0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (820 puan) tarafından

Evet kızlar sizce hangisi daha iyi özellikle cihazı olanlar cvp verirse sevinirim 

Daha önce gittim tekrar çıktığı için şuan paketler 9 binden aşağı yok tüm vücut eee zaten cihaz 10/13 bin civarında sizce almak mantıklı mı 

8 Cevaplar

0 oy
(18,473 puan) tarafından

Lazer cihazım var kaç kere yaptın desen 2 3kere anca cocuk yapışıyor bana yapamıyorum ki lazer paketi daha iyi bence en azından gider yaptırırsın evde olmuyor işten çocuktan ben hiç fırsat bulamıyorum 

(18,473 puan) tarafından

Doğumdan sonra hemen başlıyacam bir kere gittim evlenmeden önce doğumdan sonra yine çıktı tekrar yazilcam inşallah bu sefer faydasını görürüm ☺️

(933 puan) tarafından

Ya bende de şöyle bir durum var ben de Malatya'ya gidince yaptırabiliyorum çünkü gerçekten başka şehirde birkaç kere gittim hiç memnun kalmadım Malatya'da gittiğimde çok memnunum kurban bayramından önce gittim ve şu an İnanmazsın hala çıkmamış aşırı memnunum şu an Mardin'de yaşıyorum burada da araştırıyorum ama soracağım gerçi kimse yok umarım ben de burada bulurum. Ve gerçekten de lazer rahatlık için şart

(820 puan) tarafından

Doğru benim çocuklarda çok meraklı epilasyon aletini bile rahat bırakmıyorlar onlar uyurken gizli hızlı yapayım derken yüzüm tahriş oluyor yanıyor ya şuan bende yazilicam sanirim

(18,473 puan) tarafından

@veraaa Kesinlikle canım şart 

@Keyfimizpasadayok aşko geçen ay ağda yapayım dedim benim kız aldı aldı her yer yapıştırdı asla durmuyorlar uyumuyor da uyurken yapayım babayla asla durmuyor benim dibimde hep inanır mısın tuvalete bile benle geliyor elinde oyuncaklarla benim çıkmamı bekliyor deliriyorum bazen 🤣

tarafından

Malatyada hangisine gidiyorsun canim 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Daha önce hiç lazere gitmedim ama makine aldim eve şimdilik memnunum bakalim ilerisi ne olacak😁

0 oy
(9,079 puan) tarafından

lazer cihazi alip eve yapmak devasa sacma cunku hepsi ipl lazer. tuyleri uyutuo . 50 yil olene kadar onur biyu yapacaksin onu. agdadan farki yokki. 

normal merkeze gdip  de lazer yaptirirsan iyi bir merkezde alexsandrite lazerde. biter 8 ayda bitti 18 senedir epilasyon falan yapmiyorum ben.

eve alexandrite lazer cihazi da alamayacagina gire alex yapan merkez bulup gitmen en iyi secenek

0 oy
(5,135 puan) tarafından

Kesinlikle al ve evde yap canım 

Her yönden avantajli

0 oy
(508 puan) tarafından

Hangi sehirdesim bizim burda lazer paket şeklinde 2.500 civarı daha önce suitte gitmiştim şuan Dilan Polata gidiyorum yani 9 bin bana çok geldi 

(820 puan) tarafından

Ben İstanbuldayim hangi şubesi Dilan Polat'ın 

(508 puan) tarafından

Afyondayim canım burda sürekli indirime giriyor 3 bölge mesela bu dediğim 8 Seans başka bir merkeze gitmiştim onlarda yaklaşık o fiyatti yani burda genelde öyle en fazla 3.5 -4 bin canım Afyon'da güzellik merkezlerinde lazerler ,sonra Dilan polatta  kas yaptirdim hatta geçen sene mikroblagding 1500 TL ye rasping ve dipotens aldım 8 Sean geçen sene onlarda 1500 du  bu sene biraz artmıştır mikroblagding ve rasping dipotensi ama lazer burda hangi merkeze gidersen git en fazla 3.5 -4 arada indirimler oluyor 2.500 civarlarina düşüyor çok pahalı geldi bana 9 bin bir istanbuldaki şubelerinin Instagram sayfalarını takip et istersen Dilan Polat'ın belki İstanbul'da da uyguna gidebilirsin birde bir kerede çözülmüyor bu lazer işi ya benim bu gittiğim ikinci güzellik merkezi Dilan polat bütün arkadaşlarımda öyle genelde ek seans almak gerekiyor lazer için bir kerelik  paket almakla  bitmiyor  

0 oy
(114 puan) tarafından

Bir bucuk sene gittim hicbir ise yaramadi evde kendin yap bence

0 oy
(4,784 puan) tarafından

Simdi o is soyle profesyon kisiler tarafindan profesyonel makinalar kullanarak yapilan uygulama tabiki daha iyisidir 

Ev tipi lazerler ayni sonucu vermeyebilir azaltir bitirmez diyenler var uyutuyo birakinca daha cok cikiyo diyenler var yoo gayette ise yariyo diyenlerde var 

Ben ev tipi aldim riomi markasinin cok meshur bi urun tavsiye uzerine aldim kullanip memnun kalan 3 kisi tanidim 2si burdan zaten bende kullandim baya fark var gibi mesela en son bayramda uygulamistim o gunden beri firsat olup uygulayamadim hastalandim falan derken kaldi uyutsa ya da birakinca cogalacak olsa olurdu diye dusunuyorum hala ayni seyreklikte uzama hizi azaldi inceldi falan ben etkisini gordum sen merkeze gittim yine cikti diyosun bu durumda sanki ev tipi daha mi etkili demek olur acaba yoksa kisiden kisiye degisen bi durum mudur bilemem ben daha cok dini boyutunu dusunerek ev tipi aldim memnunum 

(820 puan) tarafından

Bende bunu düşünüyorum cnm bende memnunum ki 7 yıl.oldu ve çok az gitmeme rağmen gittiğim bölgeler azalma var o yüzden düşündüm sorayım dedim zahmet olmazsa nereden aldınız 

(4,784 puan) tarafından

Trendyoldan aldim ben 

0 oy
(9,868 puan) tarafından

D hiç biri kulandım işe yaramadı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 390 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Unalgll (69 puan) tarafından soruldu