+1 oy
686 göst.
Diğer kategorisinde (1,275 puan) tarafından

Önceden hiç böyle huyum yoktu şimdi küçük sıvı sabun kablarini atamıyorum bitiyor ya yıkayıp kaldırıyorum çok hoşuma gidiyor önceden hep büyük alırdım böyle birşey olmadı bu ara küçük aldım bitti kaldırdım atamadım şimdide krem kutusu parfüm kutusu vücut sprey kutuları cazip gelmeye başladı anlamıyorum elim gitmiyor önceden hemen atardım bu nedendir aceba

24 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Takinti😂bende tam tersiyim bitselerde atsam diyorum nefret ediyorum biriktirmekten

(1,275 puan) tarafından

Önceden yoktu son iki aydır kıyamıyorum 

(9,079 puan) tarafından

e biriktirip napacsn at gtsin daginiklik ve yer kaplamakdan baska bise degil. brnde sona dogru geldimi biran ônce bitsede atsam kutusunu diye bakarim gereksiz yere yer kaplio icinde azcik mazeme olan kutu😂

(821 puan) tarafından

Ayyyyy yemin ederim ben böyleyim sıvı sabun alıyorum Allah'ım dibine iniyor iki WC var biri banyoyla birlikte ikisinide doldururm dibinde yine kalır ya şunu mu alamadn alda atayım diye söyleniyorm birde değil o boş kutular boş cam kavanozbe hemen depoaya indiririm asla tahammül edemiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(2,030 puan) tarafından

Bende öyleydim.sonra herşey faxla gelmeye başlayınca attım.evim derli topluda olsa fazla eşya dağınık gösteriyor 

(1,275 puan) tarafından

Ama.iste sonradan oldu 

(2,030 puan) tarafından

Benimkide sonradan olan nişey.misal örnek vereyim.ufak bi süs aynam vardı kırıldı atamafım.zaman geçince biraz gereksiz yere tuttuğumu anlayıp atıyorum

0 oy
(3,010 puan) tarafından

Ee biriktirip napcan ki onlari

(1,275 puan) tarafından

Bilmiyorum sadece hoşuma gidiyor atamıyorum son iki Udir böyle 

(3,010 puan) tarafından

Sen doktora görün bence sonu iyi olmaz kutudan başlarsın biriktirmeye başka şeylerle devam eder

0 oy
(3,403 puan) tarafından

Bı kere at sonra unutursun demekki bisiler tetikledi seni bende plastik leğen kap falan seviyordum lazım değil ama alıyordum haylada pazarda görünce ay ne güzel bundan yok diyorum snra aman evdekileri kullandimda bu eksik kaldı diyorm almiyorum evdekileride kaldırdım koliye gerek yokmuş aslında 

0 oy
(143 puan) tarafından

İşe yaramayanı attt

(1,275 puan) tarafından

Atamıyorum işte ne güzeller renk renk

0 oy
(23,102 puan) tarafından

Takıntı kız nolcak işte bende aksine evde fazlalık ne varsa atarım hiç sevmem

0 oy
(5,807 puan) tarafından

Normal birşey değil

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Ben  vucıt apreyi vs olan seyleri atmıyorm karısım yaparımda içşne dökerim lazım olur die bakım falan 😀

0 oy
(22,689 puan) tarafından

Obsesif kompulsif bozukluk olmasın. Dikkat et. Daha ilerlemeden kurtul bu huydsn. At gitsin. 

(1,275 puan) tarafından

Vallahi hoşuma gidiyor kıyamıyorum bu ara 

(22,689 puan) tarafından

Kullanyosan iyi güzel de gereksizse biriktirme.  

(1,275 puan) tarafından

Kullanmıyorum bestabe sıvı sabun kurum oldu renk renk:)

0 oy
(547 puan) tarafından

Bence cam.kavanozlari dahi atıyorum birikince dağınık gibi geliyor ev

0 oy
(11,419 puan) tarafından

Bende önceden ne olsa lazım olur diyip saklardim şuan elime ne geçse atıyorum çoğu şeyde pismanda oldum keşke atmasaydim lazım oldu dediğim ama yinede atıyorum o fazlalık beni boğuyor 

(1,275 puan) tarafından

Lazım diye değil hoşuma gidiyor

(11,419 puan) tarafından

İşte benimde gitmiyo sürekli gözüme batıyor baktıkça pskolojim bozuluyor 😂

(11,419 puan) tarafından

İşte benimde gitmiyo sürekli gözüme batıyor baktıkça pskolojim bozuluyor 😂

0 oy
(508 puan) tarafından

Ben de Sak Sak atarım herşeyi rahatsız eder fazlalık hiç bir şeyi biriktirme huyum yoktur  ,yani saklama kapı bile yapmam dondurma kapılarından sonra kavanozlarda  atarım genelde salçayı cam kavanozda alırım kabı bitince atarım cam kavanozlari ,annemlerde  kızar bize verseydin diye benimde böyle bir huyum var asla birşey biriktirmem  kıyafet olsun  ne olursa olsun atarım evden biriken şeylerden nefret ederim , kendime eziyet diye düşünürüm ne kadar eşya fazlaligi o kadar iş demek ,sonra kim ugrasacak o kadar esyayla ortalıkta  diye düşünürüm o yüzden fazla hiç birşey tutamam 

Boşver canım ne yapacaksın onlarla ,altı üstü sıvı sabun kabı at gitsin ya sonra toz olur üstleri boş kapları sileceksin birde , krem kutusu olsun ne olursa olsun ben az kullandığım dolu makyaj malzemelerini kremleri bile bitmeden attığım oluyor kullanmiyorsam atıyorum 

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Aman takıntıya dönüşmeden at kurtul 

(1,275 puan) tarafından

Sanki dönüşüyor 

0 oy
(18,580 puan) tarafından

Ben dolusunu atıyorum baktım biraz zaman geçmiş üstünden kullanmamisim çöp onlami ugrasayim kalabalığı hiç sevmem 

0 oy
(2,518 puan) tarafından

Eskiden bende oyelydim sonra baktım evde yer yok herşey üst üste attım gitti daha az eşya olunca göze güzel de geliyor

0 oy
(1,660 puan) tarafından

Bir şey azaldı mı bitse de atsam diyorum 😅 ben de atmayı sevıyorum. Fazla eşya kullanılmayan, eski bir şeyi atınca ıyı hissediyorum 

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Ben atiyorum ya zaten ev surekli dagiliyor cocuktan dolayi birde onlarin yayintisiyla ugrasamam sadece bos kovanozlarim var onlarda annemlere gidicek agustosta domates yapiyoruz kavanozlara bitenleri atmiyorum ben kapak aliyoruz sadece

0 oy
(11,854 puan) tarafından

Gelip ben atayım meltem 😂 bende evde fazladan duran bir çöpe dahi tahammulum yok. Ne kadar şey atarsam o kadar rahatlıyorum. AT GITSIN 😂

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Bende bir ara yaptım onu neden asla bilmiyorum ama atamiyordum sonra baktım gözüme batıyor attım çöpe hepsini şuan biriktirme asla yapmıyorum bitti mi at gitsin

0 oy
(4,764 puan) tarafından

Sıvı sabun kutusunu niye atayım kiz zaten bi tane aldık onu kullanıyorum yıllardır, bidondan dolduruyorum bi ben mi böyleyim 😁 

(1,275 puan) tarafından

Çok alınca öyle tektek alınca atamiyosun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 576 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 605 göst.
17 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,387 göst.
6 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysee97 (165 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...