+2 oy
449 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (85 puan) tarafından

Yurt disinda kaliyorum, hafta sonu 5 günlügüne türkiyeye gidecegim dedem hastanede kaliyor onu görebilmek icin hemde annemlerin yaninda kalirim biraz.. 2 bucuk yasinda kizim var kimisi diyorki birak zaten 5 gün bakariz ama benim bir parcam gibi hic ayrk kalmadik günü birlik ayri kaldigimiz oldu ama bukadar cok kalmadik siz olsaniz birakirmisiniz? 

26 Cevaplar

+3 oy
(5,251 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Mecbur kalmadigim sürece birakmam

-Reklam-
+2 oy
(1,793 puan) tarafından

Ben mecburluktan iki kere bıraktım birinde kürtaj oldum hastanede kaldım diğerinde zatürre oldum 8 gün yattım berbat bi duyguydu mecbur olmasam hayatta bırakmazdım bırakırken de çok agladim hastanede her görüntülü konuşma sonrası ağlıyordum bir an önce çıkayım diye eğer yanında götürme şansın varsa bırakma derim hem senin için hem çocuğun için zor olur 

(85 puan) tarafından

Babasi yaninda zaten ama tsbiki birden bukadar cok ayri kalmak ikimizede iyi gelmicekti.. birakmayi düsünmüyorum sanirim

(1,793 puan) tarafından

Canım benim de annem baktı çok da iyi baktı kızımda anneme düşkün ama anne gibi olmuyor çok özler eminim seni

+1 oy
(6,092 puan) tarafından

Bırakmak istemem

(85 puan) tarafından

Sanirim bende.. bu aralar biraz kafami toplamaya ihtiyacim vardi ama kizimdan okadar ayri kalmakda ayri üzecekti beni..

(6,092 puan) tarafından

Daha küçücük senin içinde çok zor olur onun için de zor olur

+1 oy
(3,608 puan) tarafından

Niye bırakıyorsun ki çocuk da annanesini görmüş olur 

(85 puan) tarafından

Anneannesi avusturyada kaliyor zaten hep görüsüyorlar ama tabi görünce torunununu yine mutlu olur 

+1 oy
(1,892 puan) tarafından

5 gün çok be 

(85 puan) tarafından

Evet sanirim cok birakmayi düsünmüyorumda bir an acaba mi dedim..

(1,892 puan) tarafından

Çocuğunu götürme imkanın varsa onu da götür ya da sende gitme 2.5 yaş benim de oğlum var da o ayrı kalamazdı zannımca tabi çocukların nasıl alıştığına da bağlı 

+1 oy
(22,859 puan) tarafından

Bırakamam . Mecbur olmadikca Kendi isteğimle birakmam yani

+1 oy
(11,470 puan) tarafından

Ben bırakmam 5 gün çok 

+1 oy
(5,623 puan) tarafından

Bence bırakma. Ben 11 aylık olduğundan beri ara ara iş seyahati nedeniyle bırakıyorum ama maksimum 3 gece. O bile çok zor geliyor. Ya yanında götür ya da sadece dedeni görüp dön. 

+1 oy
(3,415 puan) tarafından

Ben birakamazdim ama 5 gün ve yurt dışında yaşıyorsun hem de hastane falan gözün arkada kalmayacak da ve sensiz duruyorsa bırak 

+1 oy
(945 puan) tarafından

Oglum 5yasinda oldukda 2defa buraktim annemlerde kaldi bir defasinda sezeryan oldukda buraktim 5gun hastanede kaldim.Sonra kucuk bebeyim hastalandi 7gunde bir hastanede kaldim annemlerde kaldi oglum.Gozum arkada deyil amma baska bir durum olsa goturme imkanim varsa gotururdum 

+1 oy
(4,672 puan) tarafından

Yaşı daha cok küçük, bieakmam yanimda götürürdüm 

1 2 gun defil ki, 5 gun fazla geliyor bana.

+1 oy
(3,109 puan) tarafından

Yaşına bağlı ablamda 2 tane var biri 6 biri 10 yasinda bu sene bıraktı 7 gun yurtdisina gittiler çocuklara vize çıkmamıştı hemde rahat gezmek icin oda şimdiye kadar hiç bırakmaması ama sorun olmuyor yas buyuk olduğu icin küçükse sahsen bende bırakmam 

+1 oy
(26 puan) tarafından

Çocuğumu kimseye güvenip bırakmam farklı ile gitmem yani anneme bırakırım bir tek 

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Bırakamam ya uyurken özlüyorum birde 5 gün 

0 oy
(6,623 puan) tarafından

Mecbur olmadığım sürece ben bırakmam ama sen şuan mecbur gibisin gözün arkada kalmayacaksa bakacak kişiler iyise beş gün uzun değil

0 oy
(2,568 puan) tarafından

Eğer bakacak kişi senin gibi bakacaksa güveniyorsan bırak çünkü hastane ortamı yol deroen bebeğin perişan olur günah 

0 oy
(568 puan) tarafından

İki yaşındaki çocuğu neden yanında goturmuyorsun bilet parası da yok bildigim kadarıyla ben olsam çocuğumu goturmeyecegim bir yere asla gitmem çocuk büyük olsa anlatım benimki ilkokula başlayacak mesela ölüm kalım gibi bir şey olsa zaten çocuğumu da götürürüm cenazeye benim babam öldüğünde mezara gömülürken o an yoktum o yüzden ölümünü uzun yıllar kabullenemedim görseydim kabullenirdim en azından insanın bilincaltinda yer alıyor bazı şeyler 

0 oy
(23,417 puan) tarafından

Ben bırakmam ayrı duramam ama hastane ortamınada girmemesi daha iyi olur gibi

0 oy
(4,884 puan) tarafından

Niye birakasin ki hic ayri kalmadiysan 5 gun dayanamaz o cocuk 

0 oy
(1,754 puan) tarafından

3 yaşa kadar bebek annesiyle olmalı. Kimse senin baktığın gıbı bakamaz babası bı gun bakar ıkı gun bakar sonraki gün sıkılır başından savar. 5 gun çok. Bezli mi bezini zamanında değiştirir mi? WC eğtimi tam mı ki 4 yaşa kadar altına kaçırmalar yaşanır. Evi batırır mı batırmaz mı babası yemeğini tam yedirecek mi sağlıksız besinler verecek mi çok ağlar mı beni özler mi çok bunları hiç dert etmiyor musunuz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 319 göst.
14 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 683 göst.
12 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 724 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,235 soru

24,069,508 cevap