Kizlar iyi geceler binamız dört katlı sadece üç daire dolu üstümüze yeni biri tasindi ve eşi memlekete gitti adam sürekli gece vakti bir kadınla geliyor ve inanılmaz ses yapio gürültü sabaha karşı evden çıkıyorlar çıkışlari bile binayı inletio n yapcamizi bilmiyoruz
Hayır anlayamadığım yeni taşındilarsa bu kadar bilgiyi nerden biliyorsunuz ikinci olarak kadını adamın koynuna sokan siz değilsiniz ucu neden size dokunsun
Kafamda deli sorular 😅
Gece ses gecliyorsa hafiften vuracaksin tavana ki anlasinlar. Anlamiyorlarsa, guzel bir dille uyaracaksin. Yonetici varsa ona soyleyin, Anlamiyorsa polis cnm.
Panik atak var bizle hiç alakası olmasa bile aşırı sesten çok korkuyorum sanki ucu bize dokunacak gibi
Offf aaynii aynı
Ara polisi şikayet et uyarır bidaha yaparsa yer cezayı ******** fuhuş yapıyor belliki
Ya hu ben yan komşumla bu kadar samimi olmama rağmen gece kimle gelip kimle gidiyor takip edemiyorum. Siz ne ara bu kadar tanıdınız da , her gün başka biri ile geldiğini anladınız.
Yeni taşındılar eşi memlekete gitti gece kadınla geliyor kabaha karşı çikiyor vs bu kadar şeyi nerden biliyorsunuz nasıl takip ediyorsunuz hiç mi uyumuyorsunuz ki onların evden çıkışını dahi duyuyorsnz
Kadını yargilayamayin malesef anladiliyor duyuluyor okadar gürültü geliyorki evden çıkışları girişleri sesler herşey belli oluyor.
Ara polisi şikayet et canım. Millet rahat günah işlesin diye uykusuzmu kalacaksınız.
1,467,183 soru
24,040,988 cevap
329,129 kullanıcı