0 oy
288 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (543 puan) tarafından

Diyetci kızlar nasıl gıdıyor diyetleriniz bozan var mı pes eden var mı  istikrarını bozmayanlar  

Ben diyet yapıyorum allahım kıloda verıyorum kalori acıgım su proteın her haltım tamam   incelme goremıyorum 

Bel çevresi göbek çevresi sırt yaglanması elimle tutunca böyle kocaman et gelıyor  bunun  bir yolu yok mu kalori acıgı yetmıyor galiba

7 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

pif ben bozdum iki igundur. annem asure yapti diye iki gundur camisa bagladim tanak tabak asure yiyorum bu aksam bitecek insallh rahat edecem yarin sabah tum gucumle devamkeee

(543 puan) tarafından

Sana bişey diycem  

Pzt den pazara kadar ketejonik diyet tamamen  proteın beslenme et tavuk balık yumurta yapalım mı 7 gün yada 5 de olur    bence beslenme şeklimizi degısmemız lazım  

Günde 40 dk yürüme bandı  

50 squat  falan krıterler koyalım  4 lt su içelim birbirimizi gazlayalım  

Ama sen uyar mısın yoksa free takılmayı mı sevıyon   artık bu kez çok ciddi bir dıyet yapmam lazım. Hem tok tutuyor  acıkmayız da  

(9,079 puan) tarafından

bana uyar zaten pritein yaoma niyetim var

(9,079 puan) tarafından

tek ogun yapamiyorum ama sabah kahvalyti icin 11 gibi yumurta dusunuyorum  az bi peynir. bide aksam yemeginde et ve salata seklinde

(543 puan) tarafından

Ketozise gırmelıyız yasakları uygulamalıyız bazı şeyler bozuyor sadece yumurta ye  peynir çok mu sevıyon  ben hiç peynir yemem 

(543 puan) tarafından

Her akşam bır proteın grubu. 

Mesela 

Pzt kusbası hani kaç gram yememiz lazımsa chat gbt hesaplar zaten son profesyonel dıyetınız yapalım  kız bak pes etme ama    

Salı balık çarşamba tavuk  persemb köfte gıbi sabahları kıymalı yumurta  veya haşlama gibi  tam profesyonel yapcaz bakalım ne işe yarıyor ayy kendımle ugrasmayı çok seviyorum :)))) eşimde varya  tam tersi tek derdi ne yesem sabah köründe uyanmış bana dıyor kı sufle yapta yiyek camış gıbi yıyo kg almıyo ya adam fit asla göbek yok adamı takıbe aldım akşama kadar sı.çıyo  galıba bu yüzden hemen yakıyo

-Reklam-
0 oy
(2,946 puan) tarafından

Ben de 2 haftadır yapıyorum toplam 4 kilo gitti ama bugün psikolojikmen çektiğim için çikolataya abandım hepsi kafada bitiyor benim de öyle yağlı bir göbeğim var maalesef karın hareketleri yapıyorum günü biraz küçülme olmuş

(543 puan) tarafından

2 hafta 4 kg çok iyi kaç kılosun şuan   karın yağı kadar berbat bşy yok

(562 puan) tarafından

Aynen ben de diyete karşıyım diyet aç kalmak değil iyi beslenmek sağlıklı doğal şeyleri yemek protein de karbonhidrat da dengeli tuketirsen asla diyetinde çikolataya ihtiyacın olmuyor 

(2,946 puan) tarafından

83 ile başladım 79'um Şu an Emziriyorum da süt üretimi korumam da lazım bol bol su tüketiyorum çikolatayı şekersiz rafini şeker içermeyen şeylerden tercih ediyorum ama bünye çok yoruluyor arada motivasyona ihtiyacı var Doğum kilolarımdan tamamen kurtulmak istiyorum bir 10 kilo daha vermek istiyorum da bakalım

0 oy
(553 puan) tarafından

Göbek için sporunu yağ sabah aç karna bir bardak sade kefir iç faydasını gördüm 

(543 puan) tarafından

Ne sporu kız 

(553 puan) tarafından

YouTubedan açıyorum sana hangisi iyi gelirse onu aç

0 oy
(491 puan) tarafından

Haftaya tatile gidicez ama diyet yapamıyorum 

0 oy
(903 puan) tarafından

Diyetteyim baya verdim arada kaçamak yapıyorum ama tam anlamıyla bozmuyorum incelme belli oluyor kıyafetlerim büyük gelmeye başladı göbeğim de gitti. Rahatsız olduğun yerler için spor yapabilirsin başka şekilde sıkılaşamazsın

(543 puan) tarafından

Sporun S sinden anlamıyorum mesela neler yapılır evde

(903 puan) tarafından

Youtube'da güzel videolar bak, mesela göbeğinden rahatsızsan göbek inceltme egzersizleri yaz videolardan birini hergün yap farkı görürsün

0 oy
(374 puan) tarafından

Yürümek beni baya inceltiyor. Ayrıyetn diyette yapınca mükemmel sonuç alırsın. Göbeğim kalçam belim baya inceldi yürüyüşte. Sıkan tunık lerim elbiselerim üzerimde suzuluyor şimdi. Çok Hasta oldum bıraktım yürümeyi tkrr başlayacağım. 

(543 puan) tarafından

Çook thanks bilgi ıcın koşu bsndı alsam olur mu

(374 puan) tarafından

Rica ederim imkanın varsa al tabi bnm yerim yok olsa alırım dışarı çıkmak zor ozellıkle cocuklarla ve sıcakla daha beter 

0 oy
(14,417 puan) tarafından

Tek başına diyet yetmez 

Günluk 10 bin adım üstüne yapılan bölgesel egzersizler özellikle ağırlık yağdan eksılme sağlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 254 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (395 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 339 göst.
24 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mucizelerim (94 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,308 soru