+1 oy
378 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,811 puan) tarafından

Kızlar annemin kolu kırıldı düştü önümüzdeki cuma da ameliyat olacak platin takılacak koluna haliyle kolu dirseğe kadar alçıda bende aldım bana getirdim kız kardeşim çalışıyor izin vermiyorlar başka da bakacak kimse yok babam da çalışıyor eşim çalışıyor cocuk da yaz kursuna gidiyor ben sana gelemem köye dedim neyse kaynanam ikidir arıyor annemi sözde hal hatır sormaya nerde kalıyorsun diye ağzını arıyor nasılsından önce nerdesin diyor kadına 

annem de rahatsız oluyor cuma ben kendi evime giderim diyor bende dedim bi daha ararsa ver ağzının payını vermezsen ben veririm dedim eşim de Perşembe annemi çağırıriz çocuğu bakar dedi bende dedim çağırma boşver düşünse kendisi derdi geleyim bakayım daha annemin ağzıni arıyor nerde kalıyorsun diye  dedim bı şey demedi 

Sizce de yaptığı bencillik değil de ne ?? Bunda art niyet yok mu senin oğlunun eviyse bende kızıyım.

9 Cevaplar

+2 oy
(4,718 puan) tarafından

Oyle dediginde arkadan seslen sende, kızının evinde kaliyor nerede kalacak diye. Daraldi herhalde, bosver hic takilma, annende acmasin telefonunsen ac konus bence en azindan kadinin morali bozulmaz 

(6,811 puan) tarafından

Bi daha derse sağlam bozcam haspam oğlunun parası gitcek diye korkuyor kaynanası damadın parasını eksiltir aman diyim 

-Reklam-
+2 oy
(4,876 puan) tarafından

Su dunurlerin birbirlerini aramalarını anlamıyorum. Eşime de diyorum muhattap olmasınlar diye olmuyorlar da zaten. Bizimkiler çok ayrı kutuplar. 

(6,811 puan) tarafından

Normal zamanda aramaz şimdi ağız aramak için arıyor p

+1 oy
(1,366 puan) tarafından

Bacım niyetini bilmeden birşey diyemem acaba evine davet edecekde yanlış anlasılor diye edemiyor da olabilir 

(6,811 puan) tarafından

Evine davet etmek mi 🤣 güldürme bacım beni . Anamdan babamdan sofra kıskanır bakmaya mi çağıracak 

+1 oy
(20,398 puan) tarafından

Senle benim kaynana derdi bitmez aşko 🥴 ama yerinde olsam annenin telefonunu açar benim yanımda ne oldu derim kıskanç karılar cekemiyor kaynanamda annem doğumda geldi diye her gelmesinde ne zaman donceksin bacım derdi bizde bu söz çok ayıp karşılanır sanki git der gibi bende hemen ne zaman gitmek isterse o zaman gider burası onun evi derdim kaynanam tabi mosmor

(6,811 puan) tarafından

Sorma kız valla . U.yuz karı.en sonunda bugün de ararsa öyle Dicem kim bakacak o kadını zaten ameliyat stresi var birde onun boş konusmalarini çekiyor 

(20,398 puan) tarafından

Annen o kadar çocuğuna baktı birde kaynanam minnet edeceğine kıskanıyor mu bide 

(6,811 puan) tarafından

2 sene çalıştım da annem baktı çocuğuma demedi az da ben bakayım diye az çok burdan bilirsiniz. Bide eşim diyor ki annem bakar sen annenin yanında kalırken dedim gerek yok bugün de derse dicem burda kalıyor diye kıskanıyor anam kadını darliyor 

(20,398 puan) tarafından

Biliyorum canım o sebepten dedim zaten açmasın anan daha çok kıskanır aylarca aramayan kaynana annem buradayken beni ayrı oğlunu ayrı arardı oğullarının evinide kıskanır gereksizler

(6,811 puan) tarafından

İşte aklinca oğlunun parasini yiyorlar diye kıskanıyor fesat ya . Valla öyle soğudum ki canım böyle gözle goresim gelmiyor inan 

(20,398 puan) tarafından

Aynı büşüm kinlendim iyice hele ki son gelmesinden sonra evime pis diyip eşimle kavga ettirdi sonra bize bizim yanımızda kavga ediyorsunuz bizi kovar gibi dedi şaka gibi gırtlağına yapisasim geldi

(6,811 puan) tarafından

Aaa terbiyesiz kadın . Benimki de öyle oğluyla aramızı bozar keyif alırdı kavga ettirmekten . Arada eşimi arar o aradığı zaman esimjn halı tavrı değişir genelde işteyken arıyor . Anlıyorum zaten halinden anam aradı da ne doldurdu diye . İşi gücü Büşra başka derdi yok kadının 

(20,398 puan) tarafından

En küçük gelinmisin benim kaynana da öyle bana taktı diğer gelinler ağzına zicar ama arkasından konuşmaz konu ben olunca ağzı durmaz hiç 

(6,811 puan) tarafından

Aynen küçük gelinim bı tane daha var ama dediğin gibi onun hakkında konuşmaz yemez çünkü 

+1 oy
(1,376 puan) tarafından

Yani canım eşinle görüş annesine söylesin yazık kadına  napacak zor durumda kalmış kolu o şekilde  kim bakacak evladı varken.. Ben kaynanama aldırmaz bakardım ki baktım da zaten iyi ki de baktım çok şükür.. Benim annem rahmetli oldu bakamasam hala  onun üzüntüsünü yaşıyor  olurdum.. 

