0 oy
109 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (28 puan) tarafından

Oglum 16 aylık hanımlar bu 2 yaş sendromu ne zaman başlar artık tukendim ben yeminle inatçılık her seyi ağlayarak yaptırıyor bıktım artık ya sizde de bu gıbı durumlar var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(2,277 puan) tarafından

2 yaş daha beter kafama honiyi takmaya az kaldı 

Acaba analarimiz bizi nasıl buyuttuku bizde sendrom falan varmiydi yoksa şimdiki cocuklarmi böyle anlamış değilim 

(28 puan) tarafından

Annem diyor ki biz önceden sendrom ney bilmezdik yeni nesil de bunlar var diyo

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bacimmm  bacimmm 3 yaş sendromundan selam olsun beterin beteri varmış 

(28 puan) tarafından

Allahım ya ben napacam o zmn bu çocukla böyle surekli ağlıyor ya çok değişti 

tarafından

Benimki üç yaş sendromunda bir aydır her halta ağlıyor 

0 oy
(3,094 puan) tarafından

Tam tamına 2 yaşına 2 ay kala başladı 25 aylık oldu halâ devamkeee 🤕🤯🤸🏻‍♀️🤣🤣

İnatçı laf dinlemiyor herşeye ağlıyor aman Allah ım çocuğumu tanıyamıyorum bir kaç aydır 🤓

Neyse şükür şükür buna şükür geççek geççek 🤪

0 oy
(2,165 puan) tarafından

16 aylıkken oğlum intihar etmeyi düşünmüştüm birde bu düşünce o 4 aylıkken vardı . Şükür geçti . Ha şu an 30 aylık geçti mi hayır ama yine de bu günümüze şükür ediyorum hep söylerim bebek bakmak zor büyüdükçe de zor ama en azından idare edilebiliyor ve hep derler bebekliğini özlersin bilmem ne valla oğlumun eski fotolarına bakınca içim gidiyor ama tövbe diyorum aman aman tü tü bebek no no no şu an mis gibi oğlum var her şeye rağmen bin şükür Rabbime 😂 yani şair burada diyor ki 2 sendromu geldi geçecek diye düşünme böyle grafik tabloları gibi inişli çıkışlı ama ay geçtikçe birbirinizi daha iyi anlamalı zamanlar yaşayacaksınız 😂

(2,165 puan) tarafından

Haa bir de şu an her ağladığında bir şey yaparsan geçmiş olsun asla asla asla ileride iflah olmaz 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Ağlıyor diye istediğini yaparsan herşey daha kötüye gidecek emin ol canım. İnatlaşmamaya çalış ve bolca dua et 😂 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (557 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 516 göst.
0 oy
14 cevap 266 göst.
0 oy
5 cevap 276 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Banubanu (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler