Oglum 16 aylık hanımlar bu 2 yaş sendromu ne zaman başlar artık tukendim ben yeminle inatçılık her seyi ağlayarak yaptırıyor bıktım artık ya sizde de bu gıbı durumlar var mı
2 yaş daha beter kafama honiyi takmaya az kaldı
Acaba analarimiz bizi nasıl buyuttuku bizde sendrom falan varmiydi yoksa şimdiki cocuklarmi böyle anlamış değilim
Annem diyor ki biz önceden sendrom ney bilmezdik yeni nesil de bunlar var diyo
Bacimmm bacimmm 3 yaş sendromundan selam olsun beterin beteri varmış
Allahım ya ben napacam o zmn bu çocukla böyle surekli ağlıyor ya çok değişti
Benimki üç yaş sendromunda bir aydır her halta ağlıyor
Tam tamına 2 yaşına 2 ay kala başladı 25 aylık oldu halâ devamkeee 🤕🤯🤸🏻♀️🤣🤣
İnatçı laf dinlemiyor herşeye ağlıyor aman Allah ım çocuğumu tanıyamıyorum bir kaç aydır 🤓
Neyse şükür şükür buna şükür geççek geççek 🤪
16 aylıkken oğlum intihar etmeyi düşünmüştüm birde bu düşünce o 4 aylıkken vardı . Şükür geçti . Ha şu an 30 aylık geçti mi hayır ama yine de bu günümüze şükür ediyorum hep söylerim bebek bakmak zor büyüdükçe de zor ama en azından idare edilebiliyor ve hep derler bebekliğini özlersin bilmem ne valla oğlumun eski fotolarına bakınca içim gidiyor ama tövbe diyorum aman aman tü tü bebek no no no şu an mis gibi oğlum var her şeye rağmen bin şükür Rabbime 😂 yani şair burada diyor ki 2 sendromu geldi geçecek diye düşünme böyle grafik tabloları gibi inişli çıkışlı ama ay geçtikçe birbirinizi daha iyi anlamalı zamanlar yaşayacaksınız 😂
Haa bir de şu an her ağladığında bir şey yaparsan geçmiş olsun asla asla asla ileride iflah olmaz
Ağlıyor diye istediğini yaparsan herşey daha kötüye gidecek emin ol canım. İnatlaşmamaya çalış ve bolca dua et 😂
1,475,515 soru
24,156,105 cevap
335,114 kullanıcı