0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (5,028 puan) tarafından

7 Cevaplar

+1 oy
(1,960 puan) tarafından

beeennn..

benimkine bıraksam ikizlere 1 yıl bensiz bakar. hatta hasta olduklarında ben doktora gerek yok dedim diye ben işteyken toplayıp doktora götürmüş ilacını yazdırmış iş yerine götürüp gezdirmiş sonra benim iş yerime getirmişti. çok şükür kocadan yana şanslıyım

(5,403 puan) tarafından

Eşim de böyle. Annesiz büyümüş, babası bakmış 4 kardeşe ondan olabilir belki ama eşimi tanımadan dışarıda görsem şu adamın babalığı benim anneliğimden iyi derim, maşallah subhanallah nazarlara gelmesinler soyları artsın inşallah :))

(1,960 puan) tarafından

amin amin... sağolsun kaynanam güzel büyütmüş :) 

oğlumu sağlıkla alırsam kucağıma ilk hedefim kaynanamın izinden gitmek ;)

(5,403 puan) tarafından

Aa erkek mi üçüncüsü maşallah, kaç haftalık oldu? İnşallah ben de bağımsız bir erkek evlat yetiştirebilirim. Bana bağlı, ama bağımsız olsun mutlaka. Kayınvalidelere de hürmetler :))

(1,960 puan) tarafından

32 oldu bakalım kısmet olursa bu defa 38, 39 gibi doğurcam :)

-Reklam-
0 oy
(22,886 puan) tarafından

😂😂😂😂 böyleydi malesef

0 oy
(3,884 puan) tarafından

bebeğim daha küçükken yapardı böyle 😅

artık böyle değiller şükür. uyara uyara düzelttim 😂

0 oy
(1,742 puan) tarafından

Profilde çok Minnoş bir aile gördüm:) 

Benim eşim her zaman böyle değil ara ara böyle :)

0 oy
(5,403 puan) tarafından

Benim eşim de böyle değil. Açıkçası çok şans işi diye düşünmüyorum eşimi. "Sonuçta eşlerimizi kargoyla Ali Baba'dan online almıyoruz. Sürpriz olmamalı yani. Tanımaya çalışarak, üzerinde düşünerek, bu adam iyi koca olur mu iyi baba olur mu, benim en iyi arkadaşım olur mu diye diye alıyoruz. 

Özellikle annesine bakarak alıyoruz. Anasına bak kızını al değil anasına bak oğlunu al olmalı o söz. Annesinin paşasıysa, şehzadesi zıttırı vıttırısıysa almıyoruz. 25-30 yaşına gelmiş ama hala çorabını annesi makineye atıp yıkanınca da tek tek eşleyip çekmecesine koyuyorsa almıyoruz. Annesinin emziğinden ayrılamamış herifleri koca diye almıyoruz." diyebilen nice kadınlar olalım inşallah diye bitireyim :D Aşırı doluyum bu konuda da :)))

0 oy
tarafından

Çocuklar çok küçükken böyle yaptığı oluyordu ama peşimde dolanmıyordu yine de şimdi olup oynatıyor götürüyor başımdan 😄 

0 oy
(3,059 puan) tarafından

İşim var çocuklara bak demişsem böyle yapmaz. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 418 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 158 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (413 puan) tarafından soruldu
+1 oy
60 cevap 1,618 göst.
18 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Daydreamerukenn21 (768 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 553 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,468 soru

24,017,097 cevap

328,068 kullanıcı

...