Kızlar eşim personel 4 senedirlide evliyim 2 sefer eşim göreve gitti biri 3 ay şuanki 6 aydı ve dolmak üzere neyse eşimde tek çocuk bu arada onu demem gerekiyor ilk gittiğinde ben kaynanam gile gittim ne terbiyesizliğim kaldı ne fotoğrafımı çekip eşime atmaları kaldı ne suratsız tavırları kaldı oldukları ilde evleri vardı eşim 3 sene kalıcaktı eşimin evi güya kiracıya gelinim oturucak dedi adamı çıkardı sonra bize senin eşyalarını bi odaya tıkarız sende bizle yaşıycaksın dedi ama bilerek zehir etti bana sırf onlardan gideyim diye neyse bende gittim mecburen eşimin olduğu yerin merkezinde ev tuttum yaşadım şimdide eşimi ocaktan belli göreve verdiler ve dediğim gibi 6 ay olucak ben 3 ay evimde kaldım sonrada aileme gittim aileme gittiğimden belli birgün beni arayıp birşeye ihtiyacın var mı diye sormadı bile yetmiyor gibi birde anneler gününü kutlamamışım diye eşimle beni birbirimize düşürdü ve ne gelinler var ben hayret ediyorum falan dedi bana siz gelin ben gelemem dedi bende kızım küçük diye gitmedim bide bu önceki yaptıklarından dolayı kim bilir ne kulp takar diye de buyur sen bize gelde kal dedim yok ben gelmem diyor normalde de sırf gezme olsun diye ha bire bize gelir ve eşimle evde olalım gitmeden önce sabah öğlen gece ha bire arardı kendimiz izin alıp giderdik peşimizdeydi öyle nereye gitsek bende kendimle götürürdüm şimdide son günlere yaklaştık baktım beni ha bire arıyor iyi olmaya çalışıyor bende de bir soğukluk oldu artık her bayramda bendeydiler artık evime bile almak istemiyorum o kadar soğudum yani eşim tek çocuk diye kıyamıyorum ama ailem de biz seni onlara verdik onlar senin zor gününde yanında yoklarsa senin niye soyadın değişti diyorlar iki seferdirlide ailemin yanındayım ve gram sevgim saygım kalmadı kızlar öyle şeyler yaşadım ki eşimde tam anacı ama uzağım işte bundan sonra ne yol izleyeceğimi bilmiyorum bana tavsiye verir misiniz?