+1 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından

Mart ayında doğuma kaç gün kala bebeğim karnımda öldü o günden beri hiç gelmedi rüyama ama iki gecedir rüyamda bir rüyamda mezarının etrafi mezarlık doluydu dün gece de rüyamda yanımdadyi beşikteydi hareketsiz biseekilde ne yapsam emiyordu onu öyle evin içinde bırakıp gidiyordm iki gün sonra geldiğimde ayni besikteydi neden olabilir acaba çok kötüym psikolojik tedavi görüyorum ondan mı kaynaklı acaba 

5 Cevaplar

+1 oy
(6,655 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bilinç altı maalesef ben 5.6  yıldır hep bu şekilde çocuklarımın yaşadığını bana yalan söylendiğini filan görüyorum hastanede karıştığını görüyorum karnımda ölenin cihazdan kaynaklı kalp atışı ni duyamadık bebeğin yaşıyor diyorlar her gece bunlar la güne başlıyorum 

Ama sizi tebrik ederim psikiyatriye gitmeyi başarmış siniz   iradeli olur tedaviye uyarsanız başarırsınız 

Bende gittim ama başarılı olamadım gece mezarlık ta uyumak istiyordum gece çok kez eşim beni mezarlıktan almaya gelmişti gecenin 11 inde 12 sinde 

Sonra enson doktor bana hamile kal demişti ve ben hamileliğimin belli bir ayından sonra kendime gelmeye başlamıştım 

(225 puan) tarafından

Bankada bu acının yerini yeni bir bebek alabilir ama ben gene kaybetmekten korkuyorum 

(225 puan) tarafından

Büşra abla kaç haftalık di bebeğin 

(6,655 puan) tarafından

İlki 16 haftalarda alındı 

İkinci doğdu 3 günlük vefat etti ve bana ailem oyun oynadı durumum çok ağırdı doğum anında kalbim Durmuş ben ilk 1 hafta 10 gün bebeğim yaşıyor yoğun bakımda diye biliyordum söyleniyor du ve ölüsünü ben kendim kefenledim son yolculuğuna uğurladim 

Korkunun ecele faydası yok cnm 

(225 puan) tarafından

Bende kızımı yıkadım o kadar güzel bir kızdı ki ölsem unutmam 38 haftalık bir önceki de 15 haftalık onda sarsilmadm ama kızım beni bitirdi şu anki kızım için katlanıyorm yaşamaya yoksa kendimi bitirirdm denedm de yapamadm

(1,292 puan) tarafından

Benim annem ve babam vefat ettiğinde de birkaç yıl bu şekilde görürdüm hep rüyamda. Köye gitmiş oluyorlar, bize yalan söylemiş oluyorlardı. Sürekli öyle görürdüm. Bilinçaltı büyük ihtimalle 

-Reklam-
0 oy
(1,600 puan) tarafından

Rabbim sabrınızı bol versin muhtemelen özlediğiniz için görmüşsünüzdür adaya rüyanızda bu yüzden gelmek istemiştir Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

(225 puan) tarafından

Hiç aklımdan çıkmıyor her dakikası her saniyesi benim için dua eder misniz

(1,600 puan) tarafından

Ederim tâbi ki Rabbim yardmcnz olsun direncinizi bol.versin

0 oy
(17 puan) tarafından

Allah'ım sabır versin canım bu kullandığın ilaçlardan ve bilinçaltı olmuş Allah'ın bir bildiği var herşeyin en iyisini bilir .en kısa sürede atlatırsın inşallah ama bu süreçte kendini salma herşeyi iyiye yor 🤍

(225 puan) tarafından

İlaç sadece uyku ilacı verdi

(17 puan) tarafından

İşte o bazen bozukluk yapabiliyor canım Allah yardımcın olsun 

0 oy
(1,002 puan) tarafından

Başın sağolsun çok üzüldüm. Allah kalbine ferahlık versin 

0 oy
tarafından

Allah sabır versin inşallah 

(225 puan) tarafından

Dua edermsiniz benim için 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eymen6 (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 892 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (195 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 1,622 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ftmh (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 440 göst.

Kategoriler

1,465,236 soru

24,013,739 cevap

327,901 kullanıcı

...