0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (184 puan) tarafından

Kızlar ablam 11 yıllık evli 5 çocuğu var nerden başlicam bilmiyorum 6 ay önce doğum yaptı sezeryan  doğumdan çıktıktan sonra bir numaradan bir kadınla kocasının sarmaş dolmaş fotoğraflari geldi    neyse tekrardan ablam affetti pişman olmuş herhalde kocası ablam affeti affetmesi hata zaten neyse geçen gün ablam arkadasiyla konuşuyormuş şarjı bitince kadının kocasının telefonuyla konuşmuş ablamla eniştem olucak adam da gecenin yarısı kavga çıkarmış başka adamlarla konuşuyorsun diye adam zaten kadında izah ediyorlar bir şey yokdiye ama anlamıyor Ablam baba evine geldi en küçük oğlunu da getirdi diğer dördü babasinda bugün aramış anlaşmali boşanma açalım diye  bu arada eniştemin bir kolu sakat parmaklarj da iş görmüyor bir geliri yok ablamda yok çekişmeli boşanma açıcam diyor hem çocukların velayetini versin mhkeme bana hemde her ay düzenli nafaka   verirler mi acaba  çünkü eniştemin yemwdigi halt kalmamiş eve bile düzgün yiyicek getirmiyordu 

7 Cevaplar

+3 oy
(8,675 puan) tarafından

11 yıllık evlilik 5 cocuk böyle bir adama bide en kücüğünü 6 ay önce doğurmuş dıcek bişey bulamıyorum maalesef 

(184 puan) tarafından

Eskiden böyle değildi çok iyi bir eş ve babaydi bu kadın ile birlikte olduktan sonra herşey tepetaka oldu ablamın dedigine göre 

-Reklam-
0 oy
(4,333 puan) tarafından

Bence de çekişmeli bosansin bı zahmet, 5 çocuktan sonra sen sağ ben selamet diyecek hali yok mecbur bakacak o çocuklara 

0 oy
(3,545 puan) tarafından

5 cocuk bakımı enisten zaten eve yemek.getiymiyor sa nafakayi asla odemez odesw ne olacak ablan calismadan hayatı nasıl gecindircek alanında aklı biraz kitmis 5 çocuk öyle adama yapilirmi 

(184 puan) tarafından

Eli sonradan ablam 5' inci çocuğa hamileydken   eli makina arasında kaldı  ablamı ve çocukları annemler  bakarız diyor 

(3,545 puan) tarafından
+1

Ne güzel annen bakariz diyorsa yapacak birsey yok bu adamdan hayırda yok

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Enişte çalısmıyor eve para getirmiyorsa bu 5 çocuğa kim nasıl bakıyor 2 tane de yetişkin birey var inan 1 çocuk var nasıl geçineceğiz ilerde çocuğu okula kreşe nasıl göndereceğim diye düşünüyorum helal olsun millet çatır çatır neyse  çekişmeli boşanmada davayı açan taraf 1 adım önde oluyor ablanız dava açsın ama adamın maaşı yoksa tedbir nafakası veya çocuk nafakası nasıl verecek orayı bilmiyorum

(184 puan) tarafından

Eniştem sigortalı çalışıyor çalıştığı iş yerinde eli mskinada kaldığı için sigortası işliyor zaten beş çocuğa kadar iyilerdi son gebeliginde eniştem Suriyeli bir kadınla olmuş zaten olanlar da sonra oldu

0 oy
(1,934 puan) tarafından

Boşanmasin. ... .

0 oy
(410 puan) tarafından

Allah kolaylık versin inşallah çok zor oluyor bu işler. Bilgim yok ama enişteniz sanki bariz bahane etmiş gibi. Çünkü ablanın durumu ispat edilebilir bı durummus yüzleşebilirlerdi eşimin telefonundan konuştuk falan diye. Hakkında hayırlısı inşallah ama cekismeli olursa daha iyi gibi duruyor.

(184 puan) tarafından
+1

Zaten bhne arıyor ablamla boşanmasi için sırf gidip o Suriyeli kadınla olmak  için çünkü küçücük bir şeyi büyütüyor 

0 oy
(1,129 puan) tarafından

Eli kolu tutmayan bi adam neden nasıl 5 çocuk yapar..... 

(184 puan) tarafından

Eli ablamın son gebeliginde eli makinaya sıkıştı tutmiyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 858 göst.
21 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 818 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu