Hanımlar merhaba sprem sonuçlarından anlayan varmı aranzda bu değerlerle normal gebelik mümkünmü
Canım korkutmak istemiyorum ama,
Bu sonuçlara göre:
Sperm sayısı çok düşük
Hareketli sperm neredeyse yok
İleri hareket eden hiç yok
Doğal yolla gebelik şansı bu değerlerle çok zor
Hakkınızda hayırlısı olsun bir üroloji doktoruna gösterin
Üroloji değilde tüp Bebek merkezinden istem oldu kaç defadır yerinde sayıyor vitaminlere ilaçlara rağmen bilmiyorum şaştım bnde ne yapacgimi amin Allah razı olsun inşallah
Stres, beslenme, sigara herşey etkiliyor.. Sağlıklı beslensin kötü alışkanlıkları varsa bıraksın..Sana da günah eşinin değerleri gerçekten çok kötü Allah sizlere kolaylık versin..
Cok anlamadim.ama hareketsiz sperm sayısı çok fazla eşinizde..
Büyük ihtimalde çocuk suan olmamis doktor bilir tedavi uygulayabilir yada tup bebeğe yönlendirebilir sizi
Tüp Bebek tedavisi görüyorz daha başlanmadi tedaviye tetkikler yapılıyor ama değerler çok kötü rabbim bu yolda olanlara yardım etsin inşallah
Tup bebekte nu değerler sorun olmaz zaten size gereken sperm en fazla 10 15 tanedir
Anladım teşekkür ederim
Hangi bölüm bakıyo bu teste
Üroloji sanirim
1.71 çok düşük canım maalesef. O değerin 12 binin üstünde olması gerekiyor
Rabbim nasip etsin inşaAllah canım değerden anlamam ama
Valla dün sonuçlar ciktgndn beri kötüyüm doğru dürüst yemk yemedim o kadar taktimki artık başımn ağrısı geçmez oldu amin Allah razı inşallah
Ama esinede yansıtma bu durumu destek ol yoksa adam kendini suçlar kahrolur birbirinize destek olun
Ben ilk evlendigim sene doktor bana asla normal yollardan anne olamiycagimi söylemişti. Eşimde o an gülerek sarılarak bebek misim gibi sen bana yetersin demişti hiç unutmam o desteğini
Biliyorum elimden geldiğince göstermiyorm belli etmiyorum sabah işe gitmeden evvel bir doktora atmıştı sonuçları imkansız dedi normal yoldan tüp bebekten başka çare yok dedi yemin ederim eşim dizlerine kapanıp çocuk gibi ağladı bnde tutamadm kendimi agladim
Beraber ağlayın berabar yine kalkın yine deneyin tedavileri vs pes etmeyin hep el ele omuz omuza verin o zmn daha güçlü olursunuz
İnşallah teşekkür ederim 🌹
Hiç canını sıkma rosi tekniği ile gebe kalabiliyorsun hiç canlı sperm olmasa bile canlandırıyorlar bu teknikle
İnşallah yüreğime su serptnz teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah
1,472,687 soru
24,114,445 cevap
333,159 kullanıcı