+1 oy
1,069 göst.
Diğer kategorisinde (1,014 puan) tarafından

Merhaba kizlar sabah ablam mesaj yazdi hergun yazisiriz zaten 5aylik bebeyim var sen ona su cay veriyormusun dedi hayir dedim.Bana kiziyor iste neden vermiyorsun hava sicak sen kendin susuz caysiz dura bilirmisin ben 40i ciktiktan sonra cay verdim dedi.Bende vermiyorum zaten mama yiyor su ihtiyacini karsiliyor cayin ona hic bir katkisii yok zararli sende yanlis yapmissin diyorum.Benden kusuyor iste sen beni dinlemiyorsun gunah cocugun dili yok hava sicak ben boyle bakiyorum vermek istemiyorum diyorum anlamiyor.Hic vermiyecem demiyorumki ek gidaya basladigimda su verecem amma cay yok

49 Cevaplar

0 oy
(101 puan) tarafından

Anne sütü alıyorsa gerek yok vermeye. Mama veriyorsanız şu verebilirsiniz. Çay hiç birsekilde vermeyin zararlı. Ablanız da olsa bu konuda güvenmeyin. Doktorunuza danışarak ilerleyebilirsiniz. 

(1,014 puan) tarafından

Zaten cay vermem cayin hic bir katkisi yokki bebeye

-Reklam-
0 oy
(1,422 puan) tarafından

Her emmeden sonra bir çay kaşığı su yeterli daha fazlasını verme canm

(1,014 puan) tarafından

Tamam tesekur ederim oyle yaparim

0 oy
(1,641 puan) tarafından

Sende hata ay çocuğa hiç çay verilmez mi hararetini alır hahahaah 

Su belki olabilir canım ek gıdaya Başlama zamanı yaklaşmış ama çay ne zarardan başka bişey değil 

Benimde iki çocuğum var ilk oğlum 3 aylıkken Nisan ayıydı ikinci oğlum 4 aylıkken Nisan ayıydı annem arayınca çocuklarım ağladığı zaman niye ağlıyor diye sorunca bilmiyorum her şeyi tamam ama ağlıyor diyordum su verdin mi sen o çocuğa diyordu çocuğun ciğerlerini yakacaksın su ver böbrekleri hastalanacak falan diyordu hahaha ben 5 aylıkken tadımlık şeklinde veriyordum temmuz ayından itibaren vermeye başladım ikisine de 

(1,014 puan) tarafından

Bende dun vermeye basladim kasikla.Mamaya besleniyor

(1,641 puan) tarafından

Mama alan bebekler 4. Ayda suya başlayabilir diye biliyorum canım yine de yanlış bilgi vermeyeyim ama bi araştır istersen ben ikisine de kullanmadım ama mama kullanan bebekler 4. Ayda suya başlayabilir diye okumuştum bir yerde 

0 oy
(4,002 puan) tarafından

Suyu anladım da

Çay ne alaka 

Kusura bakma ama 

Ablan tam bir cahil 

Ben kahve delisiyim 

Ee şimdi bende kahve mi vereyim 

Asla uyma ablana

Tamam su ver ama asla çay verme

(1,014 puan) tarafından

Su veririm evet kendi 40i cikdikda acik cay vermis kizina ben bilmiyordum

0 oy
(499 puan) tarafından

Tabiki 5 şekerli arada piskevitte ver canı çeker :D

(1,014 puan) tarafından

Ben kola falanda vereyim en iyisi

0 oy
(5,371 puan) tarafından

Aaa hiç unutmam kızımın kırkı çıktığı gün sabah kahvemi paylaşmıştım onunla :D bu cehalet öldürecek beni. En doğrusunu yapıyorsun. Dediğin gibi mamanın içindeki su onun ihtiyacını karşılıyor. Ama eğer çişi çok koyu olursa, çiş sayısı azalırsa o zaman doktora danışıp başlayabilirsin

(1,014 puan) tarafından

Cis sayisi az deyil bezleri dolu oluyor hep amma azicik su veririm

0 oy
(46 puan) tarafından

Görumcemde benim arkamdada su verdi 2 günlüktü 

(1,014 puan) tarafından

2gunlukte yok artik ya

0 oy
(765 puan) tarafından

Hiç olurmu kız çaysiz turk kahvesi de yapin bebisle karşılıklı icersiniz :D

Şaka bir yana ablanın bu kadar mudahalesini anlamadim çayin ne faydasi olacak cocuga hadi su neyse bu arada ben su veriyordum zaten mama da su ile yapiliyor bunu unutma ama o da abartmadan.

(1,014 puan) tarafından

Evet bende oyle dusunuyorum o yuzden hic su vermedim amma su azicik veririm

0 oy
(826 puan) tarafından

Su ver canım benim oglan çay içiyor ama 1 yaştan sonra içti meyve suyu içmez oyüzden verdim sabah kahvaltıda 

(1,014 puan) tarafından
+1

Su vermeye basladim azicik

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 235 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (489 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 268 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hazall (97 puan) tarafından soruldu