0 oy
55 göst.
Diğer kategorisinde (235 puan) tarafından

Saçlarıma keratin bakımı yaptım evde ama boya da yapmam lazım tatil öncesi 3 gün sonra gideceğim bugün yıkadın bakımdan sonra suan boya yapsan zarar verir mi. 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Keratini evde kendin nasıl yaptın canım 

(235 puan) tarafından

İnterneten aldım ve yaptım canım bio keratin gold ondan aldım. Saçlarıma vurdum 45 dakika beklerim sonra dinledim akşam da duzlestirdim ertesi gün tekrar duzlestirdim ve tuzsuz şampuan ile yıkadım. 

-Reklam-
0 oy
(9,081 puan) tarafından

guzel oldumu bende evde yapmak niyetim var keratini. lint atarmisin hamgi seti aldin . keratinden sonra sari gatzi sac acma biyama

islemi yapilmiyor diye biliyorum. once sarisinlanip ondan sonra keratin yapilmasi gerekiomus. ama

normal boyada duz renk boyada sorun olurmu bilmem

(235 puan) tarafından

Evet yumuşak oldu kendine geldi saçlarım düz boya yaptım. Rengi kendine gelsin diye suanluk bir sorun olmadı olursa tekrar yaparım üstüne olmadı keratin. 

Bio keratin gold aldım saçlarıma burdum 45 dakika bekledim sonra fonledim akşam düzleştirdim. Ertesi gün yine düzleştirdim ve tuzsuz şampuan ile yıkadım. Çok güzel oldu ha dümdüz olmadı ama kabarmaları gitti saçlarım kendine geldi yani 

(9,081 puan) tarafından

tatil sinrasi denicem bende  havuzda perisan oluo sac . kendine gelir en azindan. sagol cnim gule gule kullan bu arada

(9,081 puan) tarafından

surekli tuzeuz sampuanla yikanmicak dimi normal herzamanki sampuanla kullanabiliriz heralde. sadece keratine baslamadan once ve bir gun bekletip sonrasi icin tuzsuz sampuan gerekli dimi?

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
12 Ocak 2025 Moda kategorisinde ptrck (1,045 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 678 göst.
+1 oy
19 cevap 304 göst.
25 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.

Kategoriler