0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (18,499 puan) tarafından

Kahvaltıda eşimle bu konu hakkında konuştuk. Eşim bundan 1 ay önce safra taşı yüzünden sancı çekti. Böbrekte de taş var dün kontrolde doktor ameliyatla alalım demiş eşim kabul etmemiş safradan zaten ameliyat olacak diye. Neyse işte konu açıldı bilmem ne suyu varmış onu içecem taşı düşürmek için dedi. Bende dedim öyle her şeyi kafana göre içme bu son 1 aydır çok hap kullandın bu seferde mideden olma dedim. İşte sancı yapıyormuş belki o çektiğim sancı safradan değil böbrektendir dedim küçük taş o kadar sancı yapar mı dedim. Ne diyorsun sen doğum sancısından bile daha kötü sancı yapar dedi. Kim demis onu dedim Google de öyle yazıyor dedi. Açtı googleden you tubeden öyle diyen hastaların videolarını izletiyor bana. Sanki sancı çekmek marifetmis gibi kendini haklı çıkarmaya çalışıyor 😁

1 cevap

0 oy
(6,987 puan) tarafından

Berbat birsey o kadar sanci oluyor ki kusuyorsun ben uni zamaninda vize doneminde dusurdum doktor acil ameliyat dedi tasa bende vizelerim.var burda bana bakicak kimse yok dedim diye agri kesici igneler verdi mecbur kalirsan sancidan duramazsan vurdur dedi o derece agrin oluyor sicak su torbasiyla arkadas oldum onla uyudum  bir suru agri kesici iciyordum gileboru suyu aktarda satiliyor o iyi geliyor 

(18,499 puan) tarafından

Suyun adını unuttum..eşim şimdi getirmeye gitti. Eşimde öyle kusma falan olmuyor. İlk günler eşim de şu torbası ile yatardı..hatta şişkinliği bile olmuştu. Bir hafta kadar ayrı yattı benden yatarken karnına falan yanlışlıkla vururum korkusundan 😁

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
5 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (135 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 557 göst.
0 oy
7 cevap 353 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 373 göst.