Sma İyi geceler ile normal optipro veya comfort asında ne fark var ( bebeğim sadece gece içiyor gün içinde içmiyor iyi geceler daha mı doyurucu)
İyi geceler maması daha doyurucu değil bence. Daha çok hazırlanan diyetlerine uyum sağlamak yani beslenmesine eklemek ve sıvı alımını desteklemek için kullanılıyor. Comfort içeriği gaz sorununu çözmek ve sindirim sistemini desteklemek için, optipro da daha çok protein ve vitamin mineral dengesi için önemli. Hangisi daha iyi içerik dersen ben olsam optipro kullanırım lakin bebeğin küçükse 0-6 ay gibi optipro yerine comfort kullanabilirsin. Bence iyi geceler manasına pek ihtiyaç yok
Evet canım gece olan daha doyurucu oluyor
Yani akşam 10 gibi yatıyor 12 gibi veriyorum bide 4-5 gibi uyanıyor o zaman veriyorm daha mı iyi olur ki
Yani aslında ben oğluma hiç ayrı kullanmadım benimki de 2 kez kalkardı eskiden o zamanlar önermişlerdi daha doyurucu falan diye dene istersen küçük kutu
Sma benim bebegime inanılmaz gaz yapti her bebek farklı ama ben asla onermiyorum
Evet bnm de anne sütüne yakın diye hastanede onla basladlar dogdugunda,çok gazlı bebekti üçüncü ayda fark ettim mamadan olduğunu bide kabız oluyordu hippe geçtim düzelmişti sonra geri sma ya geçtik gece maması dimmatomi çekti
Ben kullanmadım ama eczane çalıştığım için biliyorum gece sık uyanan açıkan bebekler için yapılmış bir ürün içinde ilave vitaminler var uyku getiren ilave bir şey yok içinde
Hmm o zaman aynı aliskanluk halidne kalkar
Comfort gazlı bebeklere iyi oluyor canım
Genelde aylık olanlara daha çok veriliyor
Biraz buyuyunce optipro kullandım ben
Teşekkür ederim
1,476,517 soru
24,170,203 cevap
335,828 kullanıcı