0 oy
954 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (496 puan) tarafından

Komşularım gelecekmiş ilk defa hiçte sevmem komşu muhabbetini sürekli gelelim gelelim 3 aylık bebeğim var asla durmuyor günde 2 saat uyku ile duruyoruz bende rahatsızım zaten 500 kere dediler attık bende pazartesi kabul ettim yaşları benden büyük ne konuşcam ki onlarla neyse ne yapabilirim hazırlık

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende aynen senin gibiyim. Sevmiyorum çünkü karşıma ya yaşımdan büyük çıkıyor bana ego yapıyorlar küçüğüm diye yada eleştirip duruyorlar çok komşu sevmem bende samimi bi iki dostum olsun kafi. Bide burda yüzüne gülüp kapıdan çıkınca dedikodu edeni çok görüyorum hemen kendimi geri çekiyorum. Günaha ortak olmayayım diye. Yaşları büyük olunca anlaşması daha zor oluyor. Şimdiki gençleri beğenmiyor teyzeler😂 yorumlarda valla anlasabildiginiz komşularınız varsa ne mutlu onlara. Yani herkes bir değil. Ama sen yinede bı çay demler bı iki tepsi bişe hazirlasan yeter çok oturmazlar diye tahmin ediyorum. Temizligin olur akşama eşin gelecek yemek yapacaksın bebegin zaten 7/24 bakiyosun. Anlayislida olurlar.

(496 puan) tarafından

Bencede hiç hoş değil 

-Reklam-
+1 oy
(2,078 puan) tarafından

Yapmak istesen şimdiye kadar yapardın 

Bunda ne var evet bebeğin küçük ama misafir sevmeyecek kadarda engel değil 

Sen bı kahve yanında bı su koy ver bidaha gelmezler

(496 puan) tarafından

Oda ayıp olur su ve kahve olmaz misafir değil sevmediğim komşu sevmem hepsi 45-50 yaş yaşıt olsak konuşabiliriz şimdi ne yapcaz turta börek kısır çay 

(2,078 puan) tarafından

En basiti bı kek kisir kurabiye yada börek yap 

(9,082 puan) tarafından

basitcene hazir yifkadan duz bir birek oeynirli. makarna salatasi .  bide  hizlicana olur pisme yok bise yok tatlida mozaik pasta yaparsin olur biter . pedibor kakao tereyag sut karistirip bulamac edip bizluga koyacaksin rulo seklinde strec gilme sarip.  yapmasi bes dk almaz

(9,082 puan) tarafından

beni

herzaman yesillik dogranmis dolapta diurur zaten acil biri geldimi patatesi haslayip

icine atiyorum patataes salatasi olmus oluo

(496 puan) tarafından

Yaptım bişeyler valla gönderdim

+1 oy
(3,617 puan) tarafından

Valla yanlış düşünüyorsun hepimiz çocuk doğurduk hepimizin evlatları var 6 buçuk yaş kızım 8 aylık oğlum var lohusa nedir bilemedim hastaneden eve geldiğim gün gecesi mutfak topladım temizledim . Ev alma komşu al derler burda ne hikayeler oluyoruz acil bişey olup kapısını çalacak komşuları bile olmayan var ne uzak ne yakın olmalısın komşularınla onlar senden yaşça büyük olabilir ama kimin nerden sana iyilik yapacağı hiç belli olmaz düşünceni değiştirmeni tavsiye ediyorum 

(496 puan) tarafından

Benim postum ve istediğime cevap veririm cahilin biri sus dedi diyemi susayım

(3,617 puan) tarafından

Ulan asıl cahil sensin beni konuşturma daha fazla seviyene inmek istemiyorum sana adam akıllı saygı çerçevesin de yorumu mu yaptım gelip de artistlik yaparak cevap verme . Verirsen böyle saygısızlık görürsün . Benim ne demek istediğim açık bir şekilde gayet Orta da hadi iyi akşamlar 

(496 puan) tarafından

Senin saygıdan anladığın bu olduğu için ben sana senin gibi cevap vermeyi tercih ettim 

(3,617 puan) tarafından

Okkkk 👋👋

(496 puan) tarafından

Hahahahahaha 😂😂😂

+1 oy
tarafından

Bence kabul etmeseydin daha iyiydi,bu kadar lafini yapcagina hic gelmeselerdi

(496 puan) tarafından

Kabul etmedim etmek zorunda kaldım 

+1 oy
(2,170 puan) tarafından

Kusura bakmayın da abartmıssınz bıraz ne var yanı tanışmak ıcın gelip teklıfte bulunmuslar ınanın çok zor degıl çocukluda olsanız bı mısafır ağırlamak kahve bıle koysanız yadırgamazlar cocuklunusnz netıcede yarım saat oturup gıderler ha ben olsam zaten sızın bu kadar reddınıze ragmen gelmezdım o başka 

