0 oy
721 göst.
Diğer kategorisinde (469 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kjkkkkkkkk

37 Cevaplar

+8 oy
(1,620 puan) tarafından

Çok değişik bir post.

Ama senin kayninin arabasına binip gitmen dahada değişik plmus

(3,351 puan) tarafından

Al benden de o kadar 

(1,620 puan) tarafından
+1

Hatta yazmamışım bunu eşine söylemek hepsinden daha degisik

(5,949 puan) tarafından
+1

Post sahibi aslında son paragrafta durumunu kendisi anlatmış, farkında değil. "Çocuk gibi arkada gitmek" demiş. Gerçekten çocuk gibi öne binme yarışı yapıyor kayınpederiyle. Kayınpederi değil kendi babası binse aynı şekilde yarışır mıydı acaba.

Çok saçma bir rekabet. Hele de eşini kızdırmak için gidip kaynının yanına oturması ayrı bir rezalet. Ben eşi olsam böyle çocukça saçmalıklarla hiç uğraşamazdım. 

tarafından

Kendime dert ararken BEN 😅 

(5,949 puan) tarafından

Ben yaşlarına veriyorum artık. Burda çocuk gelin çokmuş onu fark ettim. 

-Reklam-
+7 oy
(29,221 puan) tarafından

Yılda 1-2 defa geliyorsan bunu neden çok büyük sorunmuş gibi görüyorsun ki otursun ne var bunda ben direkt kayınbabam öne otursun diye beklerim şimdiye dek hiç aklımdan geçirmedim öne ben oturayım diye ne fark eder eşinle yan yana gitmeyiver yılda 1 2 kez ölecek misin sanki kaynının arabasına binip gitmeni de asla doğru bulmuyorum haksızsın bu konuda kusura bakma 

(469 puan) tarafından

Evet uzaktan bakınca ön koltuk sevdalısı gibi göründüm ama 10 yıldır hiç aklımın ucundan geçmedi kayınbaba veya baba varken öne oturmak. Otursun hatta nolcak ki de, benim kocam biraz babacı, babası da kullanır yani oğlunu aslında ama ne bileyim onu bir şey sanıyor şurda bu oğlunun arabası dibinde yani ta oraya yürüyüşü bile hızlı hızlı görsen gülersin o arabaya binecek öne. Kaynım da küçük ya kardeşim gibi evln çocuğu gibi düşünün kaynanam da bu arabada ya. Sadece eşim babasına hiç toz kondurmaznda bugün oda koşa koşa öne bşndş falan amannn :) 

(29,221 puan) tarafından

Boşver binsin baba oğul sonuçta onlar eşin rahatsız olmuyorsa çok üstünde durma belki özlüyor ondan yapıyor veya çok seviyor oğlunu olabilir binsin yanında olsun sürekli görmüyorsun zaten boştan tartışma veya birbirinizi kıracak bişi yapmayın💕

(7,457 puan) tarafından

Afedersiniz de iki araba varken bi yere tıkış tıkış gitmekte tuhaf. Cevap verene diyom. 

+6 oy
tarafından

Ya belki surekli oglunu gormuyor diye vakit gecirmek istiyor onunla,yaslilar yas aldikca coxuklasiyor sen cok abartiyorsun yemez ya ön koltugu

(5,281 puan) tarafından

Bence de tek dert oğlunun yanında gitmek için arabaya koşturan kayınbaba olsun:D

+4 oy
(3,351 puan) tarafından

Bazen burdaki postları görünce kendi derdimden utanıyorum (!)

Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun öne geçince he bak ben daha ön plandayım mı? İnan başka örnekle açıklasan hak verebilirdim yada kaynının arabasına öne geçerek tepki vermesen.. Ama bu olmamış

(469 puan) tarafından

Dert değil dert olsa 10 yıldır bunu eşime derdim zaten. O birqz oğlunun bizimle çok ilgilenmesini çok sevmez kendi ilgi bekler oğlu da tam bir babacı, neyse konu zaten ön koltuk değil araba onun olsun. Sadece dibinde öbür araba dururken bizim ilerideki arabaya herkestwn önce koşup binmesi onu bişe sanıyor, kaynanam melek gibidir ama kayınbabamın ne lafı biter ne böyle değişik şeyleri

