+1 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından

Kizlar iyi geceler binamız dört katlı sadece üç daire dolu üstümüze yeni biri tasindi ve eşi memlekete gitti adam sürekli gece vakti bir kadınla geliyor ve inanılmaz ses yapio gürültü sabaha karşı evden çıkıyorlar çıkışlari bile binayı inletio n yapcamizi bilmiyoruz

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Hayır anlayamadığım yeni taşındilarsa bu kadar bilgiyi nerden biliyorsunuz ikinci olarak kadını adamın koynuna sokan siz değilsiniz ucu neden size dokunsun

(23,034 puan) tarafından

Kafamda deli sorular 😅

-Reklam-
+1 oy
(4,585 puan) tarafından

Gece ses gecliyorsa hafiften vuracaksin tavana ki anlasinlar. Anlamiyorlarsa, guzel bir dille uyaracaksin. Yonetici varsa ona soyleyin, Anlamiyorsa polis cnm.

0 oy
(449 puan) tarafından

Panik atak var bizle hiç alakası olmasa bile aşırı sesten çok korkuyorum sanki ucu bize dokunacak gibi

(449 puan) tarafından

Offf aaynii aynı 

0 oy
(23,085 puan) tarafından

Ara polisi şikayet et uyarır bidaha yaparsa yer cezayı ******** fuhuş yapıyor belliki

0 oy
(1,795 puan) tarafından

Ya hu ben yan komşumla bu kadar samimi olmama rağmen gece kimle gelip kimle gidiyor takip edemiyorum. Siz ne ara bu kadar tanıdınız da , her gün başka biri ile geldiğini anladınız. 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Yeni taşındılar eşi memlekete gitti gece kadınla geliyor kabaha karşı çikiyor vs bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz nasıl takip ediyorsunuz hiç mi uyumuyorsunuz ki onların evden çıkışını dahi duyuyorsnz 

0 oy
(829 puan) tarafından

Kadını yargilayamayin malesef anladiliyor duyuluyor okadar gürültü geliyorki evden çıkışları girişleri sesler herşey belli oluyor.

0 oy
tarafından

Ara polisi şikayet et canım. Millet rahat günah işlesin diye uykusuzmu kalacaksınız. 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 188 göst.
+2 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
9 cevap 317 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,081 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 92 göst.
16 Haziran 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Syma (941 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,183 soru

24,040,988 cevap

329,129 kullanıcı

...