0 oy
893 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından

Merhaba kızlar ben Eda uzun zamandır yoktur buralarda yine geldim nasılsınız iyimisiniz 

10 Cevaplar

+2 oy
(6,345 puan) tarafından

Aklıma tek eda geliyor inşallah sen değilsindir? Çünkü bildiğimiz eda biraz yalancıydı ama neyseee

(2,133 puan) tarafından

((((((((((((((

(2,005 puan) tarafından

Ulan ben de dolandırıcı oldum ya 😂

tarafından

İdil idil idil ben sana doğru dur demiyormuyum hmmmmmm kızıcam bak sana

(6,345 puan) tarafından

Ee o eda mı yani? İyi de bu kadar yalana rağmen buraya gelmek astar da ister misin bacım?🤣

(58 puan) tarafından

Bu Eda hangi Eda 

(6,345 puan) tarafından
+1

Kocamdam ayrıldım iki çocuğumla merdiven siliyorum deyip milleti kekleyen eda. 

Ama koca evdeymiş millete kendini kocasını besletmiş, gelen kargoları da kocası teslim alıyormuş. 

(2,005 puan) tarafından

Valla doğru duruyorum abla bir daha kaotik bir olaya karışmadım 😂

(6,345 puan) tarafından

Kimseye inanmıyor artık🤣

(19 puan) tarafından

Allah'tan korkun Allah'a havale ettim sizi bilen biliyor evlendigimden beri sürekli ayrıl barıştim zaten iki çocuk var arada en son barıştık kaza geçirdi buraya resimlere kadar attım hala Allah'tan korkmuyorsunuz gerçekten ihtiyacım olmasa istemezdim zaten

(19 puan) tarafından

Ayrıca kimseyi keklemedim halada merdiven siliyorum allah görüyor sizi bişey demiyorum umarım sahipsiz ailesiz çaresiz kalıp sizde benim yaşadıklarımı yaşamazsınız ben sizin gibi acıması bilmeden yargılayan insandegilim 

(19 puan) tarafından

Benim evime yiyecek gönderildiği zaman kocam yoktu yanımda sonradan barıştım sonrada kaza geçirdi zaten ayağı falan kırıldı yine zor durumda kaldım inanmayanlar için yalan söylüyor diyenler için resimli postlar attım 

tarafından

Sonra başka hesap açıp başka hesapla.milleti kekledin ha

(6,345 puan) tarafından

Buradan çok güvendiğim bir arkadaş kargo göndermiş ve kargoyu eşin (erkek ) teslim almış. Biz allahtan korkuyoruz sen kork bence. Neyse o eda senmişsin. Seni görmezden gelmek en iyisi. 

(6,345 puan) tarafından

Ha öyle bir vebale girdin ki! Gerçekten ihtiyacı olan insanlara bile artık kimse inanmıyor burada 

tarafından

@Fkolgun

@idilt sigara alacak param yokta Allah rızası için bana para gönderir misiniz 🙄 ne iyi kalpli insanlarsınız 🤯🤯🙏🙏

tarafından

İdilcim sen biraz uzakta dur 😄😄 çabuk kaniyosun  bana çekmişsin 

tarafından

Sevgi neden şimdi karıştın ya IBAN atacaktım daha 😂

(2,005 puan) tarafından

@DP Allah versin kardeşim inşallah 😂😂😂

tarafından

Sen bunların dediklerine kanma güzel kalpli kadın ❤️ 😂😂 Amin inşallah 😭😱

tarafından

Ahahah 😄

ya şaka maka gerçekten bu uygulama benim koşulsuz yardım etme hevesimi kırdı kimsenin birgün ne olacağı belli değil Allah herkese daha çok versin ama birkaç kişi yüzünden bu niyetimin bende suistimal edilgini düşünüyorum hatta yardım etmek istediğim birkaç kişinin özelden mesaj atıp hiç alakam bile yokken biranda IBAN verip bana atar mısın demesi gibi ben annemden eşimden bile bu kadar isteyemem yani bu defa orda bir dur diyorum ben kimsenin kumbarasi değilim elbette yardım etmeyi seviyorum ama uslublar , bu şekilde bu kadar rahat istenme mevzusu beni çok geri çekti artık sadece muhtarlık aracılığıyla yardımda bulunurum bana tecrübe oldu . Ancak bu gibi durumlar yüzünden burda gerçekten çok ihtiyacı olup kimsenin güvenip el uzatamadigi insanlar var onların haklarına girdiklerini umarım anlarlar 

tarafından

Ben burada 2 kişiye yardım ettim, vallahi yalvar yakar istedim IBAN numarası öylelikle aldım birde hastanede çocuğu yatan birine paket yüklemiştim , en azından o kişilerden eminim  gönlümde rahat vicdanım da😁

tarafından

Allah hayrını kabul etsin inşallah canım 

tarafından

Seninde canım Allah kabul etsin inşallah 

(1,891 puan) tarafından

Hayır bu kadar arsizlik olamaz ya yüzü de kizarmiyor 

tarafından
düzenlendi

@ DP annem ben sana sponsor olurum sen dert etme kendine. Paket paket gemide🤣🤣

(4,921 puan) tarafından
+1

Fkolgun hay ağzına sağlık, yazdığın her konu için. Vallahi bravo Eda, hala gelebiliyorsun. Gerçi Melekesra’da sendin ondan da hiç şüphem yok da. Bu tavrın bile ne kadar doğru söylemediğini ya da herşeyin ortaya çıkmış olmasından hiç rahatsız olmadığını gösteriyor. 

(6,398 puan) tarafından

Asıl ihtiyaç sahibi yardım para istemez ki ben olsam yardım edeceğim varsa da bana direkt iban atan birine asla atmam. Böyle internetten ne olduğunu kim olduğunu bilmediğiniz birilerine yardımcı olmaktansa çevrenize bakın ihtiyaç sahibi olanlar vardır belki o da yoksa yardım kuruluşları var güvendiğiniz bir kuruluşa yaparsınız yardımı

(5,760 puan) tarafından

Eda kişisinin soyadı A ile başlamıyordur inşallah, öyleyse ben de düştüm tuzağına :/

tarafından

Yanliz değilsin kuşum @indigo

(5,760 puan) tarafından

Üzüldüm. İyi niyetime değil de, gerçekten ihtiyacı olanın hakkına girildi diye. 

Nasıl anlaşıldı peki, her şeyin kurgu olduğu? Kim anladı nasıl anladı?

tarafından

Tam net hatırlamıyorum ama İdil yandı yazık bu konuda dolandırıcıli ilan edilmisti temiz kalpli kızım 

(5,760 puan) tarafından

Allah yardımcısı olsun, elbet çıkar herkesin niyetinin bedeli.

tarafından

@indigo canım farklı isimle geldi, başta postlar açtı işte eşime şöyle oldu böyle oldu intihar edeceğim vs diye , daha sonra Büşra ona İstanbul'un neresinde oturduğunu sordu cevap vermedi, sonra postuna yazdım ben. Rlm mesaj attı bana adresini öğrenir misin diye. İsmim Eda demişti ismi Sevda'mı neydi Sevgi de olabilir . Öyle çıktı ortaya 

tarafından

Ay sevgi mi 

tarafından

İsmi Sevgi canım 

tarafından

Aman aman uygulamaya yeni girenler ben Sevgi zannetmesinler sonra 😄 

tarafından

Düzeltiriz güzelim dert etme 😁 

tarafından

Aman yok dert etmem 😄 kız siz nerelerdesiniz burada bakıyorum bazen indigo sen birkaç kişi daha var böyle yorumlarını sevdiğim göremiyorum artık pek

(2,005 puan) tarafından

Sevgi değil adı Meryem 

tarafından

Bende uygulamada iki sevgi daha var biri tayfa2020 ydi galiba gitmiş üzüldüm bide Eslem 

(5,760 puan) tarafından

Bana sorduysan Haziran bir telaşla geçti. Bayram tatili, yurt dışı görevi derken sonunda anca evimi buldum 😄

tarafından

Farkettim bende çok girmedim ama yoktunuz 😄 20 günlük bir kaynana tatili yapıp geldim bende 

(1,178 puan) tarafından

Adı Meryem ise neden Eda diye isim taktı kendine ? 

(2,005 puan) tarafından

Kızının ismi o 

tarafından

Çocukların isimlerini de alet ediyorlar hayret gerçekten yani söylediği gibi gerçekten sürekli ayrılıp barışıp eşi gittiğinde muhtaç duruma düşmüş olabilir ama buraya tekrardan girip ya eşimi tekrar eve döndü bu gönderdiğiniz yardımlar için durum böyle böyle deyip insanlara izah etseydi kimse hakkında bu şekilde düşünmeyecekti bence ama onları alıp o süreçte kullanması tabii ki insanları çok büyük şüpheye sokuyor insanlar umarım bir gün yaptıkları şeylerin doğru olmadığını farkına varırlar

(6,345 puan) tarafından
+4

Adresindeki apartman dahi lüks çıktı arkadaşlar, iyi niyet aramayın Allah aşkına. Dilencilik böyle bir şey, utanma duygusu sıfıra iniyor. Sokaklardaki dilencilerin cebinden çıkanı biliyorsunuz ama hala dilenmeye devam ediyor. Bu arkadaşta az biraz utanma olsaydı şu platformun adını duyduğu an kendini kötü hissederdi.

“Uzun zamandır yoktum ben geldim” ne demek yüzü yırtalı çok oldu astar almaya geldim demek. 

(1,891 puan) tarafından

@rlm haklı. Melekesra adlı kullanıcı da eda idi. Namı diğer Meryem yani. Sayesinde artık kimse kimseye guvenmiyor, gerçekten ihtiyacı olana da insanlar inanmıyor artık. 

(5,760 puan) tarafından

Benim irtibat kurudğum kişi bana adını Eda dedi. Bir ismi daha var N ile başlayan. Soyadı A ile başlıyor. Açıkça adını veremiyorum ne olur ne olmaz. Numaramı bulmuş bir şekilde. Şirket numaram üstelik. WhatsApp üzerinden yazdı, önce yanıt vermedim yanlışlık olmuştur diye. Sonra WhatsApp durumlarında baktım eşiyle düğün düğün gezmeler. Tanımıyorum bu kim ya dedim engelledim. Sonra fark ettim ki evine sipariş verdiğim kişiymiş. Numaramı da sipariş fişinden aldı sanırım. Ben bunu yaşayalı 2 seneye yakın oldu.

Bir de Sevgi var, Eslem kullanıcı adı. Onda sorun yok diye biliyorum hamileydi en son, alındı sanırım yorumlara, görmez oldum. 

(1,876 puan) tarafından
+1

@Fkolgun  @rlm ay iyi ki sizin gibi arkadaşlarım var yoksa ben de çok keklenirim ya 😂

(6,345 puan) tarafından

Biz @Yummyyumm ile bir şey yaşadık. Benim yardım ettiğim bir arkadaşın aslında bir değil iki çocuğu olduğu ortaya çıktı. Meryem de yardım edecekken bana sordu. Ben tek çocuğu var biliyorum dedim Meryem’e iki çocuğum var demiş. Çocukların da arası çok yakın, kızının kırkı çıkmış gebe kalmış. 

Arkadaşlar biz bir sene önce saçma sapan bir olay yaşadık. Kış günü soğuk dedik üzüldük yardım ettik meğer adamlar resmen bizi kullanmışlar. Yardım yapılabilecek En güzel yer lösev. 

(1,572 puan) tarafından

Bir keklenende benimmmm 😀 

Ulaaa edaya o ay o kadar sıkışıktimmm senim o mesajını görünce birsey yiyiyordum boğazımdan gecmediii 

İnşallah bizi yaniltiyorsundurda vebalimizi almazsın öbür dünyası var bu isin

(6,345 puan) tarafından

Doğa biz çok keklendik 🤣🤣🤣🤣

(2,005 puan) tarafından

Ben Meryem’le görüntülü konuştum. Evinde ki eşyalar evet öyle alelade olan eşyalar değildi . Bana kocamdan kaldı ı beni terketti dedi . Sonra boşanma aşamasındayım dedi ama dava yeni açılmıştı geçen seneydi zannımca 2024 te diye hatırlıyorum yalan olmasın . Çocuklarıda yanındaydı görmem gerekenleri gördüm . Ama velakin gördüğün göze dahi inanmamak gerekiyormuş. Resmen sitcom . Herkese ayrı ayrı şeyler söylemişki böyle olaylar patladı . En son sayfada kargaşa olunca abimşn yanına gidicem bana sahip çıkacak ev tutucaz çalışıcam falan dedi . Baktık bir post kocasıyla barışmış fotoğraflar paylaşılmış yine istek adresin aynı olmasıyla çıktı . Üstüne üstlük ben de dolandırıcı buradakileri soyuyorum durumuna düştüm . Daha ailem ne bana haram lokma yedirdi ben ne çocuğuma yedirdim Beni de burada zan altında bıraktı hep saflığımdan kötü duruma düşüyorum yani arkadaşım ama sağol senden sonra kimseye zırnık vermedim yani hakkına girdiğim varsa da bilmiyorum ama yine de arkadaşın dediği gibi gerçekten ihtiyacı olan dilenmez . 

(1,891 puan) tarafından

Bu arada karışıklık olmaması adına o Meryem ben değilim :D 

(1,891 puan) tarafından

Ay evet filiz sen gerçekten inaniyordun ona . Ben de yardım edeyim dedim ama gerçekler gün yüzüne çıktı tabii. 

(6,345 puan) tarafından
+1

Bizden çıkan bizi fakir etmez onları da zengin ama insanın en can duygusunu köreltiyorlar ya işte benim isyanım buna. İyi niyetimle inanmak istiyorum, paylaşmak istiyorum. Saf temiz duygular yerine karamsar küt duygular yer alıyor. İşte bunun vebalini kimse ödeyemez. Allahtan korkun demiş ya hanımefendi asıl siz korkun. 

Ha bir de şöyle bir hadis var. 

Dilenme kapısını açan kimseye Allah,  fakirlik kapısını açar.

(4,921 puan) tarafından

@Nature biz de keklenince uyandık, sonradan akıllandık :D Herkese aynı numarayı çekiyormuş, son zamanlarda zırt pırt istekleri rahatsız edici olmaya başlamıştı. E bir de kargoları erkek alınca iyice nem kaptım bu durumdan. Sonra da zaten başka hesapla çıktı ortaya. Dediğim gibi Melekesra da %1000 onun hesabı. Canı sıkıldıkça gelip şansını deniyor. 

(1,572 puan) tarafından

Bizim niyetimiz belliydi Rabbım niyetimize göre yargılansın bizi onun niyetine değil 

(4,921 puan) tarafından

Son yazdığına çok katılıyorum @Fkolgun

tarafından

Aynen bizim niyet belli kandıran bin kere düşünsün yazık ben diğer hesabına denk gelmedim 

tarafından

Hepinize geçmişler olsun bununla atlatmış oldunuz diyelim 😂

(1,876 puan) tarafından

@Fkolgun aynen kuzum en güvenilir yer LÖSEV. 5 kuruş bağışlayacak olayıp götürüp oraya veriyorum. Bir de biliyorsun hani içine de girmek zorunda kaldık orayı da gördük kesinlikle en ufak kuruşu bile yerine gidiyor. 

(4,921 puan) tarafından

Benimde lösev ve darüşşafaka standartım. İkisine güveniyorum

(5,760 puan) tarafından

Çok güzelsiniz hanımlar. Ben de ucu çocuklara, kız çocuklara dokunan tüm kurumları desteklemeye çalışıyorum. Önceliğim hep çocuklar... 

(1,876 puan) tarafından
+1

Çağdaş yaşamı destekleme derneği o zaman balım 🥰

(4,921 puan) tarafından

çydd evet onu atlamışız.

(6,345 puan) tarafından

Onlar zaten bizim gözbebeğimiz 

-Reklam-
+1 oy
(21,016 puan) tarafından

Ben niye olaylardan uzak kaldım kız kim bu Eda 🤣

(6,770 puan) tarafından

Bende merak ettim 

(21,016 puan) tarafından

Biri bizi aydınlatır mi lütfen 🤣🤣

tarafından

Yukarıda Filiz abla anlattı ya okusaniza kız 😄

0 oy
(4,217 puan) tarafından

Hatırladım seni simdi ne durumdasın duzelttin mi durumunu çocuklar nasil

(19 puan) tarafından

Çok şükür iyiyiz eskisine göre onlarda iyiler hasta kızım sadece ateşi var ishal

0 oy
(11,527 puan) tarafından

Bu Eda bildiğimiz Eda mi 😁

tarafından

Tam da kendisi 

(11,527 puan) tarafından

Vay be ben olsam utanirdim😳

0 oy
(1,178 puan) tarafından

Bende günlerdir eşimi ikna etmeye çalışıyorum, burda yardım etmek istediğim biri vardı çünkü.  Nasıl inanıp nasıl guvenicem şimdi.  Yorumları okuyunca saf olduğumu anladım 🤐😑😑😒

(1,572 puan) tarafından

Herkes bunun gibi değil.

Eğer eminsen gorustuysen yaparsın 

Bak mesela burdan birine istemedi ama çok skisiklardi uygulamada ufak tefek elimizden ne geliyorsa kendi istegimizle attik toparlandilar mesela

(1,178 puan) tarafından
+1

İnternete girmeye para buluyorlar diye de aklıma geliyor . Kafam karışık gerçekten 

(1,572 puan) tarafından

Ben ona çok takılmıyorum 

Çünkü komsularin vifisi vs 

0 oy
(15,109 puan) tarafından

Hiç utanmıyorsunuz da he. 

(1,572 puan) tarafından
+1

He vallla sıfır 🤭

0 oy
tarafından

Edanin gelişi efsane oldu dermişim 😁 hoşgeldin ama niye geldin 😁

tarafından

Ahaha edanin bir gidisi vardı bir de gelişiiiiii yaslı gittim Şen geldim 🤣🤣🤣

tarafından

Hahahahahahaa ablaaa yaa 😂😂😂

0 oy
(5,073 puan) tarafından

Surekli eglenceli postlar aciyodun dimi isim falan buluyoduk resimlerde 

(1,178 puan) tarafından

Yukaridaki yorumları okumadın galiba. Yardım dileniyormus milletten 

tarafından

Oyyy Mervem oy safcim benim 😄

(5,073 puan) tarafından

Basima ne geldiyse bu yuzden geldi zaten 🫤

0 oy
(25,338 puan) tarafından

Hangi edaasın kız sennnn

0 oy
(23,687 puan) tarafından

Benim tanıdığım tek Eda eşinden ayrı olup yatılı iş arayıp bol bol yorum yapın üste kalsin postum diyordu neyseki insanlara güvenimi kaybettim de iyi niyetimi suistimal edilmekten kurtarıyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 502 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Kocam duymasin (1,241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 327 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 231 göst.
21 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysegulnll (531 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,593 soru

24,100,735 cevap

332,399 kullanıcı

...