Kaynım da daha küçük kardeşim gibi evln küçük çocuğu gibi düşünün 

+4 oy
(209 puan) tarafından

Oturup bunları mı düşünüyorsunuz, adamın her hareketini takip etmişsin  🤦‍♀️

+3 oy
(46 puan) tarafından

Doğru anladım yani uzaktasiniz normalde şimdi gittiniz  onların yanına aklıma ne gelyor belki oğlunu özlemiş ve yakın kalmak istiyor yani onun yanında oturmak istiyor surekli

+3 oy
(4,588 puan) tarafından

Yani bilemedim . Benim annemle babam da hep erkek kardeşimin arabasına binerler . Biz de olsak yanlarında bizim de arabamız var. Annem öne oturmaz ama babam hep öne oturur. Daha rahat ediyor orada. Bizim gelin böyle düşünse hem annem hem babam  çok üzülür . Hiç kötü niyetleri yok çünkü. Abartıyorsun gibi geldi bana. Sen diyorsun sene de bir kaç defa diye. Bir babanın da oğlunda bu kadar hatrı olsun. 

(469 puan) tarafından

Sorun binmesi değil, sorun etsem 10 yıldır bunj eşime derim zaten sorun bu araba dibinde dururken ona hızlı hızlı herkesten önce gidip öne oturması görsen gülersin eşim bişe şaşardı var böyle takıntıları yoksa araba onun olsun 

(731 puan) tarafından

Gülünecek bişey yok bunda benim babamda kayınbabamda aynıdır öne binerler hep hiç arkaya geçtiklerini görmedim 

Çok çok aşırı normal yani takılacak bişey yok

+3 oy
(2,409 puan) tarafından

Seni haklı bulamadım maalesef bacım. Yani araba da bir büyük varken benim fikrimce gelinin öne oturması hoş değil. Edeben de olsa bu böyledir. Sen çocuklarınla arkada daha rahat edersin. Öne oturunca onlar ne olacak. Arkadakiler bakacak. Bakmaya mecbur değiller. Öne de alamazsın. Boş yere sıkıntı çıkarıp eşinle aranı bozup, ailesi ile aranı soğutma. Eşinin gözünde kıskanç biri konumuna düşersin , hem de babasını.. çok yersiz olmuş. Bence bir an önce yanlışının farkına var. Ortamı yumuşat. Kendine de onlara da zehir etme. Zaten ara da bir gidiyormuşsun. Cevaplar zoruna gitmesin lütfen. Sen yorum istedin bizler de yaptık

+2 oy
(1,296 puan) tarafından

Kayınbaba babam annem kayınvalidem bunlar varken binmem öne saygıdır bizde ama anneler eşinin yanına otur derler yıne her seferinde binmem yanı ne olacak öne veya arkaya yada diğer arabaya takıntı yapmışsın 

+2 oy
(6,018 puan) tarafından

Kayınbaban diğer oğluyla tartışmış ama bunu size yansıtmak istemiyor olabilir neticede artık evleriniz ayrı herşeyi anlatmak zorunda değil o yüzden sizin arabaya gitmiştir belki hem senede 1 2 defa arka koltukta oturunca bişey olmaz önü ayrı arkası ayrı yere gitmiyor ya

(469 puan) tarafından

Diğer oğlu daha küçük yeni aldı arabasını aslında kardeşim gibi ya evin küçük çocuğu gibi düşünün,derdi kendi arabaları dibinde iken bizim ilerideki arabaya koşacak nerdeyse binecek ona aman araba onun olsun 

+2 oy
(911 puan) tarafından

Gece gece başka derdin yok mu bacım 

+2 oy
(4,874 puan) tarafından

Babamlara gelince eşim babamın arabasını kullanır. Bizim arabamız yok ben de önde otururum babam annemle arkada oturur. Ben seni anlıyorum önemsiz gibi görünebilir ama ne demişler sinek küçük ama mide bulandırır. Bu da öyle bişey. 

