0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (821 puan) tarafından

Merhaba kızımla oğluma aldık ikili Jeep tipi ama aküsü 1 saat anca gidiyor yedek akümü alsam bilemedim sizinkiler ortalama ne kadar sürüyor 

6 Cevaplar

0 oy
(4,125 puan) tarafından

akünün gücü önemli diye biliyorum. 6 volt var 12 volt var

(821 puan) tarafından

Bizimki 12 volt zaten cnm

(4,125 puan) tarafından

internette şey yazıyor 8-12 saatte dolar 1-1.5 saat kullanılır. o zaman süre olarak normal. ama size yetmiyorsa çocuklara işte yedek bir tane daha al bence

(821 puan) tarafından

Evet cnm yetmiyor bulunduğum yer çok.sukur müsait herkes l hergun dışarıda biniyor onalrda binip bitirimve başkasına bakıyorlar  o kişiler ek almış oldukları için bnde alsam mı diyorum 

-Reklam-
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Benim kızın da var 2 saate yakın gidiyor bizimkisi 

(821 puan) tarafından

Akunun voltajı nedir

(1,372 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum valla ben almadım zaten hediye geldi voltajına da dikkat etmedim parka kadar onunla gidiyor Park dönüşü biniyor yetiyor yani bize 

(821 puan) tarafından

Bi lojmandayiz cnm park burnumuzin dibinde parka giderler çıkarlar park içinde kullanırlar araç olmadığı için alıp gidiyorlar baya sürüyorlar yetmiyor hemen bitiyor gibi geliyor 1 saat az geliyor 30 çocuğun 25inde var diyeyim kalani zaten ergen yarış yapıyorlar geziyorlar derken bir bakıyorum bitmiş sonra diğerlerine bakıp binmek istiyor sarsa takıyorum hemen geri istiyorlar öyle olunca acaba alsam mı dedim

0 oy
(1,334 puan) tarafından

2. 5 yada 3 saat gidiyor bizimki eşim aküsünü başka aldı kendi aküsünü değiştik yani 

(821 puan) tarafından

Heh ihtiyacım olan komşumda değiştirdi sağolsun söyledide bende almayı düşünüyorum artık çok iyi oluyor 

0 oy
(3,011 puan) tarafından

Napiyorki kac saat sürecek akülü araba ile 1 saat yetmiyormu 

(821 puan) tarafından

Kızım 2,5 yaşında kendi sürmek istiyor her yere gidiyor sag sol yapa yapa artık şarj azalıyor oğlumda ayrı binmek istiyor ona daha az gittiği için oda küsüyor hemen her gün sürüyorlar arkadaşlarıyla ortam müsait olduğu için her yeri geziyorlar parktada oynuyorlar paten bisiklet scooter var onları da kullanıyorlar bütün çocuklarda var ya aynı anda arka arkaya vs gidiyorlar dön dolaş 2 tür atıyorsn bitiyor vs. Komşumda ikiz var ayrı ayrı araba 2 şer akü almış baya gidince acaba bende mi alsam diye düşündüm 

(3,011 puan) tarafından

Olabilir yedek anlattığınız kadarı ile ömrünüz parkta geçiyor 😀 

(821 puan) tarafından

Hahaha burnumun dibi adımla 40 adımda parktayim desem 😂😂 gün aşırı değil tabi ki aksam üstüne kadar  etkinlik yemek temizlik işleri biter akşam çıkıyoruz 4/5 saat parktayiz lojmanda olduğum için çok şükür araç yok kimse zarar verdi kaçtı kaçırıldı yok haliyle rahatlar 

(3,011 puan) tarafından

Tabi o yani güzel 

0 oy
(859 puan) tarafından

Bizim cocuklarin var biriinki 12 volt 3 saat gidiyor diğerini 6 volt bir buçuk saat gidiyor 

(821 puan) tarafından

Bizimki 12 volt ama 1 ,20 dk anca

(859 puan) tarafından

Markasi iyi değildir cnm o zmn

0 oy
(23,102 puan) tarafından

Bizimki jaguar bayağı gidiyor kz en az 2 saat

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.