0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (2,478 puan) tarafından

İdda ediyorum benimkinin üstüne deli tanımam.sakın deli dedim diyr kızmayın.bu sabah saat 4 gibi uyandım lavaboya gittim çıkınca eşimi iş için uyandıracaktım ama benim terellelli kaynanam yukarı çıkıp bi camdan bi kapıdan arka arkaya vuruyor,ya evde 2 çocuk var.beklese açacam.sebebide şu tarlaya gideceğiz su gelmiş.aradı baban ulaşamadı.yahu beni ara o zaman.

Asla düşünce diye bişey yok.kafası eser sabahın köründe gelir yatak odama girer oğluyla konuşur.madem bu kadar kıymetliyfi niye evlendirdin.birde uyardığım halde yapıyor bunları.en son ben tımarhanelik olacam demedi demeyin

9 Cevaplar

+1 oy
(166 puan) tarafından

Çok o evdeb çok uzak bı yere git kaynandan kurtul 

(2,478 puan) tarafından

Keşke gidebilsem.ama kendi evimiz köydeyiz başka eve taşınma imkanımız yok.

-Reklam-
+1 oy
(4,585 puan) tarafından

alışmış kudurmuştan beterdir. 

sizi basacak ki içi rahat edecek. duyuyorum böyle illa görmek isteyen tipler varmış 🤦🏼‍♀️ 

(2,478 puan) tarafından

Zaten ben anlatim diye bir ara kayınbabamla cinsel münasebetini anlatıyor genç kız gibide kikirdiyor.ama çokfarklı huyları var.misal ben temizlik yaparken çok odaklarınım biri önümde dikilse geç farkederim birgünde süpürgeyi çalıştıracakken içeri girmiş,önce bi ayaklarını gördüm sessizce karşıma dikilmiş.bende avazım çıktığı kadar bağırdım sonra zaten kalkamadım yerimden

(4,585 puan) tarafından

işte sorunlu.

tipik cahil başka işi olmayan kadın. aklı fikri şeyde. başka işten anlamazlar.

bir gidip bakayım ne yapıyor ne ediyor. işte seni inceliyor, sessizce geliyor ki bir açığını görsün yaptığın yanlışı konuşsun 10 yıl. 

+1 oy
tarafından

Allah sana sabir versin bacım sabahın 4 de hemde 😱

(2,478 puan) tarafından

Sağol canım.boşuna deli demiyorum.asla desturu yok edep hiç yok

0 oy
(4,953 puan) tarafından

O ne be oyle 

(2,478 puan) tarafından
+1

Diyorum bu köyün kadınları türünün tek örneği.korku filimlerindeki içine cin kaçan kadınlardan farkı yok

(4,953 puan) tarafından
+1

Tobe estagfurullah Allah akil fikir versin gercekten 

0 oy
(2,096 puan) tarafından

İddami ortaya koyarım benim kaynanamin eline su dokemez 😅😅😅

(2,478 puan) tarafından

Valla anlatsam şaşıp kaşırsın.esra eznecide çıkan kaynanalar halt etmiş yanında

0 oy
(4,843 puan) tarafından

Öyle olmaz sen günlük tut her akşam da kaynanana okut

(2,478 puan) tarafından

Dirwk kamere taktıracam oturduğu yerden izlesin ne o rahatsız olsun ne biz

(4,843 puan) tarafından

Bu daha iyi olur 

0 oy
(572 puan) tarafından

Kaynanam iyi benim ben saygıdeğer gelinim :) Herkes beni büyük yerine koyuyor kaynanam o yönden belli sayıp seviyor:) 

Sen de kaynanana olur olmaz rahatsız etme tam o işi yapacakken üstüne geldin de bir daha gelmez :)

(2,478 puan) tarafından

Bizimkisi laftan sözden anlamaz.bir ara beraber yaşıyorduk yer yatağında yatıyoruz onların evinde.gelmiş odaya akşam uyku vakti yatakta yayılöış oğlı dedi uyumayacanmı sen diye yok dedi ben yağmurla konuşacam dedi.diyor bide sen uyuyacanmı fiye evet deyince kalkıp gitti.

(572 puan) tarafından

Misafirlikte olabilir zaten bizde misafirlikte karı koca yakinlasmaz :)) kadın özlemiş belliki 

(2,478 puan) tarafından

Yok be misafirlik değildi bildiğin beraber yaşıyorduk.eşimin işi köyde olunca onlarda kalıyorduk yazın.

(572 puan) tarafından

Sizin özel hayatınız yok sanıyor o zaman :))

0 oy
(19,862 puan) tarafından

Benim cadı karının yanından geçemez eline su dokemez o kadar da iddialıyım geçen 3 te olan hastane randevusuna bizi sabah 6 da kaldırdı kahvaltı ettirdi erken kalkın erkenden çıkalım diye sonuç ne mi öğlen namazını kılıp çıkalım dedi peki dedik geç kaldı hastanede uzaktı biraz 🤣🤣 ve sonunda biz suçlu olduk söylendi durdu bütün gün 3 gün trip attı vs vs dedikoduları var bide asla gerçeği yansıtmayan 🤣🤣

(2,478 puan) tarafından

İşte benim kayınbabam öyle.ailede bir tane düzgün yok.

Ne iş olsa sabahın körü.geçen memleketten döndüm.heo beraber nişana gittik akşam.milletin yanında kendini acındırıyor.yok işte tarlaya gidiyorum eve geliyotum yemek yapıyorum diye kendini acındırıyor.yahu siz işçiye para vermemek için kendiniz gidiyorsunuz.kocası su içer gibi alkol alıyor.alkolünden kıssında işçi tutalım drmiyorar.öylede çatlaklar

(19,862 puan) tarafından

Allah ıslah etsin ne diyelim ki oturup anlatsam ettiklerini 3 gün susmam ama kendilerine göre 4 4 lukler asla hata kusur yok onlarda 

0 oy
(3,031 puan) tarafından

Benim ki en bir numara 6 gelini var 6 mıza da illallah ettirmiş çok merak ediyorum sonunu! 

(2,478 puan) tarafından

Valla ant içmişim yatacak yeri olmasın.bakma şimdi gülerek yazıyorum delirmeye ramak kala durumdayım.bundan 2 yıl filan önce onun yüzünden sütüm kesildi.mastit oldum ne olduğunu da bilmiyorum eşim dedi yağmur uyusun sendr bebeğin başında dur.geldi bebek uyudu o yattı.2 de bir sesleniyor iyi olmadınmı diyr kalk çorba iç iyi olursun dedi.bende istemiyorum dryince,gbr  dedi.ben seni değil bebeği düşünüyorum dedi.

(3,031 puan) tarafından

😏ben ilk hamikekligin de soğuk almışşm kışın ortası tir tir titriyor um geldi sobanın fişini çekti elektrik gidiyor diye merak etme ahımız bırakmaz yakalarını inşallah

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 760 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 799 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Zeynepin annisi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 415 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 345 göst.
1 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,086 soru

24,081,720 cevap

331,234 kullanıcı

...