+1 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,946 puan) tarafından

Kızlar eşim elektrikci ve deprem evleri yapan bir müteahhit tarafından dolandırıldı oda malzeme ve işcilerin maaşını ödemek için faiz ile borç veren birilerinden borç aldı ve üstüne koyduk ca koydular bildiğin tefeci lerin eline düştü yani 2 arabamız ve bir dairemiz vardı hepsi gitti çünkü 1 e on koydukları için önceden herkese göre bir nebze dururmuz iyiydi ama şimdi sıfıra düştük ve en kötü yanı tüm tanıdıklarımız tarafından duyuldu bu olay bende tepki gösterdim eşime dedim önceden sana söyledim faize bulasma diye bana diyor sen benim arkamda durmuyorsun bana destek olmuyorsun ticaret hayatı herşey olabilir 😏ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum 

Ona çok kızgınım bizi bu duruma düşürdugu için bir yandan söz verdik iyi günde kötü günde diye artık yeniden başliyoruz inşallah bu günleri bir daha hiç hatırlamayız

28 Cevaplar

0 oy
(18,454 puan) tarafından

Canım benzeri bişey yaşadık ama biz kendi paramızı koyduk ortaya borç yok ama araba kaza yaptı perte çıktı elimizdeki şeyler para etti ama bize faydası olmadı yeni araba aldık üstüne 200 bin borçlandık yeni doğum yapmıştım iş yok para yok elimizdeki de gitti kaldık mi ortada ama yinede eşime bişey demedim iyi günde kötü günde dedik içki kumar karı kızla yemedi sonuçta şükür toparladık borç bitti ama çok fazla maddi zorluk çektik yeri geldi çocuğun bezini alamadık bir günden bir güne de kimseye halimi belli etmedim sende sabret her serde bir hayır vardır Allah büyük yar ve yardımcınız olsun ❤️ 

(2,946 puan) tarafından

Çok sağolasın gerçekten çok zor imtihân şimdiye kadar maddi anlamda sıkıntı yaşamıyorduk ama insan darda kalınca anlıyor paranın kıymetini bende destek olmak istiyorum ama kızgınlığımı tutamıyorum

(18,454 puan) tarafından

Bende eşime çok kızdım yeri miydi zamanımiydi hem erken doğurdum hem elimizdeki herşey gitti diye ise başlamadan İnan ki nazara geldik bir anda elde olan para araba gitti millet bir sevindi Arabanın yerine daha iyisini koyduk eşimin boynu büküldü diye sen al ben destekcinim her zaman yokluksa yokluk çocuktan kismayalim yeter dedim çocuktan da kıstık yeri geldi insanız herşey bizim için önemli olan sebretmek şükürler olsunki şuan iyiyiz Rabbim herkesin rızkını bol versin daraltmasin

(2,946 puan) tarafından

Bizde öyle herşeyi nazara bağlamak istemem ama geçen sene ev aldık arabayı yükselttik üstüne birde bir oğlumuz oldu ne geldiyse başa insanların pis nefesleri yüzünden geldi

(18,454 puan) tarafından

Bende öyle herşeyi nazara bağlamam ama hamileydim duyuldu birini düşürdüm ikizdi 33 haftalıktim kalabalık bir aile yemeği verdiler herşeyi de bana kitlediler erken dogurdum sonra bu işlere giriştik böyle oldu çocuktan sonra dağıldık bir 

-Reklam-
0 oy
(5,778 puan) tarafından

Ahh faiz..bulaşmasalar ölürler

0 oy
(22,975 puan) tarafından

İyiyken beraber yiyip içip kötü iken sırt çeviriyorsan eşin haklı ticarette gerçekten batmakta var çıkmakta bu faizle para alma olayı başlı başına hata ama mümkün olduğu yerden toparlamaya çalışmak lazım 

0 oy
(896 puan) tarafından

Bizim burada bi kuyumcu faize yatırmıştı para gidince adam dibe vurdu sonra ağaca astı kendini üstüne gitme erkeklerin sağı solu bizim gibi değil Allah'ın izniyle geçer 

0 oy
(4,760 puan) tarafından

Valla hayalperest olmayacağım neticede bende çalışıyorum bizimde 1 daire 2 araba 2 arsa var ayriyeten eski müstakil ev ve onun arsası var bunları birlikte yaptık hepsinde emeğim var sıfırdan başladık aldık akılsızlık yaparsa net büyük olay olur 

0 oy
(1,568 puan) tarafından

Eşinin yanında ol bugünler geçer ama yaptıkların unutulmaz . Bak eşim bitcoinde 180 Gr altın yedi. Düşündüm kıyameti koparsam da gelmicek. Küstüm bı gün o kadar. Hâlâ der o zaman o kadar kötü olmuştu ki psikolojim sen üstüme gelmedin. Bak iki ay önce yaptı geri. Bı hatadir olur önemli olan tekrarlanmaması. Tekrarı olursa bu sefer fena olur

0 oy
(7,518 puan) tarafından

Faizi yerken büyük tepki vermeyip kaybederken büyük tepki vermen saçma 

(2,946 puan) tarafından

Bu kadar yorum arasında da seninki en saçma  bize faiz yedirdiğini ve benim buna ses çıkarmadığımı nerden çıkardın sâdece borcunu ödemek için faizi ile borç aldı fazlasıyla ödedi onlar bizim paramızı yedi yani

(7,518 puan) tarafından

Senin düşüncen. Zamanında tepkisi göstersen karşı çıksan hiç girişmezdi. Geçmiş olsun yinede 

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Olabilir kocacım sorun değil sen sıfırdan tekrar başlar başarırsın ben sana güveniyorum hep yanındayım derdim .çünkü biliyorum ki eşim elinden geleni yapmıştır 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 247 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 309 göst.
0 oy
16 cevap 862 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 401 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu