0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (181 puan) tarafından

2. Doğumun devlet düşünüyorum pişman olur muyum

5 Cevaplar

+1 oy
(3,591 puan) tarafından

Tamamen nöbetçi doktorların elinde bu şans işleri maalesef ilk kızımda devlette doğum yaptım öldüm öldüm dirildim nöbetçi ebeler vs hiç iyi değillerdi 2. Bebeğimi yine devlette yaptım ama gel gör ki özelden bir farkı yoktu yemin ederim çiçek gibi ebelere denk geldim çok güzel ilgilendiler çok sakiiinn bir doğum yaptım Allah'ın izniyle . Umarım sende sağ salim eline alırsın bebeğini 

(181 puan) tarafından

Sağol hanhi hastane

(3,591 puan) tarafından

Zeytinburnu Süleymaniye 

-Reklam-
0 oy
(4,207 puan) tarafından

Ister ozel olsun ister devlet olsun hastane değil doğuma giren ekip cok onemli 

Bir de siz dişli olun haklarınızı bilerek gidin bir terbiyesizlik yapmadığınız surwce onlar size hizmet etmek icin para aliyorlar

(181 puan) tarafından

İlk özelde bunu devlet istiyorum çünkü tecrübeliyim artık 

0 oy
(11,094 puan) tarafından

İlkini devlet hastanesi sevk etti özelde yaptim 2. Yi çam sakura da yaptım.. sezeryandi benim ben memnunum hemşireler Bebek hemsileri emzirme hemşireleri falan çok iyiydi. Bu biraz da şans işi tabi 

(2,376 puan) tarafından

Çam sakurada 2.sezeryanımı oldum bende tam bir pişmanlıktı doktorunuz kimdi 

(11,094 puan) tarafından

2. Sezeryanimi orda oldum ilkine göre daha çabuk toparlandım. Normalde Adnan şar girecekti ama verilen tarihten önce suyun geldiği için erken oldu. Eralp bulutlarr gibi bişeydi sanırım doktor. Sizin niye kötü geçti ki 

0 oy
tarafından

Ben pendik hastanesinde yaptım dogumu 2019 da

Gayet rahattı 

Nilüfer gundogdu doktorumun adı 

0 oy
(1,350 puan) tarafından

4 çocuğum var biri özelde doğdu hepsii kolaydı doğuma giren ebe  ve doktorlar çok iyilerde Allah razı olsun.. Kardeşim ve gelinimiz o konuda çok şanssızlardı itip kakan bebelere denk geldiler zehir oldu doğumları

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 892 göst.

Kategoriler

1,468,543 soru