0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar 7+3haftalık gebeyım cınsıyet tahmını yapabılırmısınız

image

8 Cevaplar

+1 oy
(18,556 puan) tarafından

Bu post şaka olmalı kız kafayı mı yedin sen cekirdekte vitamin daha o 🤣🤣

(19,873 puan) tarafından

Ben de şaşırdım daha çok çok erken ters cevap vermesini gerektirecek bişey de dememişler aslında çok erken olduğunu söylemişler sadece yorumlarda 🤷🏻‍♀️

(18,556 puan) tarafından
+1

Hormonlardan heralde 🤣 2.gebeligim daha bir kere böyle sorular sormadım 

(19,873 puan) tarafından

Aynen bende merak ediyordum sadece ama onuda sağolsun doktor tam 17 haftaya kadar net söylememişti 😂 ona rağmen beklemiştim o kadar zaman sadece hep erkektir diyordum 🤣

(18,556 puan) tarafından
+1

Kız 25.haftama gircem bu hafta hala kesin demiyorlar yine merak etmiyorum 🤣🤣

(877 puan) tarafından
+1

Kız benim 17 haftalık oldu onda bile doktor kesin bişey demedi sadece kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi 

-Reklam-
+1 oy
(9,079 puan) tarafından

7. haftada bebegin kendinden bile haberi yok ne cinsiyeti belli olsunki😂 12. haftaya digru netlesmeye baslar

(9,079 puan) tarafından

bukadar koru korune inanip anlayanlar var diye savunduylguna gore muhtemelen bu merakin bi tik ustu gdip para ile cinsiyet sorup dolandirilmak. gidisat belli . sanki ayetmis gibi inaniyor keseden cinsiyet tahmini yapildigina emin bir sekilde anlayanlar var diyorsun. anlayanlar da dolandiricilar yada uydurukdan dalga gecenler. doktor bakmis sana vermis ultrasin kagidini . anlasa doktor anlardi kesedrn . bosuna okumadi ya tomarzadaki doktordan daha mi iyi bilecek tahmin eden . thmin ediyorum diyen de ya kiz der ya erkek iki hikmetten biri. milyonlarca secenek yokki uydurup soyleyecek. cokda fazla secenek yok ikisinden biri neticede

(1 puan) tarafından

Ay sız nıye herşeye bukadar devlet meselesı gıbı konuşuyorsunuz burdakıler kız dedı dıye kız veya erkek dedı dıye erkek dıye inanan tek bı kımse bıle yoktur insan merak ediyor ve burası eğlence alanı gıbı sorup bı tıkta olsa insan kendınce kendını avutuyor sen kız dedın dıye kız olacak dıye bısey yok bukadar kasmayın parayla cınsıtey tahmını nedır ya demekkı sız dolandırılmıssınızkı bukadar mızacınız sert  ıstedım yere ıstedıgımı sorarım ve ıstedıgımede inanıp inanmamak sızı ilgilendirmez yorumuzunuz ıcıj tessekkur ederim daha fazla sorunun altına yorum yapmazsanız sevınırım 

(9,079 puan) tarafından

ben devlet meselesi yapmadimki guzelce yazDim . sen saldirdin anlamiosan cvp verme diye. once bi don kendi uslubuna bak

(18,556 puan) tarafından

Bu kadar önemli değil ve inanmıyorsan niye soruyorsun o zaman gayet güzel cevap verdik sen saldırdın şekerim 

(9,079 puan) tarafından

aynn hem saldirio hemde tatava edio . ilk yirumda duzgunce cvp verdim oysaki. aman salla 7. hftadan cinsiyet bkleyen mantaliteden ne beklersinki

+1 oy
(869 puan) tarafından

Ben anlamiyorum keseden falan bu haftada anlayip diyenleride dogru oldugunu dusunmuyorum ya kiz demeleri gerek ya erkek zaten birisini diyorlar.Mesela bana ultrasonda bile 13haftada erkek dedi 16haftada kiz oldu

+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Canım benim keseden anlaşılıyor olsa bunlar doktor niye kendine saklasın tak diye söyler :)) 12. Haftaya doğru belli olur. Allah gönlüne göre versin :) sağlıkla kavuşun

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Erkek bence canım tahmin ama bende 15 Haftada ögrendim kız :) 

0 oy
(1,660 puan) tarafından

Yorumlarda kese şeklinden anlayanlar var demişsin de öyle bir şey yok ki 😅 insanlar kendini tatmin etmek için bu tür hurafelerde doğruluk arar ama yok öyle bir doğruluk.

Yok kese şekli yamuksa kız yuvarlaksa erkek ya da tam tersi miydi 😅

Bebek sağda olsa erkek solda olsa kız

Göbek şekli yuvarlaksa kız sivriyse erkek

Anne çirkinleştiyse kız guzelleştiyse erkek

Bunlara inanıyor olmanıza inanamıyorum 

0 oy
(5,148 puan) tarafından

Keseden cinsiyet belirleme diye bi durum yok canım 

Herkes içine doğanı yada icinden geçeni söylüyor 

Ayrıca herkese ters ters cevap veren de sensin 

0 oy
(2,495 puan) tarafından