0 oy
770 göst.
Diğer kategorisinde (473 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kjkkkkkkkk

37 Cevaplar

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Canım adamın derdi ön koltuk olsa diğer oğlunun arabasında ön koltuğa da oturabilir. Sen bile kaynının arabasında öne oturduysan babası nıye oturmasın? Adam oğlunun yani senın kocanın yanında kalmak istiyor belli ki. Uzakta olan insan daha kıymetli olur zaten

-Reklam-
0 oy
(221 puan) tarafından

Sizden çok yüz alıyor ne bu çocuk gibi öne oturacam modu diğer çocuklarına cesaret edemiyor 

0 oy
(2,728 puan) tarafından

Aman binsin Allah'tan hep yan yana değilsiniz o yönden bak benm de eşim araba kiralar kaynana hep öne biner peder de ben çoğunluk arkada oturuum diyorum eşimin arabası olsa da aynı şeyi yaparlar kesin sende takılma zatn evine gideceksin hem yasliysa baya önde oturması daha iyi 

0 oy
(215 puan) tarafından

Şahsen ben bi erkek varsa özellikle de büyükse yaşça aklıma bile getirmem öne oturmayı kayınvalideme de derim sen otur diye bence onda değil sende var ön koltuk sevdası kendine yakıştırabiliyo musun eşinin babası arkada otururken sen önde oturmayı bence hiç hoş değil. 

0 oy
(28 puan) tarafından

Yani ne var öne binmiş. Bizde zaten kayınbabalar öne biner. . Demek ki ailede herkesin yerini koltuk sırasına göre belirliyorsun. Enteresan bir düzeniniz varmış.

0 oy
(1,912 puan) tarafından

Keşke babam yaşasa da öne otursa… Ben bagajda gitmeye bile razıyım.

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Uzaktasiz sene bir iki defa oglunu goruyor vakit gecirmek sohpet etmek isteye bilir.sizde esinizin arabasinda arkada oturup gelseydiniz neden kayninizinkina bindizki

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Senede 1 2 kere anca gidiyormuşsunuz adam oğlunu özlüyordur onunla vakit geçirmek istiyor bekar oğlu hep yanında ztn siz yokken de onun yanında böyle şeylerde eski insanlar karı koca yanyana olsun diye düşünmezler aslan gibi oğlum yanımda diye sevinir içten içe adam  böyle düşündüğünü duysa kırılır 1 2 günmüş sadece neye değdi kaynının arabasına bindin de herkese aranızı bozuk hissettirdin 2 gün görmezden gelsen bişey olmazdı bir arada yaşayan insan değilsin sonuçta millet aynı evin içinde yaşıyor yaşlı insan onlar bugün var yarın yoklar anneside diğer oğlunun yanına oturmuş bir evladı annesini bir evladı babasını almış yanına onların hissettiği bu mutluluk ne kadar değerli bizlerde yaşlanıcaz evlatlarımız böyle el üstünde tutsunlar isticez ilgilendiklerinde mutlu olucaz 

0 oy
tarafından

Memlekete gelince diyorsun Belli ki adam evladını özlüyor evladı ile vakit geçirmek istiyor senin yani hürmeten de ben asla Babam varken arabanın önüne oturmam ne olacak yani. Yazık ya Burada adamın dedikodusunu yapıyorsun

0 oy
(630 puan) tarafından

Arabaları olsa da senin eşinle gitmek istiyor yılda bir iki defa gördüğü için sanırım. Cok da kafana takma yılda birkac kez katlanabilirsin sanırım.Bizim arabada ben hep arkada otururum öne ya kaynanam kayinpederim görümcem kaynım ya benim annem babam abim ablam yani aile büyüğü kim varsa oturur ben teklif ediyorum öne geçmelerini. Arkada çocuklarımla ilgilenerek gitmeyi daha cok severim. 

0 oy
(3,343 puan) tarafından

Senede 1 goruyormussun  binsin ne olacak yasli basli insan yani

0 oy
(3,905 puan) tarafından

Bence sen çok abartıyorsun, ha öne binmiş binmemiş ha 10 senedir biniyor binmiyor ne olacak ki, sorun yok iken kendi kendinize sorun çıkarıyorsunuz

0 oy
(1,877 puan) tarafından

Yani saygidir bu. Kayinbaban dururken senin one binmek istemen cok degisik geldi bana. Hele ki bunu dert etmen bambaska. Ayni seyi baban uzerinde empati kur. Belki anlarsin

0 oy
tarafından

Babama bakmadigim kadar kayinpederime baktım o yüzden empati yaparsan bı sorun olmadığını anlarsın.Yasli muhhakkak gönlü olsun ne olmuş 

0 oy
(30,221 puan) tarafından

Biz kalktik büyüğe saygiyla buyuduk gorduk yani sizin bir koltuk derdine dusmeniz cok ama cok tuaf  buyuk onde oturmasi zaten en doğru olani 

Yok esin hakkidir yok arkada oturmasi gerek diyen kesim var elbette zihniyet meselsi birsey diyemem

Ama kalkipta bir koltugun yarisina girmek sizin kendinize olan değerinizi düşürur sonucta kayinpeder saygi gosterip oncelik vermen dogru olan bu zihineytte ilerleyen kesimler hep sorun yasarlar aile ile bir cok ornek var çevremde maalesef 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Benimkide oturur ama buna ben musaade ediyorum o soruyo kizim gec diye yok baba sen otur diyorum onca sene okutmus buyutmus yilda bir iki kere gideriz bizde azicik onun gururunu yasasin diye hep onu one oturturum. Ayrica ben onde o arkada sikis tepis bana daha da saygisizlik gibi geliyo. 

Senin kayninin arabasina binmen tuhaf olmus kiskandirir gibi kayin namahremdir neticede. 

0 oy
tarafından

Baskalarina yaptigin itham kendi bilincaltinin yansimasi oluyor bunun bilincinde ol cocuk gibi one oturma davasi guden aslinda sensin o adam baba oldugu icin bizim kulturumuze yapismis olan kodlamalarla hareket ediyor ama sen tipki bir cocuk gibi kocaman adamdan 4 tekerli arabanin koltugunu kiskanmissin ondeki koltukla arkadaki koltuk ayni yere gidiyor vallahi cocuklarin bilinc duzeyi daha yuksek yetiskin gorunumlu cocuklardan ☺️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,340 soru

24,152,796 cevap

334,991 kullanıcı

...