(496 puan) tarafından

Hak edene hak ettiği yorumu yapıyorum diyelim 

(2,170 puan) tarafından

Masallah çok zekısın 

(496 puan) tarafından

Sende diğer yorumları okuyup yorum yapacak kadar boşsun olsun üzülme 

(2,170 puan) tarafından

Hadı yallah  gereksız şey 

(496 puan) tarafından

Hahahahahah 😂😂 komik kadın yallah diyince lafmı sokmuş oluyorsun şimdi öylemi düşündün zeka çok önemli ama işte napcan olmayınca böyle mutlu oluyorsun demekki olsun 

0 oy
(1,270 puan) tarafından

Bı kek yap yanına çubuk vs al hazır küçücük bebekle çok hazırlık yapamazsın

(496 puan) tarafından

Börek turta kısır yeterli mi çay 

0 oy
(3,121 puan) tarafından

Bence sen bu saat olmuş mesela akşam.virsey yapmadığına bahse bile girerim..

Kahve yap gönder hem birdaha gelmezler hemde sen istemediğini anlatmış olursun

(496 puan) tarafından

Oda ayıp olur

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Komsuculugu ben de hiç sevmem ama bir çocuğu büyütmeye bir köy lazım derler evladin olmus artık komşular cok onemli. O yuzden sen evini toparla hiç yapamıyorsan pastaneden su böreği bir de kurabiye al yapabilirsen bir de kısır yap yanına cay miss. 

(496 puan) tarafından

O kadar zor ki kahvaltı bile yapamıyorum kaç aydır bana yardımcı olacak olsalar zaten 3 aydır bi çay koyduk gel içelim derlerdi börek yaptım turta sabahta kısır yapcam yeter galiba 

(4,208 puan) tarafından

Seni cok iyi anlıyorum ben de cok zorlanmıştim üstelik misafirler ya kaynanamin ya esimin arkadaslariydi gurbette olduğum icin annem bile gelemedi. Ama sonra ağırladım bitti oluyormuş iste diye seviniyor insan. 

(496 puan) tarafından

Yanlız büyüttüğüm için o kadar zor oluyor ki herşey misafir geleceği zaman insan sinir oluyor ister istemez 

(4,208 puan) tarafından

Bence cok haklisin lincleyenleri de anlamıyorum insan bebek ziyaretine giderken çayını koy kek kurabiye biz yaparız demeli aksine yerlerinden bile kalkmiyorlar. Ben de tek başıma 60 70 kişi ağırladım diyebilirim esimin kuzeni benden 2 ay sonra dogum yaptım ziyarete gelenlere ya sadece cerez kahve verdi ya da kaynanasina ben hazirlayamam sen hazirlayiver dedi ya da kaynanasinin evinde agirladi şimdiki aklım olsa ben de öyle yaparım bebegimi slinge koyup hamur yogurdum ben

(496 puan) tarafından

Linç yapanlar süper anne ev hanımı ve çok bilmişler kendileride herşeye burun kıvırır burda herşeyleri mükemmel anlatır :D neyse ağırladım bitti şükür 

0 oy
(3,400 puan) tarafından

İstemiyorsan gelmeyin de yani sonuçta yarına kabul etmişsin hiçbirşey yapmamışsın kesin bence çok ayıp bir kek çırpıp biraz bulgur ıslayıp salatasını koymak çokta zor değil.

(496 puan) tarafından

Yukarda yazdım ya börek ve turta kısır diye 

(496 puan) tarafından

Her gördüklerinde ne zaman gelelim haber vercem dedim en son cuma gelelim dediler pazartesi kabul etmek zorunda kaldım 

0 oy
(584 puan) tarafından

Yaaa neden bu kadar komşuları sıkıntı ettin ki benim komsular benden yaşça çok büyük ama hepsi benim için değerli senin ki resmen misafir sevmiyorsun bende tek büyütüyorum vallahi ne güzelde her işimi kendim yapıyorum birde binalarim var onların temizliğini çöpümü alıyor bir pasta börek bu kadar zor olmamali

(584 puan) tarafından

Ben senin evinde eksik demedim ki ben kendimden bahsettim hem 2 tane binanın kapicisiyim eşim dışarıda çalışıyor 1 buçuk yaşındaki çocukla hem bina hem ev yapıyorum misafir yani ufak birseyler yapabilirdin

