0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde (4,504 puan) tarafından

Sizinkiler de böyle mi? 

Kızım 3 yaşında canlı cansız her şeye küsüyor. Az önce oyun hamuruna küstü istediği şekli almadı diye. Allahtan hemen barışıyor geri. Günde belki 100 defa küsüp barışıyor geri.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Benim kız da üç yaşında gün içinde ara ara bize kusuyor ama oyuncaklarına kustugunu görmedim 

(4,504 puan) tarafından

Son bir kaç aydır yapıyor bunu da. 

-Reklam-
+1 oy
(3,675 puan) tarafından

Bence kişilik ile alakalı. Kızım 3 buçuk yaş, ne bize ne oyuncaklarına hiç küstüğünü bilmiyorum. Ama kardeşi 1 buçuk yaşında, istemediği bir şey olunca bildiğin küsüyor. 

(4,504 puan) tarafından

Son bir kaç aydır yapıyor bunu da. Kollarını bağlıyor suratını asıyor küstüm diyor çok da tatlı oluyor. 

(3,675 puan) tarafından

Ufakken şeker oluyorlar gerçekten. İleride büyüyünce böyle olmazlar umarım🙂‍↕️

+1 oy
tarafından

Küsmek öğrenilmiş bir şey ya benim üç buçuk yaşını geçmiş olalım Küsmek Nedir bilmiyordu komşumuz iki kere küstü oğluma o daha küsmeyi öğrendi istemediği bir şey olunca küstüm diyor yani etrafta küsmek kelimesini kullanan birisi varsa o da her şeye dolaylı olarak küsüyordur

(4,504 puan) tarafından

Öğrenmiştir birilerinden görüp duyup.

+1 oy
(4,062 puan) tarafından

Çok merak ediyorum ilerde nasıl insan olacaklar bugün canımıza okuyorlar ama

(4,504 puan) tarafından

Ben  şimdiki çocuklara bakınca biz çok saf salakmışız diyorum 

+1 oy
(4,241 puan) tarafından

Arkadaşımın 2 yasinda ikizleri var biri aynen her şeye küsüyor cansız şeylere de sinirlenip yaninda kim varsa ona küsüyor diğeri de onun bu haline gülüyor. Tamamen karakter

(4,504 puan) tarafından

Biz de gülüyoruz . Ellerini bağlayıp hıh küstüm diyor suratını da asıyor. Çok tatlı oluyor. O yüzden sürekli yapıyor galibaa. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 245 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
18 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ht (2,726 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 320 göst.
7 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ayselaras (304 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,233 soru