0 oy
270 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (119 puan) tarafından

Kızlar merhaba Şu an 58 kiloyum. Bir 52 53 kilo olmak istiyorum. 5 kilo verirsem 53 olacağım. 5 kilo Gerçekten beni zayıf gösterir mi. 1.58 boyundayım. 58 çok kilo demeyin gerçekten boyun biraz kısa olduğu için kilolu duruyorum bir de kalıplayayım kollarım falan kalın iri kemikliyim sezaryen göbeğim de var o yüzden kilolu duruyorum açıkçası. 5 kilo verirsem Sizce böyle gerçekten Dışarıdan bakıldığında zayıf durur muyum. Bir de bu 5 kilo gerçekten 5 litrelik suyla aynı mı ya Nasıl oluyor Benim aklım almıyor o kadar kilo mu veriyoruz

18 Cevaplar

+2 oy
önce (1,118 puan) tarafından

Yağdan verirsen evet 5 kilo ciddi fark eder. Kastan verirsen hiç kilo vermemiş gibi durursun. 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,741 puan) tarafından

Kilodan ziyade ödem vardır vücudunda o yüzden şiş duruyodur bol su içip ödem atman lazım önce limon damlatabilirsin yada ödem atan tarifleri inceleyebilirsin ozaman tartıda farklılık olmasa bile gözle görülür ciddi fark olusacaktir

0 oy
önce (119 puan) tarafından

Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum

0 oy
önce (4,695 puan) tarafından

Ben 5 kilo verdim fazla belli olmuyor eşim 5 kilo verdi acayip belli oluyor yani kişiye ve yapıya bağlı sanırım 

0 oy
önce (8,516 puan) tarafından

benim 57 ole 56 arasinda bile bariz fark oluyor.  vucudun  normal seviyesi var herzanki kilosu. onun bir kilo altina bile dussen devasa bark ederka.  ter ihtiras gozyasi yortiniorum 😂😂😂 2011 muge anli bolumlerini izliyorum spor srasinda 😂😂

yuz hatlarim zatn yuvarlak ama evet cok etkisi var sekeri kesinde yuz hatlari daha keskin oval oluyor farkindayim:)

önce (406 puan) tarafından

Ben 35 gündür şekersiz diyet yapıyorum son üç gündür bir muz elma yedim şekerli olarak başka hiç bir şey yemedim diyet öncesi yüzüm yuvarlak ama şimdi oval olmuş gerçekten insan güzelleşiyor ama zayıf da olsan şeker yüzü yuvarlaklaştiriyor malesef çirkin olmuyirsun ama 

Aha Aynı ben de O durumdayım ortalama 20 gün Sonra tatile gideceğiz biz de nokta o yüzden 52 olmak istiyorum ki 52 ile 54 arası tatile gittiğimizde gidip geleyim yani en fazla 54'e çıkmış olayım diye. Biz de ailelere mi yanına falan gideceğiz Daha sonrasında daha dinç ve zayıf olarak gitmek istiyorum yanlarına hepimizin hedefi aynı😁😁😁

aynen hedefler ayni😂

helal olsun hatunca iyi dayanmissin bir ay tabi vok fark edio bende ara ara sekersize giriyorum . insanin yuzu bambaska sekle girio gercekten.  sekerli yeyince cirkinlesio yuz kalin toparlak oluo. 

Aşırı iradeliyim diyet olsa bir gün yapamam ben sağlıklı şeyler yiyiyorum  mesela sabah iki ekşi mayalı tam buğday ekmeği dilimi iki yumurta 5 zeytin bir domatesle sandviç yedim:) Ben millet gibi haftada 4 kilo vermiyorum çünkü bol protein ağırlıklı şeyler yiyiyorum Spor da yok  çok yürüyüş yaptım son ayda ama spor diye değil :)  

Bu süreçte asla diyette hissetmiyorum :) Çaya kahveye zaten şeker asla kullanmam sevmezdim  o yüzden bence şekersiz diyeti diyet olmadan bu kadar uzun süre devam eden sayılı insanlardanim :)))

93-74-104 şuan 10 kilo fazlam var 

Hedefim:85-67-90

Kilo olarak odaklanan herkes zayıf olma peşinde malesef ama mesele asla daha zayıf olmak olmamalı çünkü bu sefer de zayıflıyor her istediğini giyiyor ama sıradan hissediyor 

Ben şuan 10 kilo fazlamla gobeksiz bel yağsız fit hissediyorum :) 

0 oy
önce (197 puan) tarafından

Aslında boyun çok kısa değilmiş ben 1.55'im  ve 61 kilodan şu an 55 kiloya düştüm yani 5 kilo verdim herkes bana aşırı zayıflamışsın yüzün çökmüş işte filan diyor 61 kendi kendimi çok kilolu hissediyordum ben de 50'lik olmak istiyorum

Ya ben de şu an kendimi kilolu hissediyorum Bana da diyorlar Senin kilon gayet normal daha fazla verme vesaire diye Ama ben kendimi 58 kilo da kilolu Hissediyorum Daha çıtı pıtı olmak istiyorum ya. 52 53 iyidir inşallah olabilirim Allah'ım lütfen Vallahi çok istiyorum ya 52 olayım 53 54 arası gidip geleyim ama bir daha 58 Allah'ım olmak istemiyorum. Sağlıkla verelim Tabii ki kilolarımızı.

