0 oy
141 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (267 puan) tarafından

Oğlum Eylül'de 5 den gün alicak cuma günü sprali çıkardım ve vitamin depolarimi kontrol amaçlı kanlarımi verdim ikinci Bebek için hazırlanıyorum tecrübeli anneler nelere dikkat etmeliyim gebelik planladigim dönemde hem heyecanlıyım. Hem korkuyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bu taraflara gelme gülüm 😂😂

(9,080 puan) tarafından

aklindan bile gecirmesi bu bataga duscegini gosterir. biz anyayi konyayi gorduk elalem niye rahat yasasin :) horsun dunyanin kac bucak oldugunu😂😂😂

tarafından

Alemsin Canan ya 😂 biz yandık onlarda yansın he

(267 puan) tarafından

Valah canm normalde ben yapmazdım kolay kolay ikinciyi eşimin akciğerinde leke var ve kalbin ve ciğerlerin atrafindaki lenf nodlari büyümüş ikinci çocuğu o çok istiyor ve hasta diye ona kiyamayip ikinciyi yapma kararı verdim eşim çok istiyor dua edin eşim şifa bulsun lütfen 

(9,080 puan) tarafından

cok gecmisilsun ama bebekdense esinin saglik sorunlari sana ve ilk vocugunuza yonelmesi daha iyi ki. bence esin duygusallikla oyle birsey istiyor ama vok yersiz . bana birsey olsa bir cocukla sen kalakalirsin. iyi kotu basinizin caresine bakarsiniz diye dusunmeli. ikinci cocugu senin basina sarmamali bir cocukla belki iyi kotu ayakta kalabilirsin iki vocukla daha zor olur yasamak sana esin vok bencilce dusunmus .  

(267 puan) tarafından

Eşim bencilce düşünmüyor eşim iyi olucagi için yani bu konuda Allah'a inancım tam olduğu için ikinci çocuk ona çok çok iyi gelecek eşimi tanimadan sizin bu şekilde eşime bencil demeniz ne kadar hoş oldu sizce 

(9,080 puan) tarafından

esine bencil demedim bencilce dusunuyor dedim. inancin tam olabilir ama ya birsey olursa. bir cocuk ile hayata tutunmak bar bide iki vovukla tutunmak var . bana birsey olursa en azindan daha rahat yasayin demesi dusunmesi gerek. bunu dusunmemek dis gozle bencilce bir dusunce. siz olayi yasadiginiz icon duygusal dusunuyorsunjz. hayirlisi olsun umarim iyilesir  ve iki cocugunuzunda buyudugunu gorur. 

sagsen ben olsam derdim ki bir cocukla benden sinra hayata tutun hem ana hem baba ol. ikinci cocugu aklima bile getirmezdim hem bebekle hem hasta adamla hem ilk vocukla ugrasacahsin . esine birsey olsa allah esirgesin bir is bulup tek cocuga bakmak varken bebek ayak bagi olacak vs vs vs ben olsam boyle dusunurdum hayirlsi  hakkinizda hayirlisi olsun

(267 puan) tarafından

Lütfen dua edin doktor daha kötü bişi söylemedi sadece takip dendi başka türlü düşünmek istemiyorum lütfen sadece dua 

tarafından

Doktorlar takip dediyse ciddi bir şey yok tedbir demektir bu canım , Canan doğruyu söylüyor, bu durumda 2.cocuk fikri yanlış Allah korusun babasına birşey olsa 2 çocukla çok zorlanacaksın

(267 puan) tarafından

Gerçekten iyi dilekleriniz için teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(23,016 puan) tarafından

Folik asit kullanmak gerekiyormuş sanırım. Ben hiç kullanmadom hamilelik öncesi ama sen bı araştır doktora sor yine. Hamilelik düşündüğünü söyleyince o da söyler heralde 

(267 puan) tarafından

Kanlarım çıksın sorucam canım hatırlattığın için çok teşekkür ederim 

0 oy
(2,539 puan) tarafından

Ben ilaç içiyordum ilacı bıraktım birkaç ay hamile kalmam sanıyordum bir ay korundum sonra hamile kaldım. Eğer sende ilaç içmeyi düşünüyorsan folik asit filan birkaç ay korun ondan sonra korunmasız devam edin.

(267 puan) tarafından

Anladım teşekkürler canım 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 197 göst.
+1 oy
32 cevap 851 göst.
0 oy
11 cevap 187 göst.
0 oy
7 cevap 227 göst.
4 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pampers (393 puan) tarafından soruldu