0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından

Göğüslerimden aşırı rahatsızım. 105-110 beden oluyor. Tesettürlüyüm. Emziriyorum. Bunlar sıkıntı olur mu

image

5 Cevaplar

+1 oy
(4,127 puan) tarafından

buna benzer şeyler kullandım ben rahattı

-Reklam-
0 oy
tarafından

Yok neden olsun ki rahat olurlar

(851 puan) tarafından

Korse ya sıkar sütü keser mi diye düşündüm 

tarafından

Sıkılık süt keser mi bilmiyorum ama bunların kumaşı ince esnek kendi bedenini alırsan çok sıkmaz

0 oy
(9,079 puan) tarafından

ben normal standart sutyenlerimi kullandim balenli kapli desteksiz. zaten genelde v yaka giyerim ya alttan ya ustten acip emzirme ortusu ortuyordum emzirirken .85 kullandim o surecte sonra yine 80 e indi sukur

(5,808 puan) tarafından

Sen yarım atlet kullanıyorum rahat oluyor demiştin ben de onlardan almıştım hiç unutmam ben post açmıştım😀

(9,079 puan) tarafından

o ilk zaman  hastane icin😂 hastanede sutyenle ugrasilmaz can pazari sezeryan acisi😂😂 rahatmiydi:) 

(9,079 puan) tarafından

:)) rahat ama ben sarkar belki diye bingil bingil duramadim .:)) hastane surecinde taktim . bide. burun ameliyati oldum ya  gogus altimdan kesi yapilip kaburgam acıldi kaburgamdan kilirdak alindi. ordada kesi dikis var diye iki uc hafta da  o surecte kullandim:)

(9,079 puan) tarafından

ilk cocukda bende o hatayi yaptim biri yara olmustu bir ay kadar agirlikli olarak saglam memeden verdim biri buyuk biri kucuk. 9 yildir degisen bisey yok. ikinciyide emzirdim ettim esitlenmedi😂😂😂

(5,808 puan) tarafından

Tüh ya eskiden böyle bir sorunum yoktu :(

0 oy
(2,031 puan) tarafından

Bende çıtçıtlı beden korsesi giydim.sütyenden daha rahat.emziririken rahat oluyor.sütümde azalmadı.aşırı rahat.emzirdiğim halde fazla sarkmamda olmadı.

0 oy
(4,824 puan) tarafından

Cok rahat olursun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 63 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.
+1 oy
14 cevap 586 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 273 göst.
2 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,178 cevap

329,245 kullanıcı

...