0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından

Sma İyi geceler ile normal optipro  veya comfort asında ne fark var ( bebeğim sadece gece içiyor gün içinde içmiyor iyi geceler daha mı doyurucu)

5 Cevaplar

+1 oy
(2,831 puan) tarafından

İyi geceler maması daha doyurucu değil bence. Daha çok hazırlanan diyetlerine uyum sağlamak yani beslenmesine eklemek ve sıvı alımını desteklemek için kullanılıyor. Comfort içeriği gaz sorununu çözmek ve sindirim sistemini desteklemek için, optipro da daha çok protein ve vitamin mineral dengesi için önemli. Hangisi daha iyi içerik dersen ben olsam optipro kullanırım lakin bebeğin küçükse 0-6 ay gibi optipro yerine comfort kullanabilirsin. Bence iyi geceler manasına pek ihtiyaç yok 

-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından

Evet canım gece olan daha doyurucu oluyor 

(68 puan) tarafından

Yani akşam 10 gibi yatıyor 12 gibi veriyorum bide 4-5 gibi uyanıyor o zaman veriyorm daha mı iyi olur ki 

(2,198 puan) tarafından

Yani aslında ben oğluma hiç ayrı kullanmadım benimki de 2 kez kalkardı eskiden o zamanlar önermişlerdi daha doyurucu falan diye dene istersen küçük kutu 

0 oy
(780 puan) tarafından

Sma benim bebegime inanılmaz gaz yapti her bebek farklı ama ben asla onermiyorum

(68 puan) tarafından

Evet bnm de anne sütüne yakın diye hastanede onla basladlar dogdugunda,çok gazlı bebekti üçüncü ayda fark ettim mamadan olduğunu bide kabız oluyordu  hippe geçtim düzelmişti sonra geri sma ya geçtik gece maması dimmatomi çekti 

0 oy
(6,921 puan) tarafından

Ben kullanmadım ama eczane çalıştığım için biliyorum gece sık uyanan açıkan bebekler için yapılmış bir ürün içinde ilave vitaminler var uyku getiren ilave bir şey yok içinde

(68 puan) tarafından

Hmm o zaman aynı aliskanluk halidne kalkar 

0 oy
(5,632 puan) tarafından

Comfort gazlı bebeklere iyi oluyor canım 

Genelde aylık olanlara daha çok veriliyor 

Biraz buyuyunce optipro kullandım ben 

(68 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
25 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Civciv1234 (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 154 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Wdisoo (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
4 cevap 169 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,517 soru

24,170,203 cevap

335,828 kullanıcı