0 oy
125 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Hanimlar yarin anaokulu kayitlari basliyor 

Iki tane isim yapms devlet anaokulu var uzak servis ucreti de binecek 

Ama jimnastige baslattm gecen hafta 

Kapimin onunde de 3 dk uzaklikta okul var bilmiyorm egitimi nasil ilkokula bagli anaokulu

Uzaktakine gonderirsem jimnastige gonderemem servis ucreti zorlar 

Yakindakide blmiyorm egitimi nasil bzm mahalle de ogln yasinda cocuk yok okulda yeni acildi bilgi yok nasil oldugu hakminda ama h.sonu jimnastige devam edebilecek

Siz olsanz neye karar verirdinz

Bide adrese dayali okyla nasil bakiliyo benim oglumda gorunmuyo 

4 Cevaplar

0 oy
(3,554 puan) tarafından

Siz kararinizi verdniz mi 

(3,554 puan) tarafından

Yorum yapin lhtfe 

-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından

Ben kızımı hem özel hemde devlete gittiler ikiside aynı ders aldılar yani fark fazla yoktu özel daha fazla etkinlik demek 

(3,554 puan) tarafından

Devlet okulu aras8nda da fark var malesef devektte dahi esit egitim yok nedendir blmiyorm

(441 puan) tarafından

Valla ben o konuyu özelde yaşadım hep birşeyler istiyorlar veremezsen durumum yok dersen ona göre muamele yapıyorlar devlette bu konuyu gormedim

0 oy
(11 puan) tarafından

Kayıt yaptırmadan önce okulları gezip eğitim sistemlerini öğrenebilirsiniz. Çocuğunuz için en faydalı olacak olan seçenek bu gibi görünüyor. 

(3,554 puan) tarafından

Gezmeme gerek yok ikisi den  biri de cok guzel instada da gordugum kadariyla cok aktiflerdi

Sorum su yakinimdaki okula gonderip h.sonu jimnastge gonddrme imkanim olacak mahalle arasi bi okul

Eger bu okyldan birine giderse de servise binicek ve h.sonu jimnastik gonderemicem 

Esimde yakindakine gitsin h.sonu da jmnastige gitsin gorusunde bense pisman olmaj istemiyorm 

0 oy
(7,010 puan) tarafından

Kac yas aliyor devlet acaba 3.5  yas alirlar mi kizlar konudan alakasiz ama

(441 puan) tarafından

2020 grubunu alıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
+1 oy
1 cevap 75 göst.