0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

.....................

4 Cevaplar

+1 oy
(2,496 puan) tarafından

Valla kim kimi kınarsa görüyor mutlaka. Görümcemin oğlu ile kızım arasında 6 ay var. Onun oğlu büyük. Çok bağırırdı bebekken kayın babam yüzüne severdi arkasından çok bağırıyor bu yaa derdi. Kayınvalidem 3 gün benim kızıma bakıyordu. Kayınbabam da severdi kızımı. Kızım biraz büyüdü aynı görümcemin oğlu gibi bağırmaya başladı 😄. Bu bahsettiğim bağırmalar 8 aylıkken yani bebek bu bağırır dimi. Kızım huysuzlanmaya bağırmaya başlayınca kayınbabam hemen kız ben seni seviyordum övüyordum herkese sende mi öyle oldun dedi. İçimden dedim ağzına sağlık 😀

-Reklam-
0 oy
(1,691 puan) tarafından

Kalbinden kötülük geçirme olsun herkes kalbinin ekmeğini yer

(1,691 puan) tarafından

Herkes kinadını yaşar bu hayatta o yüzden hani kendi canını da sıkma içinden kötü bir şey geçirme

(1,691 puan) tarafından

💜💜💜❤️❤️❤️❤️💞💞

0 oy
(14 puan) tarafından

Benim gorumcemde fesat kıskanç bu bildiğin fesatlik kıskançlık ben hamile kaldım ilk oğluma herkes hediye getiriyordu yeniydi daha ama alıyordu millet sonra heemn arkamdan oda hamile kaldı ee benim çocuğuma da getirin dedi benim oğlum hep ondan bı daha önce ilerdeydi fısıldirayak aralarında bu niye böyle de bizim çocuk böyle değil diye hep nazar ediyorlardı  sen kalbini hep ferah tut kötü şeyler geçirme boşver Allah büyüktür  

0 oy
(23,283 puan) tarafından

Ne değişik insanlar size tavsiyem bu kadar samimi olmayın ben ikinci çocuğu epeydir istiyorum ne kendi ailem ne eşimin ailesi bilmiyor bu durumu olursa kalp atışını duyduktan sonra hamileyim derim. Ayrıca damızlık mı bu hayırdır :) kolay hamile kalmakla övünmeyi de ilk defa duydum gerçekten bir değişik 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,603 soru

24,061,016 cevap

330,147 kullanıcı

...