+3 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Uguhv
Hakjdbdodbdorbd kdh

15 Cevaplar

+2 oy
(1,306 puan) tarafından

Bu saatte uyumayan benim gibi kaynanasiyla oturuyordur geceleri de oturup yapılan haksızlıkları düşünüyordur net 

(1,306 puan) tarafından

Sorsan ama ben haksızım şimdi evde olmayan oğlunu aramış beni kötülüyor o kadar eminim ki 

tarafından

Ay Allah korusun ya benim eşim en ufak birşey diyince kayınvalidem ya git kendin temizle ya çocuğa bak yada kes sesini diyip susturuyor

(1,306 puan) tarafından

Benim kaynanam daha surat assan seni suçlar öyle bi tipte onu hep el üstünde tutacaksin eşim desen zTen 6 yıllık evliyiz daha beni savunduğunu görmedim 

tarafından

böyle erkeklerden nefret ediyorum 

(8,995 puan) tarafından

allahin belasi srefsz pc hyvan yaratik  eski sevglimi ruyamda girdüm. uyandim. tekrat uyumak istemiyorum yeniden gelir ruyama diye allhin cezasi geberesice

-Reklam-
+1 oy
(7,963 puan) tarafından

Afiyet olsun şekerim döndünmü Antalya’ya 

tarafından

Geldim canım 10 gün falan oldu 

(7,963 puan) tarafından

Hoşgeldin tatlım 😘

tarafından

Sağol çiçeğim ♥️😘

(7,963 puan) tarafından

🥰❤️❤️❤️❤️❤️

+1 oy
(1,745 puan) tarafından

Benim bebeğim neyse ki saat 10 buçuk gibi uyudu. Sporumu yaptım dusumu aldım eşimin işten gelmesini bekliyorum yolda. Yol biraz uzak:(  açlıktan da ölüyorum malum diyetteyim su içiyorum ha bire.  Sana da afiyet olsun

(1,745 puan) tarafından

Umarım canım 💜🌹

tarafından

Hadi inşallah bende yarıda bıraktım üniversiteyo oğluma hamile kalmasam özelden devam edecektim ama artık okul defterini kapattım artık yeni bir sektöre giriş yapıyorum bir iki güne bakalım sürpriz 😄😱😘

tarafından

Meri😍 oooo sevgicim ne iş 🪻hayirlisi olsun

tarafından

Dur malzemelerim kargoda gelsin ilk denememi yapıp burda paylaşırım :) bütün gün çocuklarla gerçekten bunaldım ki ben çok sosyal biriyim oglumuda biliyorsun durumunu kimseye emanet edemem artık tamamen onlara göre şekil alabileceğim bir işe yöneliyorum 

(1,745 puan) tarafından

Ayy bak merak ettim şimdi. Kesinlikle paylaş. 

+1 oy
(3,082 puan) tarafından

Afiyet olsun 🍀 valla benim yavru kelebekler uyuyor, hazır fırsat bulmuşken bir kahve içmek istiyorum ama o kadar sıcak ki kan ter içinde kalacağımı bildiğim için de içemiyorum. Allah ne büyük sınavlardan geçiriyor beni 🥸

tarafından

Hayır İnşallah canım iyi misin 

(3,082 puan) tarafından

😂 En büyük sınavım sıcakta kahve içmek olduğunu anlatmaya çalışmıştım, anlatamamışım. 

tarafından

Ahahah benim uyuma saatim mi gelmis jetonum düşmedi 😄 pardon 

(3,082 puan) tarafından

😅 Ahaha yok estağfurullah, olur arada böyle. 

+1 oy
tarafından

Ohh sefan olsun😘napcan bakalim arakdasina 😁🤭

tarafından

Sağol canım benim yemek olarak mı sordun 

tarafından

Yemek ikramlik🤣fazla merakliyim yaa ,sevdosmu gelecek yoksa sana

tarafından

Sevda mi o Türkiye ye mi gelmis ki yok canım huraya pek girmiyor artık bayadir görüşüyoruz şimdi hesabı yok galiba ya çocuklarla havuza inicez oğlumda başkasında durmuyor diye sözleştik akşamdan yaptım zaten karnıyarık pirinç pilavı yaptım yanına aparatif Biseyler yaparız sıcak suffle yaparim tatlı olarak aramızda kasinti olacak samimieyti çoktan geçtik :) kafamıza göre bakarız yarın işte 

