Merhaba,ben yeni işe başladım.Gelirim de çok şükür ortalamanın üzerinde,eşimin de kazandığı parayla evimize gayet iyi bir miktar para giriyor.Eşimin babasının 60 ile 70 bin arası bir geliri var.Eşimin annesi benim de işe başlamamla gelirimiz yükseldiği için ihtiyacı olmadığı halde sürekli maddi yardım bekliyor.Küçük kızının bazı rahatsızlıkları var psikolojik olarak ve ilaçları ayda 3.000 lira falan.Buna rağmen hem ilaç hem de yeni ev aldılar onun taksidini falan bize ödetmek istiyor.Bunu kesin yapacaksınız diliyle değil de sürekli bir isteme halinde.Ben tabii ki eşinin ailesine yardım etmeyen ama kendi ailesine harcayan biri değilim yanlış anlaşılmasın.Her iki tarafa da ihtiyaçları olduğunda tabii ki yardım edeceğiz.Mesela benim babamın bir işi yok,genelde yazları mevsimlik işler oluyor onlar ile kazanıyor.Kışları da nerede iş olursa oraya gidiyor,ona rağmen ihtiyacınız var mı diye sorduğumda yok siz kendinizi geçindirmeye bakın diyor ama eşimin annesi ihtiyaçları olmadığı halde sürekli bir para beklentisinde ve bu beni çok sinir ediyor.Ben daha işe başlayalı 1 ay olduğu için ve hep bunu şaka yapar dille söylediği için bir şey diyemiyorum,eşimle de konuşmadım ama bana çok saçma geliyor.Eşime de saçma geleceğini ve tepki vereceğini biliyorum ama yine de bu kadar detaylı ona bu düşüncelerimi dökemem o yüzden biraz bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum ve içimi dökmek istediğim için yazdım.Sizce de çok saçma ve yersiz değil mi ?