0 oy
205 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (5,807 puan) tarafından

Kızım hasta ben de biraz rahatsızım kızım sürekli yanında olayım istiyor meme istiyor kızımı pek bırakamıyorum

Eşim kahvaltı hazırlar diye bekledim hazırlamadı

Eşime dedim al bu çorapları kızıma giydir ben dinlenmeye gidiyorum

Sonra kızımın sesi geliyor anne baba baba baba ağlamaklı eşimi çağırıyor eşim de gitmiyor elinin körü dedi kızıma. kalktım odadan çıktım Allah'ın belası dedim kızım orda ağlıyor hasta seni çağırıyor niye bakmıyorsun dedim hasta bu çocuk keyfinden mızmızlık yapmıyor dedim

Ne diyorsun sen dedi sen kendinde misin dedi şaştı kaldı 

Sonra küstü odaya girdi kapısını kilitledi hiç oralı olmadım bir süre sonra çıktı kendisine kahvaltı hazırladı yedi

Ben de şimdi kızım uyudu da kahvaltı yapıyorum

Merhametsizlik değil de nedir bu

Demekki ciddi  bir hastalığım olsa bakıma muhtaç olsam eşim ne bana bakar ne kızıma

6 Cevaplar

+5 oy
(4,189 puan) tarafından

Evet içinizi dökmek istiyorsunuz ama onun yeri burası olmamalı. Buradan aldığınız kötü yorumlar, eşinize daha da bilenmenize sebep olacak. Daha da uzun süre kırgın kalacaksınız. Evet yaptığı yanlış, bunu onunla konuşup çözüm yolu arayın. 

Rabbim size ve evladınıza şifa versin. 

(5,807 puan) tarafından

Ben çabuk yumuşuyorum eşimin iki sözüne kanıyorum hemen bilenmeyi istiyorum belkide 

-Reklam-
+1 oy
(2,456 puan) tarafından

Erkekler yeri geldiği zaman kendilerini kadınlardan çok üstün görürler ama kadınların yaptığı işin onda birini yapamazlar bunalırlar hemen. Çoğusu öyle ataerkil toplumda anneler erkek çocuklarını el bebek gül bebek büyüttüğü için hiçbir işten anlamıyorlar anlasalar da kadının görevi olarak görüyorlar. Ben bir hafta yerimden kalkamadım belim tutuldu iki çocuk var biri bebek. Allah oğlumdan razı olsun 6 yaşında her işimi halletti. Yapabildiği kadarını. Kızımı kucagıma alamıyordum. Yere oturup bacağından çekip zar zor pusetine koyuyordum oğlum götürüp getiriyordu. Tuvalete oturup kalkamıyordum eşim bir kere yardım edeyim mi demedi. Geçen arkadaşları geldi kadının de beli tutulmuş benim gibi hep eşi götürüp getirmiş tuvalete vs. Akıllı saat almış birşey olurda araması gerekir arayamaz telefonu yanında olmazsa diye. Mesele akıllı telefon alması değil düşünmesi. Bak dedim karısına nasıl bakmış. Gözlerini devirdi hemen işine gelmedi. Ben hastayım eve erken geleceğine mesaiye kalmayan adam mesaiye kaldı ben hastayken 3 gün. Yani anlayacağın erkekler hep aynı bacım beklentin yüksek olmayacak erkeklerden beklentiler hayal kırıklıklarını artırıyor. 

+1 oy
(4,820 puan) tarafından

Allah vicdan merhamet versin bacim cok kotu alismis hic umrunda degil

+1 oy
(1,581 puan) tarafından

Allah biz annelere hastalik vermesin bizim robotik olmamız lazım yoksa vay halimize.En kotusude ne biliyormusun biraz zaman gectikten sonra sende merhametsiz oluyorsun.

Allah iyi etsin 

+1 oy
(5,148 puan) tarafından

Suan tam bizi anlatmissin canım 

Benim eşimde çok merhametsiz vicdansizdir 

Çocuklar baba baba der düşer kalkarlar bisey isterler onunda umrunda olmaz 

0 oy
(2,376 puan) tarafından

Senin kız 21 aylıktı sanırım memeye bağımlı değil şuan

Eşine Allah’ın belası demende aşırı saygısızca 

Onunda kendine hazırlayıp sana kahvaltı hazırlamaması saygısızca

Ama sende kızınla ilgili genel olarak takıntılı olduğunu düşünüyorum 

(5,807 puan) tarafından

Ne konuda takıntılı imişim

(5,807 puan) tarafından

Hasta olduğu için süt çok istiyor yoksa bağımlı değil çok şükür

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 371 göst.
11 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 39 göst.
17 Nisan 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (535 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 139 göst.
+2 oy
2 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,811 cevap

329,208 kullanıcı

...