0 oy
121 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (27 puan) tarafından

Estetik olmak istemiyorum burnum birazcık düşük ve kanatları geniş büyük duruyor burun dolgusuyla küçülür mü biraz guzelleşirmi sizce yapan oldumu hiç 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Daha önce yaptırdım sana tavsiyem asla bir güzellik merkezinde yaptırma dudak çene ucu bunlar sorun olmayabilir ama burunda sinirler ve damarlar var riskli mutlaka plastik cerrahiye git marka olarak juwaderm kaliteli 2 bucuk senedir erimedi ama doku olarak elasty daha iyi şekil alıyor ve daha ucuz Antalya'da olsan sana iyi bir estetik uzmanı öneririm ameliyat olmuş gibi düzeltiyor gerçekten 

tarafından

Sana tavsiyem devlet hastanelerinde plastik cerrahiler yapıyor ya ben hastanede yaptırmadım Özel hastanede yaptırdım ama orada yaptırırsan daha uygun olur 3000-4 gün gibi miktarlara yaparlar diye düşünüyorum özellerde fiyat 10.000-15 binlere kadar yükseliyor  benim de küçük bir çatlak gibi yer vardı bir de hafif ucuna yaptırmak istedim ya evet güzel oluyor ama o çatlak nedeniyle Eylül'de ben de ameliyat olacağım  ya bilmiyorum psikolojikmen seni çok rahatsız ediyorsa ameliyat olabilirsin bence sen kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı ama sana dediğim gibi bir de doktor burun dolgusunun yapısı sert başka bir yerde kullanamayız hepsini kullanmak isteyebilir buna çok dikkat et önce sor ne kadar dolgu gider diye gerekirse yarısını çöpe atsın hepsini uygulattırma çünkü bu defa burnun ebatları çok büyümeye başlar yani benim aslında sorunun biraz da o yüzden oldu bir 1ml kullandı doktor ziyan olmasın diye bu oran bana çok fazla geldi daha yeni yeni biraz eridi burnumda yani burnum küçücüktü burnum büyüttü aksine yani uygulama oranı dikkat et

(27 puan) tarafından

Hiç bilgim yok biliyormusun 1 ml falan demişsin ya baya bilgilisin ben hiç bakmadım sadece dolgu iğne bunları biliyorum bu videoları izledim biraz daha araştiriyim en iyisi bir de dediğin gibi özele değil de devlette gidip sorayım bir kac uere sorar öyle yaptırırım 

tarafından

Öyle yap canım deneyimli birinin yapması şart dediğim gibi burun riskli bölge ama bilen yaparsa hiç sorun olmuyor

(27 puan) tarafından

Bilen ve güzel yapa. Biri şart doğruyu söylüyorsun araştırır baya öyle yaparım  yazdığın için çok sağol canım 

tarafından

Rica ederim canım 

-Reklam-
0 oy
(1,868 puan) tarafından

Dolgu için riskli diyorlar yanlış damara falan gelirse diye bende araştırıyordum vazgeçtim

(27 puan) tarafından

Ya korkuyorum zaten ama çok da istiyorum resim falan çekemiyorum hiç güzel çıkmıyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 135 göst.
6 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Melisademir_ (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
24 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysedem (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
28 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,688 soru

24,114,451 cevap

333,161 kullanıcı

...