Burda tanışıp arkadaş oluyor musunuz
Telefon numarası veriyor musunuz birbirinize
Yada başka platforma mı geçiş yapıyosunuz
Olmaz olur mu ne kadar kotu kalpli insan varsa da guzel yurekli cicrklerde var asil mesele siyah incilerin arasindan beyazlari secebilmek
Unutma siyah inci nadir bulunur ve beyaz inciden daha değerlidir :) Her yüzüne gulen iyi değildir her yüzüne kusan da kötüdür demek yanlıştır.İyillik kişiye göre değişir bazı iyi görünümlü kimlik altına saklanan iki yüzlü insanlar ömrü boyunca kendilerini deşifre etmez.
O kadar incilerle aram yok detayini bilmiyorum sadece bi ornek verdim benim soylemek istedigimi post sahibinin anladigini dusunuyorum
@KuranAsigiHatun ++++
@iiiinciiii ♥️♥️♥️
numarasını alıp konuştuğum 1 arkadaşım var
Çok güzel bir muhabbetin var Yasemin çok memnun oldum 🌸 inşallah güzel kalbini herkes görür keşke yakın olsak görüşebilsek
Asıl sen öylesin güzel düşüncelerin için teşekkür ederım ☺🤗🤗🤗
Benim var hem whatsapptan hem instagramdan. 5/6 kişi. O kadar naif , düzgün ve bilgili hanımlar ki. Onları tanıdığıma çok memnunum.
@idilt var @Fkolgun var yazık filizin çok başını agritiyorum 4 yıllık kalabalık bir wp grubumuz var
Estağfurullah, ne baş ağrısı aşk olsun☺️
Seviyorum güzel kalbini canim
❤️❤️❤️❤️❤️
,❤️❤️❤️❤️
Ooo oo buluşup oturup çay içmiigimiz bile var 😂 4 yıllık bir wp grubumuz var
Nasıl eskisi gibi anlamadım
İlk zamanlar güzel sohbet edilir zamanla azalır
Eee orası öyle ama çok şükür güzel bir grubumuz var arada konuşur sohbet eder fikir alışverişi yaparız güzel yanı
Kafa dengi insan iyidir keşke bana da denk gelse yakınimda 😀
Öyle valla haklısın. İnşallah sanada rast gelir
WhatsApp 3 yıllık arkadaşlığımız var
Görüşüp çay içilmeyince samimi gelmez bana arkadaşlıklar maalesef sanal arkadaşlığı olur öyle de hoş olmaz benim için arkadaş dediğin oturup çay içicen dertleşicen her gün beraber olucan ben arkadaşımla öyleyim mesela daha 1 sene oldu tanışalı kızımın sınıf arkadaşının annesi olur kendisi okullar açılırken tanışmıştık sonra dost olduk
Elektrik meselesi canım bu ben inanırım buna birine ısınmadığım zaman samimi olamıyorum
Evet cnm napalım hayrlısı bende ısterdım bı dostım olsun
İnşallah olur canım ya yaş kaç nerelisin nerde oturuyorsun
26 corumdayım
Anladım canıımm
Evimde kalmışlığı bile var 🤣 buradan pubg ye pubgden normal hayatta görüşmelere. Eşlerşmşz bile arkadaş oldu 🌸
Birkaç tane daha var onlarla sadece sosyal medyada kaldı
Gece gündüz müdavimi olduğum @Fkolgun ve @s.polat saygılar 😂❤️❤️❤️
Canımsın. ♥️♥️😘
Saygılar sevgiler ❤️🤣
Ben burdakilerle yüz yüze görüşüp oturup konuşmak isterim ama
Tanıdık çıkar diye korkuyorum
Çünkü eşimle ailesiyle ilgili çok yazı paylaştım o yüzden
Kimliğim gizli kalsa daha iyi olur :))
Postlarını silebilirsin 😀
Silsem de akılda kalıyor ister istemez
Insallah Bı gun olur 4 sendr burdayım ama kimseyle numaramı verck kdr samimi olmadım cnm tabı sevdım insanlar var burda bnı seven varmı dr bılmm;)
Arkadaş olduk görüştük hatta iki gün sonra bana gelecek yine onun dışında wp de sürekli konuştuğum birkaç kişi var
Gerek yok bence 🙂
Günlük hayatta arkadaşım çok, kalabalığa gerek yok 😃😃
Benim yok ah keşke iş arkadaşı komşu olsaydım diyeceğim sohbetini sevdiğim insanlar var ama o zamanda bu yönlerini bilmezdim iyi böyle
Yok ama instegramda eklersen sanirim tek @veraaa olurdu😊
Mutavaizi bir bayan
aaa çok teşekkür ederim 💕 sizde çok hoşsunuz
Valla benim var ve yıllardır da görüşüyoruz en az bir 5-6 yıl olmuştur hatta 2 çocuklarımız oluyor sırayla 😁 yani kimisinin 3 tane falan oldu da tanışıp yıllarca arkadaşlık kurduk yani çocuklarımız bizlere teyze diyor ve şansıma hepsi de mükemmel insanlar çok da seviyorum kendilerini
2 sene önce verdik hemde birbirimize 🤗 hâlâ konuşuruz. Mutlu anımıız hüzünlü anlarımız hep dertleşiriz
@4cocukluanne
Benimde sevdiklerim var onlar biliyo kendilerini♥️
Ama ozellikle hergun mutlaka konuatugum biri var oda biliyo kendini☺️💫
Var burdan arkadaşlarım hatta bitanesini çok seviyorum kaç senelik arkadaşım ♥️♥️♥️♥️♥️
Henüz kimseyle o seviyeye gelemedim ama gelmiş kişiler var tabi 🌸
1,467,340 soru
24,043,235 cevap
329,249 kullanıcı