tarafından

Ohh bol keyifler olsun,evet sevdo gelmis anavatanda😄

tarafından

Doğru demişti Side tarafında bir yere gelecekti otele gözü aydın bari 😄

+1 oy
(11,373 puan) tarafından

Yeğenim bizde 7 yaşında kızımda 9 yaşında iki kız takılıyorlar 6 yaşındada bir oğlum var 3 bir olmuş bu saate kadar gülüp oynuyolar oğlum kızlara bulaşıyo eşim en son bağırdı ay nafile bende bekliyorum uyusalarda bende uyusam 

tarafından

Bu erkek çocukları her yaşta aynı 😄

(11,373 puan) tarafından

Sorma kızların kafasına poposunu koyuyo üstlerine atlıyor yüzlerine osuruyo haliyle onlarda bağırıyor 🤦

tarafından

Ay tam essek 

+1 oy
(1,280 puan) tarafından

2 tane var ama neyse ki uyuyolar  sabah 7 de uyanacaklar ben hâlâ oturuyorum 😅😅😅😅

tarafından

Benimkiler de 8 de ayaktalar ben de artık yatmaliyim oysa 😄

+1 oy
(4,209 puan) tarafından

Afiyet olsun bende bebişi yeni uyuttum,  son bı kez bakip cikicaktim dayanamadım yazdım yine.☺️

tarafından

İyi ettin teşekkür ederim aslında benim de gidip uyumam lazım 😄

+1 oy
(22,565 puan) tarafından

Çabuk gönder sabır duasıni bacım. Üstüme at söyle. İllallah geldi. 7 kere su istedi ya uyumamak.icin. 

tarafından

Ahahah 😄 Hira 2 su yine iyi benimki çorba ister yuvarlama ister düşün bu sıralama böyle gider 

+1 oy
(1,529 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bu manzara da benden🥴🥴isal ateş bu nedir arkadaş üst disleri bitirdi bizi.  Afiyet şifa olsun

(1,529 puan) tarafından

1 haftadır cekiyo biri patladı diğeri of of diyim 🙁

Tükendim valla neye yetisecegimi şaşırdım duanda banada yer verirmisin🌹

tarafından

Tabiki Allah yardımcınız olsun inşallah feraha çıkarsın pedifen veriyor musun 

(1,529 puan) tarafından

Yok sadece calpol var evde veriyorum ama fayda etmiyo anlamadım diğerlerinde fitil vardı verirdim iyi gelirdi bunda gelmiyo 

(1,529 puan) tarafından

Eğer yolun Sakaryaya düşerse bende seni beklerim senin fincanlar gibi güzel bı takımım yok ama Güler yüzüm var😊

tarafından

Zorluyordur sıcakla yazık

0 oy
(933 puan) tarafından

Afiyet olsun canım ellerine sağlık.

Yarım saat oldu uyudular bende TV ye bakıyorum bı saatte.

Fincanların ne hoş 

tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(3,913 puan) tarafından

Benim kız var uyumayan. Babasıyla oyuncaklarına yara bandı yapıştırıyorlar. Ayda bir kaç gün uykusunda dengesizlikler oluyor. Uyku saatimiz şaşıyor bu dönemlerde.

tarafından

Malesef bu iki yaş üç yas arası herşey değişim oluyor 

0 oy
(2,886 puan) tarafından

Afiyet olsun canım 🥰

Gözlerden uyku akıyor ama şu illet telefonu bir bırakamıyorum tam bırakıcam aklıma birşey geliyor ona bakayım derken bi bakmışım 50 tane şeye bakmışım veee saat 01:24 olmuş 🤸🏻‍♀️🤣

tarafından

Ahah bana da oluyor öyle 😄

0 oy
(14,364 puan) tarafından

Kuzum az okumadın gene oku şimdi yatırıyorum küçük uyudu kızı bekliyorum uyumasını 🫠

(14,364 puan) tarafından

Uğraştın balkonunla ama çok havalı oldu güle güle kullan ♥️

tarafından

Teşekkür ederim çiçeğim ♥️ 

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Ben 2.5 senedir gece uyumuyorum zaten benim oğlan sağolsun ne gece ne gündüz uyumuyor hele şu son 4 gündür Sabah 5e kadar ayakta sallıyorum saklamasam ağlıyor 

tarafından

Allah yardımcın olsun ya

(4,727 puan) tarafından

Amin canım 

Çocuk uykuya dalmıyor bir türlü çok yoruldum artık yine uyumuyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,633 soru

24,019,286 cevap

328,154 kullanıcı

...