önce (197 puan) tarafından

Şey belki göbeğin vardır ondan dolayı böyle düşünüyor olabilirsin şekeri tuzu kesersen ödemin gider belki de ödemlisindir çünkü ben de görüyorum mesela 60 kilo olup aşırı zayıf gözükenler var yani beslenme ile ilgili galiba biz sıkıntımız

0 oy
önce (4,111 puan) tarafından

Benim boyumla kilom aynı olduğunda iskelet gibi görünüyorum. Bu kişiden kişiye değişebilir bence,   şuan boyumla kilom arasında 10 kilo var. Her gören gayet iyisin sakın zayıflama diyorlar 😄

0 oy
önce (53,604 puan) tarafından

bir kilo pamuk mu ağırdır bir kilo demir mi sorusuna dönmüş seninki ☺️ bazi insanda bir iki kilo bile hemen farkediyo

0 oy
önce (16,754 puan) tarafından

Ben 2 kilo versem bile farkediyor herkes. Aldığım kiloda verdiğim kiloda hemen belli oluyor. 

0 oy
önce (1,258 puan) tarafından

Bir kilo bile fark ediyor bende  vermeye çalışıyorum ama olmuyor zor bela 70 oldum kaldım orada 

0 oy

image

fit biri olmak önemli olan düşük kiloda da olsan eğer fit degilsen boş 5oli kilolarsa bile şişman durursun kötü gozukursun
önce (932 puan) tarafından

Acaba 3 digum yapmis biri olarak göbegim nasil bu sekline geri döner sarkti hep gobek deligimde hafif disarda kaldi 

Bu göbeği dik tutan bir bağ var o eğer zarar gördüyse ameliyatsız düzelmez ama o kolay kolay zarar görmez diye düşünüyorum eğer yağsa o kısım o da zaten sekersiz beslenirsen bir müddet geçer ama spor yaparsan alt karnı çalıştıran daha kolay geçer anı zayiflamada alt göbek sarılıp gevşek et parçası gibi durabilir o yüzden yavaş yavaş kilo verilmeli 

önce (932 puan) tarafından

BenimBenim hamileyken Göbeğim çok büyük oluyor ikinci hamilelikte başladı Göbeğimin deliği çıkmaya Ondan sonra da geri eski göbek deliği gibi olmadı şu anda da sarkık bir göbeğim var sanki böyle Karın kaslarım gevşemiş gibi

Şekersiz beslenirsen paketli hiçbir şey tuketmez hamur işlerini biraz bırakırsan tamamen düzelir 

0 oy
önce (13,433 puan) tarafından

Nerden nasıl kilo verdiğinede bağlı. Bende 1.57 boyla 63 kilodan 55 kiloya düştüm. Şuan çok iyi duruyorum ama yağdan verdim. Ama göbeğim duruyor yine. Elbise giyince iyi durmuyor yani top gibi çıkıyor göbek. Onu sporla eritmem lazım yoksa 55kilonun hiç anlamı yok

0 oy
önce (6,476 puan) tarafından

Ayy tabi canim valla bende baya fark ediyo. 

Sizle daha once de konusmustuk masallah cok guzel kilo vermissiniz. 

Ben 1.60 boyunda 63 kg dim. 59 indim daha veremiyorum. Hatta 59-60 aldim sanki biraz gibi. Benim verdigim 4 kilo cok fark etti. İs arkadaslarim,ailem ,esin falan baya kilo verdigimi soyluyo. Zaten olmayan elbiselerim ,eteklerimde olmaya basladi. 1 beden inceldim. 4 kilo cok degil ama boy kisa olunca hemen belli oluyo. 

Ama benim sizin aksinize tum kilolarin alt bolgede basen,kalca,bacak var. Kilo verince ust taraftan daha hizli gidiyo zaten ince olan ust bedenim beni daha ince gosteriyo o sebeple cok kilo verdin diyolar sanirim. 

Benim hedefim de 56-57 olsam sukretcem ben cok zor veriyorum. Bi de bi kac haftaya anneme gidecegim verdigimi alip donerim muhtemel. 

Eylul gibi baslayacagim tekrar bi de spor salonuna gidecegim 3 ay. Cunku kendi basima 59 un altina dusemiyorum. 

Suan yine dikkat ediyorum en azindan almassam iyi olur. 

Boylariz ayni ve ben 52-53 kilo oldugum donemlerde cok zayif duruyodum. Hatta herkes kilo al diyodu :D

0 oy
önce (2,407 puan) tarafından

Bende 1.60 boy 58 kıloyum daha zayıf olursam kötü duracağını düşünüyorum benımde doğum göbeğim var 

0 oy
önce (2,647 puan) tarafından

Tabiki gösterir 

0 oy
önce (22,608 puan) tarafından

Kiloyu nasıl verdiğin önemli sağlıklı beslenerek mı şok diyetlemi verdim yağdan mı gitti kas veya su kaybı mı öldü mesela ödem atınca tartıda sayı eksilir ama incelme olmaz ama yağ yakınca yarım kilo bile versen fark eder 

0 oy
önce (4,940 puan) tarafından

Benim sezeryan değil ama doğumdan göbeğim var biraz. 1.54 boy. 56 civarında hakkaten göbeğim daha belirgindi. Hani göbeğim kalmış derlerya öyle. Şimdi 52yim küçüldü gerçekten ama yine de biraz içime çekersem daha düz duruyor😄 Fotolarda hafif içe çekiyorum dümdüz. İçe çekmeyi yürürken falan da unutmamak lazım😂 Beden olarak da S elbiselerin tekrar oluyor artık. Popom kalabilirdi ama ya:))

0 oy
önce (14,260 puan) tarafından

Çok farkettırır 

165 boyum 54 kiloyum sıkılaşmak için devam ediyorum 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 120 göst.
4 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,233 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 218 göst.
+1 oy
4 cevap 253 göst.