tarafından

Parka götürün aktiveteler yapın evde yaşı daha çok küçük ayrica evdeymisiniz çocuğunuz sizinle zaman geçirmeli bence

+2 oy
(8,196 puan) tarafından

Başına bir şey gelse anlatamaz neden bu acele 

+2 oy
(8,632 puan) tarafından

Yaz ayındayız sürekli parka çıkar o şekilde sosyalleşir aynı zamanda oyun gruplarına götürebilirsin haftanın 2 günü 3 günü 1 saat 2 saat şeklinde oyun grupları var. Kreş için erken en azından 3 yaşına gelmeli kendini ifade edebilmeli

+1 oy
(4,876 puan) tarafından

Kreş değil de oyun grubu olabilir. 

+1 oy
(11,854 puan) tarafından

Çalışmıyorsan neden vereceksin ki daha çok küçük. 4 yaşında kreşe başlar 5 yaşında anasınıfına gider. 6 yaşından sonra zaten senelerce okuyacqk :) sen evde bolca vakit geçir çocuğunla. Aktiviteler yapabilirsiniz birlikte

(41 puan) tarafından

Ne kadar yaparsam yapayım onun yaşıtlarının olduğu bir yerde her gün değişik farklı oyunları oynayarak zaman geçirmesi kadar olmaz en azından yaşıtlarıyla konuşur onun daha iyi konuşması içinde önemli benim için bakalım 

+1 oy
(16,978 puan) tarafından

Çocuk tuvalet alışkanlığı kazanmadan göndermem ben. Tabi göndermek zorunda olanlara bişey diyemem. 

+1 oy
(4,017 puan) tarafından

Kreş değil de oyun gruplarına götür. 2-3 saat oluyor . Onun için de senin için de rahat olur . Kreş için küçük daha.

+1 oy
(6,868 puan) tarafından

Bence onun yerine oyun grubuna yazdir 2 yas daha süt kuzusu mecburiyet olmadigi surece anneden ayrılmamali oyun grubu hafta 2 gun 1.5 saat oluyor annede yaninda oluyor doger gunlerde parka cikarirsin 

+1 oy
(5,065 puan) tarafından

Arkadaş olacak kimse yoksa doğru düzgün yarım gün verin. Siz de önemlisiniz ama çocuğa sosyalleşme de lazım artık

(41 puan) tarafından

Tabiki ben özellikle sosyalleşmesini ve konuşması için istiyorum yani benimle ne kadar konuşursa konuşsun kendi yaşıtlarıyla olması iyi 

+1 oy
tarafından

Kreş degil de oyun grubu daha mantikli daha cok kucuk oldugu icin ayrilik kaygisi yasayabilir ilerde sosyallesmek yerine size daha cok baglanmak isteyebilir.

(41 puan) tarafından

Aslında kreş dediğim yer tamamen yaşıtlarının olduğu bir oyun oynama birlikte zaman geçirme etkinlik yapma yeridir 

tarafından

Kreşin nasil bir yer oldugunu biliyorum canım :) ama su an sana daha cok ihtiyaci olabilir.

+1 oy
(6,540 puan) tarafından

Merhaba verebilirsiniz. Yarim gun seklinde suan icin daha uygun olur. 

Evet cevredekiler daha yasi kucuk der. Ama bizim ulkemizde egitim yasi cok gec basliyo. Cogu ulkede zorunlu okul oncesine baslama yası 2.5-3 tur. Ne kadar erken baslarsa o kadar iyi aslinda. 

Hem 2 yasindan sonra bizler yetemiyoruz. Hem de hadi simdi yaz gunu vakit bi sekilde geciyo. Ama kışın cocuk illa ki ekran karsisinda olacak. 

Ben calistigim icin 25 aylikken verdim. İlk ay yarim gun sonra tam gune gectik. İyi ki vermisim. Bakici istemedim. Ama evde olsaydim yarim gun gonderirdi.  Duzeniniz de bozulmaz. 

Sabah 8:30-12 arasi verebilirsiniz. Kresten gelince de oglen uykusuna yatirirsiniz. 

(41 puan) tarafından

Evet gerçekten öyle daha iyi olacak en azından günün yarısını arkadaşlarıyla oynarken diğer yarısını ben ilgilenirim ne bensiz kalır tüm gün nede böyle bir arkadaşlardan sosyalleşmeden geri kalır bakalım konuşacam olursa öyle yapacam 

+1 oy
(1,344 puan) tarafından

Ben de sizin gibi düşünüyordum ama arkadaşımın oğlu var 2 yaşından beri kreşte. Şuan okuldan o kadar çok bıkmış durumda ki. Hiç gitmek istemiyor çok soğudu. Şuan çocuk 4 yaşında benim kızım da 4 yaşında bu sene anaokuluna yazdırdım. Arkadaş da benimle gelmişti. Öğretmen dedi ki erken vermişsin çocuk bıkar okumak istemez dedi. Arkadaşım da durumun farkında ama herşey için çok geç 

0 oy
(562 puan) tarafından

Yani bazı kadınlar utanmasa kreş çocuğumu dogursun diyecek sen üstüne alınma 

Bu arada sosyalleşme yaşı iki değil çocuk şuan dış dünyayı öğrenme keşfetme yaşında anne baba yardimiyla güven duygusu kazanıp bağımsız hareket etmeyi öğrenecek arkadaş olma sosyalleşme yaşı anasinif hatta anasinifinda bile çocuklar çok sosyal ilişki kurmuyor hep tek başına oynuyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 176 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 156 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,749 cevap