2. Doğumun devlet düşünüyorum pişman olur muyum
Tamamen nöbetçi doktorların elinde bu şans işleri maalesef ilk kızımda devlette doğum yaptım öldüm öldüm dirildim nöbetçi ebeler vs hiç iyi değillerdi 2. Bebeğimi yine devlette yaptım ama gel gör ki özelden bir farkı yoktu yemin ederim çiçek gibi ebelere denk geldim çok güzel ilgilendiler çok sakiiinn bir doğum yaptım Allah'ın izniyle . Umarım sende sağ salim eline alırsın bebeğini
Sağol hanhi hastane
Zeytinburnu Süleymaniye
Ister ozel olsun ister devlet olsun hastane değil doğuma giren ekip cok onemli
Bir de siz dişli olun haklarınızı bilerek gidin bir terbiyesizlik yapmadığınız surwce onlar size hizmet etmek icin para aliyorlar
İlk özelde bunu devlet istiyorum çünkü tecrübeliyim artık
İlkini devlet hastanesi sevk etti özelde yaptim 2. Yi çam sakura da yaptım.. sezeryandi benim ben memnunum hemşireler Bebek hemsileri emzirme hemşireleri falan çok iyiydi. Bu biraz da şans işi tabi
Çam sakurada 2.sezeryanımı oldum bende tam bir pişmanlıktı doktorunuz kimdi
2. Sezeryanimi orda oldum ilkine göre daha çabuk toparlandım. Normalde Adnan şar girecekti ama verilen tarihten önce suyun geldiği için erken oldu. Eralp bulutlarr gibi bişeydi sanırım doktor. Sizin niye kötü geçti ki
Ben pendik hastanesinde yaptım dogumu 2019 da
Gayet rahattı
Nilüfer gundogdu doktorumun adı
4 çocuğum var biri özelde doğdu hepsii kolaydı doğuma giren ebe ve doktorlar çok iyilerde Allah razı olsun.. Kardeşim ve gelinimiz o konuda çok şanssızlardı itip kakan bebelere denk geldiler zehir oldu doğumları
1,468,543 soru
24,060,066 cevap
330,112 kullanıcı