+2 oy
(24,070 puan) tarafından

Biz arabayı daha yeni aldık üstelik benim paramla aldık her halükarda ön koltuk benim hakkım yani :) ama eşimin  memlekete giderken orda genelde arkaya oturuyorum bu şimdiye kadar kayınpederimin arabasında da böyleydi şimdi kendi arabamizda da böyle kayinpederin evet çok tuhaf ama sen de çok tuhafsın çok dert ise cesaretini topla önde oturmak istiyorum de :) 

Hep beraber aynı yerde yaşıyor da değilsiniz yılda bir iki kendin diyorsun 11 ay öne oturuyorsan 1 ayda arkada oturabilirsin 

+1 oy
(3,522 puan) tarafından

Bazı kayınbabalar kaynanadan beter oluyor maalesef. Benim başımda da var bi tane.. çenesi de durmaz oğlunu benle paylaşamaz. Öne oturmasına hiç karışmam keşke çenesini tutsa.. 

+1 oy
tarafından

Sürekli yanında olsalar ve sürekli buna maruz kalıyor olsan sorun yapmanı belki anlayabilirim yani yılda bir iki kere gelip bu şekilde davranması seni çok zorlamamalı görmezden gelmen lazım ama senin bu durumda işine kızıp kayının arabasının önüne binmen de bence çok yanlis geri kafalı değilim ama kocam dururken gidip kaynmın arabasına da binmem yani  ben hiç kimse benden böyle bir şey beklemedi halde kayınpederim kaynanam annem eşimin anneannesi dedesi herhangi bir bizden büyük birisi varsa ben geçer arka koltuğa otururum hatta eşim kızar öne gelsene diye hayır derim yani babası da kızar kızım önde otur sana diye ama ben bunu kendim arkaya geçiyorum kimsenin yanında oturdum diye sorgulamaz otursam ben kendim öyle yapıyorum ya bu beni ne öldürür ne kaldırır önde otursam da yazar arkada otursam da yazar araba aynı yere gidiyor sonuçta bence bu ön koltuk muhabbeti saçma gereksiz bir şey 

+1 oy
(15,139 puan) tarafından

Arabanın önü ile arkası farklı yere mi gidiyor? 

0 oy
(11,593 puan) tarafından

Aman ben neler gördüm iblis pederden asla bunu dert etmezdim valla istediği kadar otursun zaten yılda bir kere gidiyorsun yanlarına keşke bende bizim iblisi yılda bir görseydim kapı komşum her Allah'ın günü ya dedi geliyor ya o mendebur suratını görüyorum 🤢

0 oy
(3,460 puan) tarafından

Herkes yargılamış ama ben seni anladım bacım. Yaşlı deyip geç boşver ne yapacaksın başka. Allah'tan yılda 1-2 kez gidiyorsun şansına. Öyle düşün. Genelde kaynanalar yapar ön koltuk sevdası işini. Yakınında kendi evinin arabası dururken koşa koşa sizinkine gitmesi komik olmuş gerçekten. Eşine de bahsetmişsin o da görmüş. Bişe desen haksız çıkarsın buna mı takıldın derler eminim. Bende öyle bi olay görsem içten içe sinir olurdum ama gülerdim😂 

0 oy
(23,266 puan) tarafından

Benim kayınbaba da öyle önde oturuyorum diyelim bunu görse bile yine on kapıyı açar AA senmi oturuyorsun der görgüsüz bana göre ne farkediyor yani ön arka geç otur bir yere ama seninde bunu bu kadar sorun etmen ne bilim tuhafıma gitti biz her hafta görmek zorundayiz ailesini sen senede 1 2 kez boşver görgüsüz işte takma 

0 oy
(496 puan) tarafından

Herkes laf söylemiş ama bence sen yillardr zaten ses çıkarmamışsın sadece koşa koşa sizin arabaya gitmesine kizmişsin ki piknik sonrası eşinde bunun doğru olduğunu anlamış göz göze gelmişsiniz bence haklısın canım ,halam yillardr kayinpederiyle aynı evde kaldılar diye kocasının yanına binemedi kayinpederi öldü kaynanasını oturmaya başladı öne o da yerin artık ben ne zaman oturucam diyip isyan etmişti, bazen ses cikarmak gerek

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,177 cevap

334,356 kullanıcı

...