(1,376 puan) tarafından

Ararsa sen konuş direk annen açıp kafasına  takmasın Bi kaç kere sen cevap verirsen daha aramaz belki

(6,811 puan) tarafından

Bugün de ararsa öyle yapcam hayırdır tasası sana mı düştü diye benden çekiniyor konuşamıyor gider oğluna der gelin böyle böyle dedi diye 🤣

(1,376 puan) tarafından

E daha ne konuş o zamn azıcıkta bir adım geride durmayı öğrensinler herşeye  burun sokmaya gerek yok 😁

(6,811 puan) tarafından

Kız desem de benimki arsız anlamıyor 🤣

(1,376 puan) tarafından

Başa gelen çekilir napalım bacım 😁😁

+1 oy
(4,321 puan) tarafından

Eşine söyle uyarsın annesini. Yoksa ben konuşacağım kalbini kıracağım de.

(6,811 puan) tarafından

Aynen öyle yapacağım 

+1 oy
(595 puan) tarafından

Annen ameliyat olsa da çalışan kız kardeşin bakabilirdi işten çıkınca yemek yapardı babanla sonuçta haftada iki gün izin günleri oluyor birinci derece akraba ameliyat olunca 1 hafta refakatçi raporu alınabiliyor ama cidden ayıp yani bir seyleri bahane etmişler babanin yok mu yıllık izni ablanın yok mu yıllık izni sen olmasaydin ne olacaktı bence işlerine gelmis senin bakman el kol bir ayda iyileşecek şey değil babanla ablanın annene yardım etmeye niyetli olmaları şart senle olmaz sadece 

(6,811 puan) tarafından

Bilip bilmeden niye yorum yapıyorsun ki annem bana niye yük olsun . Kardeşim neden işten kalsın babam illa bakar emekli keyfi çalışıyor şu anda ama ne kadar da olsa erkek yanına gelen giden olacak ..kız kardeşim 21 yaşında ne kadar da olsa çok da bilinçli değil . 

Yorumun biraz bencilce geldi bana ben evdeyken niye iş yerinden izin alsın kız ..akşam üzeri geciyor eve iş güç yapıyor iş paylasimi yapıyoruz. Durduk yere izin almasına gerek yok 

Teşekkürler..

(595 puan) tarafından

Senin kaynanan ameliyat olsa evinde aylarcâ bakacak vicdana sahipsen güzel dusunuyorsun bu devirde senin gibi pek düşünen kalmadı ayrıca 21 yaş küçük bir yaş değil baban da çalışmasa oluyorsa eşine yardım edebilir annen o kadar bakmış etmiş bence evlattan önce koca bakmali eş kimseye muhtaç etmemeli 

(6,811 puan) tarafından

Baktım kaynanamı da 4 ay baktım hemde . 21 yaş küçük değil ama alsa 1 2 gün ancak izin. Ama ne kadar da olsa evlat varken baba da bakamaz kendi de belinden rahatsiz zaten . Sen bakma anneni de kaynanani da bacım 

(595 puan) tarafından

21 yaşında bir kız baban emekli ekstra çalışıyor yani 21 yaşında kamu vb görevlisi değil ona iş mi yok kırk yılın başında annesi düşmüş ben olsam işten iki hafta izin isterdim vermezlerse de çıkardim annemden önemli değil yani  sen olmasan ne olacaktı diye sordum ben bakma neden baktın demiyorum benim annem evime gelse kocam asla rahatsız olmaz kaynanam asla ne zaman gidecek diye aramaz ama kaynanam ne zaman gidecek diye soruyorsa bence kocan  rahatsız olduğunu gizliden söylemiş ya da hissettirmistir  yoksa asla böyle bir şeye burnunu kimse sokmaz 

(6,811 puan) tarafından

Tamam bacım sen öyle yaparsın. Kocam emin ol benden daha iyi bakıyor ben demeden aldı geldi annemi ilk düştüğü gün aldı geldi hatta kalkıp gece git anneni bak o ağrısı olsa da söylemez dedi . Demek ki senin kocan annenden rahatsız ki sende herkesi öyle sanıyorsun . Kaynanam herbo.kolog canım emin ol kocam daha çok kızıyor benden ama hoş laftan anlamaz dik burunlu herşeyi ben bilirim kafasında ondan sorma gereği sorma lüksü buluyor çünkü annem kalbini kırmıyor yiyorsa bana sorsun  kocama sorsun biliyor alacağı cevabı da sormaya cesaret edemiyor. 

Ayrıca burda ben varken babam mi gelenle gidenle muhattap olsun. Benim eşim vardiyalı çalışıyor kızım yaz kursuna gidiyor o yüzden bana getirdim. 

İş mi yok diyorsun ama senin piyasadan haberin yok. Ailemin durumu yok mecbur çalışmaya ki o ben varken niye durduk yere izin alsın işten çıkınca gelir yardima alabildiği 4 gün onu da zorla vermişler. 

Demek kj sende bencilce bir düşünce var ki ben değil kardeşim baksın kafasındasin 

İyi akşamlar ...👋

+1 oy
(8,253 puan) tarafından

Kız bu benimki 😂 eltim doğum yaptığında annesi yanında kaldı tabi kalabalık aile geleni gideni çok kaynanamda meraklı onlar kalıyorsa bende kalacağım dedi iki gün durmadı geldi oğlumu sömürüyorlar kızın annesi sürekli oğlumu arayıp gelirken baklava alır mısın diyip duruyor çocuğumun parasını bitirdiler hakkımı helal etmiyorum demişti 😂😂😂

(6,811 puan) tarafından

Ne hakkı var acaba bencil 🤣

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Post yukarı çıksın 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,506 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 543 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 921 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.
1 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,764 soru

24,090,090 cevap

331,701 kullanıcı

...