Arin ismini çok seviyorum kızıma verecem Allah’ın izniyle ikinci ism öneriniz var mı
Keşke burayı bazilariniz günlük yerine kullanmasaniz post açıyorsunuz onca insanlar yaziyor nezaketen bir teşekkür bile etmiyorsunuz 😏
Evet ya hulyosum ,allah razi olsun insallah en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz😘
Heee, onu bilmiyorum, diğer postlarına dikkat etmedim 😌
Senden de Allah razı olsun canım aslında çok istiyorum da biraz da korkuyorum yine kaybederim diye kararsızım açıkçası 🤷♀️ amin Allah razı olsun canım benim hayırlısı olsun bakalım mervoş 💜
Hülya haklı kimseye tenezzül edip cevap vermiyor ama hergun post açıyor bunu da alalım Kara listeye ✅
Demi demi sevgicim😁
Hiç bişey demek istemiyorum kimseye cevap vermiyorsun hatta bunu yapan boş bir tayfa var sende onlardan birisin cevap yok teşekkür yok kendin bul ismide hadi bacım ..
Canım Arin ne demek hiç duymadın yani bilmiyorum ben çok beğenmedim sen beğendiysen orası ayrı bir şey ama yanına ne uyar bilemedim vallahi
Sagol canm:)) 6 yasinda
Oo seninki artık büyükmüş benim biri 3 yaş krizinde dünden beri evin içinde saçını Rapunzel gibi ördük diye prensim gelecek nerede prensin balkondan saçımı uzatacağım diye beni krize sokuyor 😄
Ahh sen gel bide gör:( ortanci 4 yasinda iki kiz geceye kadar birbirlerini yiyirlar herseyin kavgasini yapiyorlar evde 3. Dunya savasi cikiyor resmen sendeki krizler bizdede oluyor😂😱
Bir kızin tripleri bana yeter iki kız tripleri ile yaşayamam 😄 Allah kolaylık versin
Amin canimm🤣😍hemde ne trip naz babalarini bana vermiyolar bizim o diyolar
Neden 2. Peki? İki isimli olunca kimse iki ismiyle seslenmiyor ,bu arada arin ne demek
Pek ve cesur anlamı taşıyor cnm
Arin koymasan. Daha güzel isimler varken niye Arin.
Ela
Neva
Ahu
Lila
Hüma
Yanlış anlama da kuzum hiç hoş bi isim değil
Senin hoşuna gidebilir ama ilerde sıkıntı olabilir cocugun için
Derya Arin uyumlu ve hoş bence.
Canım arin mirxan güzel yeğenimn ismi
Mirxan erkek ismi benimde yeğenlerimin ismi kız arin erkek mirxan
Allah bağışlasın bende 28 haftalığım benimde kız zeryan lavin,avzem ,avesta bu isimlerin arasında kaldım vala
Avesta çok güzel sağlıkla kucağınıza Alın benimde bir oğlum var kızım olsaydı hep Zeynep ismini sevmişimdir. ☺️
Teşekkür ederim canım
Kuzenimin kızlarının isimleri arin ve diren avesta.
Ben hoş bulmuyorum. İlerde polis olmak istedi mesela, önüne engel olarak çıkar. Benim düşüncem
Marin........ .....
Yok
Git kendin bul
Burdan fikir arama
Nasıl olsa geri dönüş yapmazsın
Sana fikir filan yok
Evet ya sinir bozucu
Hesabına gelmiyorsa cvp verme ablan zorunda değilsin veren veriyor
Gelen yorumları hesaba almayan cevap vermeyen sensin canısı biz değil açtığım postların kaç tanesine kaç cevap yazmışsın bir bak da bence öyle konuş
Vaybe demek ki tüm yorumları okuyorsun
Sadece cevap vermek işine gelmemiş
Çok ayıp
Kul hakkı
Arın dalga gecilmeye çok müsait bir isim kulağa da hiç güzel gelmiyor
1,466,890 soru
24,036,749 cevap
328,960 kullanıcı