0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,466 puan) tarafından

Kızlar geçen gün yazmıştım sürekli açlık hissediyorum diye postu okuyan bilir. Cuma günü kan verdim ama sonuçlar daha cikmadi. Şimdi de yemek yedim ama hala halim yoktu midem kaziniyordu basim dönüyordu gidip ölctüreyim dedim. 85 çıktı.. sizce nasıl bu sonuç. Tokken böyleyse açken nasıl çıkacak Allah bilir sonuçlar 

4 Cevaplar

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Doktoruna sordun mu belki tansiyon vardır başka bir şey vardır

(7,466 puan) tarafından

Doktor sadece kan istedi sonuçları daha çıkmadı salı günü gideceğim 

(1,692 puan) tarafından

Anladım canım geçmiş olsun dikkat et o zamana kadar kendine aç bırakma da kendini

(7,466 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰 

(1,692 puan) tarafından

💕💞

-Reklam-
0 oy
(7,466 puan) tarafından

Post yukarıııı

0 oy
(3,151 puan) tarafından

Yemekten ne kadar sonra ölçüm yaptınız? Yemekten 1 saat sonra da olur ama genellikle 2 saat sonra ölçüm oluyor. Bu değer tokluk için çok düşük. Makina bozuk olabilir mi diye düşündüm nedense 🤔

(7,466 puan) tarafından

Akşam yemeğinden sonra tekrar ölceyim canım teşekkür ederim 

(3,151 puan) tarafından

Rica ederim, daha iyi olur. Çünkü yemekten kısa süre sonra o kadar düşük değer çıkamaz. 

(7,466 puan) tarafından

Yemekten tam 2 saat sonra ölçtü bu kezde 70 çıktı. Yemeğin üstüne tatli yedim limonata içtim bide şekerli. Şuan çok halsizim fenalik basıyor midem bomboş sanki 

(3,151 puan) tarafından

Gerçekten bayağı düşük. En kısa zamanda doktor görüşü almak lazım. Umarım çok sıkıntılı bir durum değildir. 

(7,466 puan) tarafından

Umarım sonuçlar yarın çıkarsa giderim hemen

0 oy
(101 puan) tarafından

Yüksek şeker olmasından düşük olmadı daha iyi. Ben bütün kan testlerimi tok olarak verdim en düştüğü tok şekerli şeyler yememe rağmen 45 çıkmıştı en yüksek olanı da şuana kadar 63. Bu değerlerin hepsi tok olarak verdiğim testler. Devamlı y anında kuruyemis bulundur ara ara tüketmekte fayda var. Doktorunla görüş o sıkıntı yapmazsa dikkatli davranarak sorun yaşamazsın.

(7,466 puan) tarafından

Ama beni aşırı rahatsız ediyor. Son bir iki haftadır sürekli açlık hissi var yemek yerken bile açım doyma hissi yok. Ve fenalık basıyor halim kalmıyor. Bugün akşam yemekten sonra ölçtüm 70 çıktı tatlı falanda yemiştim 2 saat bekledim ama baktim aynı bir türlü enerji gelmiyor 

(101 puan) tarafından

Şekerim devamlı düşük ama hiç açlık hissetmedim. Şekerim düştüğünde elim ayağım titrer benim hafiften terlemelerim olur, nefes alış verişi değişiyor. Ayakta bile duramaz oluyorum. Şekerli yanımda birseyler olur devamlı fark ettiğimde hemen tüketiyorum. Tatlı değil kuruyemis olarak yiyorum. Onların şekeri daha fazla. Benim Şekerim tok olarak 63 en son ki ondan öncesi daha da düşüktü 45 çıktığı d oldu tokluk Şekerim. Açlık sınırı 70 onun üstünde sizinki bir sıkıntı olmaz. Siz doktorla görüşün farklı bir sorun da olabilir. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 244 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
31 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferideozyurtkan (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
14 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (360 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,126 soru

24,040,170 cevap

329,096 kullanıcı

...