0 oy
177 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (81 puan) tarafından

İyi akşamlar ..4 yıl oldu evleneli balayı vs hiç yapmadık bu sene güzel bir tatil yapmak istiyorum . Eşim plan senden diyor ben de fikir almak istedim sizlerden

7 Cevaplar

0 oy
(81 puan) tarafından

Bir de çocuk var . Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :) 

(9,080 puan) tarafından

villa kiralarsaniz harika olur . cocuk kucuk muhtemelen . vocugu uyutur bas basa takilirsiniz😂 otelde olsa cocugunuyku saati gelince odaya girmek durumundasiniz yani biz oyle oluyorduk. yeme icme tamam acikbufe guzel de . havuz saat 7 de kapanio otellerde. villa kiralayinca cok rahat oluo. biz annemlerle gidiyoruz diye gece takilamiyorz esimle ama kendimiz gitsek gece cocuk uyurken falan havuzda takilmak guzel olur basbasa olunca .:)

(81 puan) tarafından

Yer konusunda karar veremedim. Mersin Akdeniz e gideceğiz  eşimin ailesine

-Reklam-
0 oy
(774 puan) tarafından

Güzel bir otel ayarla canım denize sıfır olsun herşey dahil bir otel olsun ye iç denize gir çık dinlen. Bu yaz biz böyle planladık. Ama gezmeli bir tatil dersen şehir şehir gezin arastir hangi şehirde ne meşhur neresi gezilmeli not al o şekilde gezin yada kapadokyaya gidilebilir 2 3 günlüğüne ama çocukla zor olur sanırım gezmek :)

(9,080 puan) tarafından

kaapdkya dag tas bayir magara. cocukla asla gezilmiyo ya. biz kayseriye gdioz hersene. kapadokyayada bi gdiyoruz ama yok yani cocukla eziyet oluo.😂

(81 puan) tarafından

Eşim orayı istemiyor zaten :) 

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Kesinlikle herşey dahil otel tutun biz bir kere  günlük ev tarzı birşey tuttuk temizlik yemek ten birşey anlamadık trivago ets tur gibi yerlere bak orda isteğine göre güzel oteller bulabilsin

(81 puan) tarafından

Teşekkür ederim evet bakacağım beğenmeyecek diye tedirginliğim

0 oy
(698 puan) tarafından

Bence yurt dışına gidin gurcistan Azerbaycan gibi ben olsam Azerbaycan'a giderdim hem ucuz hem de güzel değişik bir ülke e dili de aynı 

(81 puan) tarafından

Gürcistan' a bekarken gitmiştim sınır kapısında çok bekletmişlerdi yorucu ama güzeldi

(698 puan) tarafından

Yani Karadeniz turu da yapabilirsiniz hem serin hem yeşillik 

Çocukla Deniz vb şeyler olmuyor 

A bak Kapadokya ya gidebilirsiniz hem harika görseli var hem de çocuğun da ilgisini çeker oteller daha uygundur ve ek olarak balona  ata biner siniz 

(81 puan) tarafından

Kapadokya eşim istemiyor Karadeniz hoş daha önce gitmiştim ama deniz çok istiyorum

0 oy
(3,760 puan) tarafından

Valla ultra hersye dahil hotel tuttuk ben öyle tatilde yemek yapamam villa tuttupta herseyi yer içer yatari keyfime bakarım.. 

Bebek dostu hotel seçtik o kadar 

0 oy
(1,545 puan) tarafından

Bence herşey dahil otel seçin siz sadece eğlenmeye keyfinize bakın 

0 oy
(630 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ne aradığına neyden zevk aldığına bağlı bence. Ben olsam param varsa antalya mugla aydın taraflarında denize sıfır her şey dahil bol etkinlikli güzel bir otel tercih ederdim. Bazi otellerin çocuklar için bakicilari oyun gruplari vs. oluyor cocugumu da her gün  birkaç saatliğine öyle bir konsepte dahil eder, bolca dinlenir, denize girer uyurdum,eşimle vakit geçirirdim, otelin canli müziği eğlencesi etkinlikleri varsa onlara katılırdım. tabi cocugumla da oynardım vakit geçirirdim.Sayet bol gezmeli bir sey düşünüyorsanız verdigi haz elbette cok güzel ama tatil gibi olmaz çünkü yorucu oluyor her gün bir tarafini gezeceksin gittigin yerin ve meshur yemeğini yiyeceksin. çocuğunun yaşı küçükse bu geziden bir sey anlamayacak sıcakta gezerken yorulacak sizi de strese sokacak vs. Villa ise ev hayatından pek farklı degil, yine yorucu, yiyecek bir şeyler götürmen lazım ve yemek bulaşık temizlik uğraşacaksın hem deniz varken niye villada klorak kokulu havuza tıkılıp kalasın ki? 

(81 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bu platform iyi ki var çok güzel fikir oluyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
+1 oy
3 cevap 116 göst.
+2 oy
14 cevap 333 göst.
27 Mart 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Serapse (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.