0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

O Kızlar yarın adet olmam lazım en geç Çarşamba yada . Şimdi yarın musaittim diyorum gidip taktırsam  mi acaba ama adet olacam bu sefer üstüne birde kanama olsa Kayar mi acaba . Yani şimdi doktora da ne diyecek bilmiyorum o yüzden bilgisi olan var mı . Belki doktor yakmayacak git başka gün gel diyecek ama bende musaittim dedim yarın gideyim bu sefer boşuna da gitmek istemiyorum ilçede oturuyorum mesafe uzak merkeze 

7 Cevaplar

0 oy
(22 puan) tarafından

Adetliyken takıyorlar canm hasta ol ondan sonra git. Yarin hasta olmayıp gidersen hasta ol ondan sonra gel diyecek. Adetliyken rahim aşağıda olduğu için daha rahat takiyorlar

(259 puan) tarafından

Ayy herkes böyle yazmış o zaman yarın adet olmayı bekleyip Perşembe veya cuma gitmek en iyisi galiba öyle 3 güne denk gelir 

(228 puan) tarafından

Büyük ihtimalle kanallar açık olduğu için daha kolay herhalde takmak o yüzden öyle istiyorlar

(259 puan) tarafından

Bilmiyorum canım benim niyetim adet olmadan gitmekti ama burda daki arkadaşların hepsi adetliyken git dedigi için adet olmayı bekleyecem ona göre gidecem 

-Reklam-
0 oy
(449 puan) tarafından

Adetliyken gitmek daha iyi canım hem fazla ağrı hissetmiyon hemde hamilelik şüphesi için öyle takıyorlar 

(259 puan) tarafından

Yaaa haklısın canım herkes aynı yazmış o zaman Perşembe cumayı falan beklerim 

0 oy
(1,557 puan) tarafından

2.yada 3 gün gidersen rahat olur rahim aşağıda oluyor ozaman daha kolay yoksa ilk gün son gün aynı kanaman olması önemli olan 

(259 puan) tarafından

İlk gün son gün aynı kanama olması nasıl anlamadım onu ben zaten kanama konusunda sıkıntı çekiyorum benim 2.gun daha biraz fazla geliyor sonra hemen azalıyor 

(1,557 puan) tarafından

Ozamani sen ayarlauabilirsin canım dk sanaadetin 3 günü gel diyo mesela senin kanaman az olur çok olur bu değişir en çok kanaman olduğu gün gitmelisinki canım çok yanmasın ben kuru kuru taktım çok ağrım oldu hamile kalırım korkusuyla 40im çıktı kanamam yoktu yani ama ona göre randovu ayarla 2. Gün 3 gün fark etmiyo yani onu demek istedim 

(259 puan) tarafından

Anladım canım adetin en çok yoğun olduğu gün gidecem o zaman tamam canım teşekkür ederim 🥰

(1,557 puan) tarafından

Evet canım senin için yani yoksa fark etmiyo agricaz oluyo 

0 oy
(22,923 puan) tarafından

Ben adet olmadan taktırdımda zaten kan alıp gebeliğe bakıyor ertesi gün gidiyorsun canım 

(259 puan) tarafından

Yani adetliyken daha iyi diyorsun 

(22,923 puan) tarafından

Adetliyken taktır bencede rahim aşağıda olur kan vermenede gerek kalmaz

(259 puan) tarafından

Ayenn canım haklısın yarın adet olmam lazım bende Perşembe yada cuma giderim 

0 oy
(228 puan) tarafından

Genelde adetinin içinde takıldığını biliyorum ben de taktırdım 2 günü taktırdım sonra çıkarttırmak zorunda kaldım tabii ki bazı sebeplerden dolayı ama adetli değilsen takmıyorlar biliyorum

(259 puan) tarafından

Peki Ağrı oluyor mu çok canım 

0 oy
(89 puan) tarafından

Adetinin en yoğun gününde git. Zaten özellikle adetliyken gel diyorlar. Yoğun zamanda gidersen ağrı az olur

(259 puan) tarafından

Ben adet kanaması konusunda sıkıntı yaşıyorum zaten az geliyor o yüzden 2 günü  giderim o zaman 2 günü biraz fazla geliyor 

0 oy
(259 puan) tarafından

Kızlar fikirleriniz önemli yok mu başka bana f yardımcı olacak 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 297 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.