Sizinkiler de böyle mi?
Kızım 3 yaşında canlı cansız her şeye küsüyor. Az önce oyun hamuruna küstü istediği şekli almadı diye. Allahtan hemen barışıyor geri. Günde belki 100 defa küsüp barışıyor geri.
Benim kız da üç yaşında gün içinde ara ara bize kusuyor ama oyuncaklarına kustugunu görmedim
Son bir kaç aydır yapıyor bunu da.
Bence kişilik ile alakalı. Kızım 3 buçuk yaş, ne bize ne oyuncaklarına hiç küstüğünü bilmiyorum. Ama kardeşi 1 buçuk yaşında, istemediği bir şey olunca bildiğin küsüyor.
Son bir kaç aydır yapıyor bunu da. Kollarını bağlıyor suratını asıyor küstüm diyor çok da tatlı oluyor.
Ufakken şeker oluyorlar gerçekten. İleride büyüyünce böyle olmazlar umarım🙂↕️
Küsmek öğrenilmiş bir şey ya benim üç buçuk yaşını geçmiş olalım Küsmek Nedir bilmiyordu komşumuz iki kere küstü oğluma o daha küsmeyi öğrendi istemediği bir şey olunca küstüm diyor yani etrafta küsmek kelimesini kullanan birisi varsa o da her şeye dolaylı olarak küsüyordur
Öğrenmiştir birilerinden görüp duyup.
Çok merak ediyorum ilerde nasıl insan olacaklar bugün canımıza okuyorlar ama
Ben şimdiki çocuklara bakınca biz çok saf salakmışız diyorum
Arkadaşımın 2 yasinda ikizleri var biri aynen her şeye küsüyor cansız şeylere de sinirlenip yaninda kim varsa ona küsüyor diğeri de onun bu haline gülüyor. Tamamen karakter
Biz de gülüyoruz . Ellerini bağlayıp hıh küstüm diyor suratını da asıyor. Çok tatlı oluyor. O yüzden sürekli yapıyor galibaa.
1,473,233 soru
24,122,137 cevap
333,534 kullanıcı