0 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (2,089 puan) tarafından

Kızlar bir senedr meme kanseri tedavisi görüyorm. Kemoterapi lerm bitti. Hormon pozitif olduğum için Hormon ilacı kullanıyorum . Bu kullandığım ilaçlar çok eklem ağrıları yapıyor. Özellikle de ayaklarım. Son 1 haftadr namazımı düzenli kılmaya başladım. Otururken kalkamıyorum bazen. Bir iki vakti otururak kılsam olur mu acaba ya. Gerçekten bazen çok zorlanıyorum.  Daha önce ayaklarım nasldı hiç hatırlamıyorum. Sağlığınızn kıymetini bilin olur mu.

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ee yaşlılarda sağlık probleminden dolayı oturarak kılıyor zaten . Senin de bir sağlık problemin olduğundan dolayı niye kılınmasın ki 

-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından

Olur canim kılabilirsin.

0 oy
(119 puan) tarafından

Sağlık sorunlarınız varsa oturarak kilmanixda bir sakınca olmaz. Duzeldigjnde normal şekilde kilarsiniz. Geçmiş olsun.

0 oy
(7,874 puan) tarafından

Dinimiz kolaylık dini canım sen kıl yeter ki 🌸 Allah kabul etsin 🤲

0 oy
tarafından

Önemli olan senin niyetindir inşallah. zaten rahatsızlığını dile getirmişsin rabbim şifa versin bizim dinimizde kolaylık vardır tabiki kilabilirsin Allah kabul etsin 

0 oy
(1,353 puan) tarafından

@Alaska .......

0 oy
(4,774 puan) tarafından

Annemde oturarak kılıyor. Sağlık sorunları var oturarak daha rahat ediyor. Tabiki kılabilirsiniz. 

0 oy
(28,686 puan) tarafından

Ah güzelim ahhh Rabbim ağrılarını dindirsin hiç ağrı acı çekme inşallah bizimde bi komşunun gelinine meme kanseri teşhisi konuldu çok üzüldük ne kadar yayıldı illet evet olur önemli olan Rabbime gitmek eğilmek secde etmek güzel niyetle tabiki olur çok geçmiş olsun kabul etsin Rabbimmmm 

(2,089 puan) tarafından

Kaç yaşında acaba gelini. Maalesef çok yayıldı. Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbım herkese şifa versin 

0 oy
(97 puan) tarafından

Sünnetleri oturarak kılabilirsiniz farzları mümkünse ayakta kılmak gerekir, değilse onları da oturarak kılarsınız sadece farzları  ayakta kılmak zorlamaz sizi Allahın izniyle, bir de sabah namazının sünnetini de mümkünse ayakta kılmak gerekir  rabbim ibadetlerinizi kabul etsin 

0 oy
tarafından

Saglik problenlerinden dolayi oturarak kilmak tabiki caizdir gunde 1 2 vakit oturarak kilmak yerine sunnetleri oturarak kilsan farzlari ayakta kilsan daha guzel olur benim fikrim yok kilamam diyosan oturarak kilarsin sorun degil 

0 oy
(11,860 puan) tarafından

Bende hamileyim ayakta zorlanıyorum oturarak kılmak istiyorum ama ya yanlış yaparsam diye vesvese giriyor vazgeçip zorlana zorlana kılıyorum 

tarafından

Canım bende son aylarda oturarak kıldım , ayakta artık yapamadım çok çok zorlandım , bu duruma geldiysen yapabilirsin 

(11,860 puan) tarafından

Bundan önceki gebeligimde oturarak kiliyirdum doğurdum sonra normale döndüm aradan 6 yıl geçti şimdi karnım büyüdü 37 haftalık oldum zorlanıyorum vala 

0 oy
tarafından

Canım sağlık sorunun var otur ben hamileyken son aylarda hep öyle kıldım 

0 oy
(5,383 puan) tarafından

Annem yıllardır oturarak kılıyor. Belinde pilatin var o yüzden eğilip kalkamıyor. Bende de romatizma var atak dönemlerinde mecburen oturarak kılıyorum. İnşallah Rabbim kabul eder kıldıklarımızı. Keyfi değil sonuçta kılabilirsin 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 1,372 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tombikanne (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 181 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 343 göst.
0 oy
4 cevap 203 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mutluu annee (918 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,502,904 soru

24,538,735 cevap

360,402 kullanıcı