0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (506 puan) tarafından

Dün hem beni arıyor hem de sesleniyor balkondan iki çocuğum var biri 2 yaşına girecek 10 gün sonra biri de 8 aylık 2 yaşındaki o anda bir saattir yemek yedirmeye çalıştım bu kadar sinir oldum yoruluyorum ki artık beni arayınca bende ne var mı ne oldu mu dedim onu bile hatırlamıyorum artık yorgunluktan sonra aşağı indim oturdum hiçbir şey demedi bana normal konuştu bugün de eşime söylüyor karın bana ne var dedi telefonda  eşimde kızdı bana kendi kocama her şeyi yetiştiriyor başka zaman da bana kızıyorsan her şey yetiştiriyorsun diye gel de Deli olma 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,399 puan) tarafından

Eşin sana ne diye kızıyor. Bu durumlarda tek suçlu kocanız . Başka kimse de sorun aramayın. Kocan  ailesine seni azarlayıp tersleme hakkı veriyor. Kadın zaten iki çocukla yoruluyor sen de üstüne gitme dese annesine hiçbir sorun kalmaz. 

(506 puan) tarafından

Uzak durcam zaten alt üstu oturuyoruz gezme işi yada dışarı çıkılinca iki cocuklasin rahat edemezsin diyolar ev işi yemek olunca eskileri açılıyolar rahatınız beziniz hazır ocağıniz var ateş yakmiyorsunuz diyor bende evde bunaldım artık 

(4,399 puan) tarafından

Ben de altlı üstlük oturuyorum. Kimseye eyvallahım yok. Bana laf söyleyemezler. Hele eşime hayyatta şikayet etmezler. Benden önce o verir cevaplarını. 

(506 puan) tarafından

İşine geldi mi kocam cevabını verir gelmezse vermez oda ayrı bişe 

-Reklam-
0 oy
(603 puan) tarafından

Ters cevap vermişsin sana bana ters cevap verme dese kavga çıkacak kocana demesi daha iyi 

(506 puan) tarafından

Öyle kavga edecek biri değilim asıl eşime söyledi mi kavga çıkar eşim annesine her lafı söyler ama bana laf söyletmez hemen anneme böyle davranacaksan babanın evine git dedi kim bilir daha ne dedi gerçekten eşim çocuk konusunda destek olmuyor bende yoruluyorum 2 yaş sendromu dış çıkarıyor iyice sinir oldum üstüne hem beni arıyor hemde sesleniyor bişe olmuş gibi 

(603 puan) tarafından

Sen de al çocuğu git yüz verme al babanın evine git diyince gözdagi vermiş olsaydın böyle konuşmaya cesaret edemezdi

0 oy
(232 puan) tarafından

Ama işte bu durumlarda hiç açmamak daha iyi telefonu eşine karşı karşıya gelebilirsin

(506 puan) tarafından

Kız aramızda bir şey yok sinirimin üstüne aradı ben de telefonu ne var mı ne diyorsun diye mi lnr açtım hem sesleniyor hem arıyor sonra aşağı inmiyor zaten kahve bile içtik bugün de dert oldu icine kocamı doldurmuş 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 638 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 819 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde 518 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 960 göst.