0 oy
91 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

Hanımlar Kayseri şehir Hastanesi'nde onerebileceginiz kadın doktoru varmı? Normal yada sezeryan olup doktor yada ebe şikayetleriniz varmı? Genel olarak iyi bir hastanemi? Henüz yeni gebeyim ama sormak istedim. Aklıma takılıyor. 

2 Cevaplar

0 oy
(201 puan) tarafından

Genel olarak iyi doktorları da iyi olanlarin çoğu ozel hastaneye gitti Şeyma çam vardi Mehmet Ak bunlar çok iyi doktorlardi Mefkure sahin cok iyi Venhar ceyhan cok iyi bir de hatice durmuş onerebilirim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin 

tarafından

Amin inşallah teşekkür ederim.

-Reklam-
0 oy
(1,890 puan) tarafından

Kızıma hamileyken şehir hastanesin de doğum yaptım normal doğumdu ebeler çok iyiydi Güler yüzlüydü kolay ve eğlenceli bı doğum oldu dikiş atılırken sohbet filan ettik doktorum Hatice durmuştu oda Güler yüzlüydü Hatice can özdemir var oda çok bilgili mefkure Eraslan ona da gittim ama hiç memnun kalmadım asistanı baktı yaklaşımı hiç hoş değildi şimdi Şeyma Dağlıtuzceli çam gidiyorum çok çok iyi bi doktor seni dinliyor sana detaylı detaylı anlatıyor özel gibi ilgileniyor 

tarafından

Burda doğum hikayelerini okuyunca gözüm korktu. Yorumunuz için teşekkür ederim için rahatladı.☺️❤️

(1,890 puan) tarafından

Yok canım korkmayın ben suni sancıyla doğum yaptım son saatler zorladı onda da çok baskı vardı o yüzden hareketsiz kalırsan doğumun zor olur bol bol hareket et riskin yoksa ben bol bol pilates topunda zipladim hastanede de var zaten doğum zamanı veriyorlar ebeden istedim getirdi aferim sana böyle devam et dedi sağlıkla kolay bir doğum olarak kucağına alırsın insaAllah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
0 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 214 göst.
21 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MrvDK (442 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 103 göst.
3 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Merve97 (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,179 soru

24,165,596 cevap

335,580 kullanıcı

...