(496 puan) tarafından

Yaptım birşey elimden geldiğince

(584 puan) tarafından

Canim yap bencede çünkü misafir kendi riskiyle gelir her zaman

(496 puan) tarafından

Evet yani sorun o değil ki bebek günde 2 saat falan uyuyor beni yoran o yoksa hiç problem değil kahvaltı yapacak zaman olmuyo öyle sürekli kucakta 

(584 puan) tarafından

Canim ben seni anlıyorum ama benim demek istediğim en az hazır şeyler ikram edersin hiç yoktan 

0 oy
(5,645 puan) tarafından

Zor bir bebeğin varsa anlayışlı olmaları lazım. Dışarıdan söyle biraz. Bir de ne kolayına geliyorsa onu hazırla. Ben seni anlıyorum ben de insan sevmiyorum ve ben davet etmeden sana gelelim diyeni ayrı bir sevmiyorum :))) Ben zaten görüşmek istesem buyur ederim dimi :)

(5,645 puan) tarafından

Evet de, ısrarla denmesi beni darlar :) 

(6,140 puan) tarafından

Evet beni de 

(496 puan) tarafından

Bende ona sinir oluyorum ya 

(5,645 puan) tarafından

Haklısın bence bacım. Yeni bebekli birine ben ne hoş geldine giderim ne bebek görmeye. O bebek ele avuca gelmeden (bana göre 6 ay :)) kimse misafir gelmek için zorlamamalı. Doğumdan sonra ben ilk 6 ay almadım kimseyi. COVID de vardı bahanem oldu

(496 puan) tarafından

En doğru zaman o zamanmış doğum için bence 

0 oy
(4,911 puan) tarafından

Tanismak istiyosa neden seni davet etmiyolar ay ben hic sevmiyorum boyle seyi ya cok samimi oldugum bi komsum var cok sukur iyiyiz onunla bile glmusait olan kendi davet eder isin yoksa gel diye hic sana gelcem mihabbeti olmaz ne ondan bana ne benden ona samimiyizde aslinda yani yap bi patates salatasi tamam hazir borek alip firina da atabilirsin cok bile 3 aylik bebekle bu kadarina sukur 

(496 puan) tarafından

Evet işte o çok garip neyse agırladım bitti şükür

0 oy
(6,140 puan) tarafından

Yaptın mı birşey

(496 puan) tarafından

Turta kısır börek çay kahve

0 oy
(15,033 puan) tarafından

Benim de komşum yok eşim çok yadırgadı başta bunu. Kahveye çağırdı hanım abla gitmedim. Kendim de çağırmadım kimseyi zaten çalışıyorum kafam kaldırmıyor 

(496 puan) tarafından

En iyisi bence

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Banada Bebek doğdu demeye başladılar bebeğim prematüre biraz büyüsün dedim 3 aylıktı yine başladılar gelelim demeye mecbur kabul ettim hazirligimda şöyleydi 

Fellah köftesi 

Poğaça 

Islak kek 

Börek 

Ortada karışık çerezler vardı başka şeylerde vardı da hatırlamıyorum canım 

(496 puan) tarafından

Hazırladım bende bişeyler 

0 oy
(4,776 puan) tarafından

Biz dün hemsire arkadaşımın 2 aylık bebeğini görmeye kalabalık gittik, onun bebeğide durmuyo 3 4 cesit yaptırmış birine ikramlar cok güzeldi, bizde bulaşıkları yıkadık biraz bebeğini aldık annesini rahatlattik geldik, sıkma kendini herşey beklediğinden güzel geçer 

(496 puan) tarafından

Sağolsun onlarda toparladı hep 

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Pazar gunu esin evdeyse 

Dereotlu kurabiye yap ,kadayifli muhallebi yap 

Pazartesi de makarna salatasi ya da kisir yap hangisi kolayina gelirse ,patates slaatasi da olur. Yesillikleri bi gun onceden ayiklayip yikarsan daha kolay olur. 

Hic yapamam dersen kuruyemis yanina tatli al. Veya kuruyemis yanina tatli-tuzlu kurupasta da olur. 

(496 puan) tarafından

Pazardan yaptım herşeyi 

0 oy
(2,216 puan) tarafından

Ben olsam çay yanına bir iki hazır bişey olurdm ortaya yemek hazırlık işine hiç bulasma bebekle. Ama yaşı benden büyük komaularim var güzel oluyor ya zor da darda kalsam hemen sahiplenip el atarlar bence ön yargılı olma

(496 puan) tarafından

Evet yaptım bişeyler 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 199 göst.
6 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 267 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 317 göst.
+3 oy