Eşiniz neden dolayi karaciger nakli oldu benim eşimde karaciğer nakilli birde bebeğin degerleri nasıl ben hamile iken sık sık kontrole gittim bu yüzden korkumdan birde hamile kalmadan önce genetik test yaptırdım eşimin rahatsızlığı genetik mi diye eşimde Primer skerozan kolonjit vardı genetik çıkmadı çok şükür sonra bebek yapma kararı aldık genetik çıksaydı da tüp Bebek pgt düşünüyorduk
Bu arada benim bebeğim de de sarılık oldu ,alt grup kan uyuşmazlığı yüzünden sarılık geçirdi ,benim ve bebeğimin kan Grubu farklı olduğu için dediler ben 0 pozitif im bebeğim B pozitif o süreçte ,ağlamaktan sütüm kesildi inan korkumdan ,iki kere fototerapi aldı anca öyle duzeldi, siz fototerapi aldınız mı ?
Birde ben bu eşimin nakilli olmasından dolayı biraz panik vardı sizin gibi bebeğim bir haftalıkken bütün organlarina ultrason çektirdim kalbi bobrekleri karaciğer dalak tüm batın dan damarlarına kadar baktırdım ,bir sorun varsa zaten ultrason da görürler , her yerine baktırdım eğer bir korkunuz varsa ultrason falan yaptırın
Canım ben yaşadığım için biliyorum ne desem için rahatlamaz eşin karaciğer nakilli olduğu için ,benim eşimde öyle hani sen en iyisi bir doktora git özele vs bütün batın ultrason falan çektir bütün batında iç organlarina baktır bebişin özellikle karaciğer ve safra yollarına ,benim anca öyle için rahatlamıştı inan ilk doğum yaptım bebekte birşey varmıdır diye üç gün uyuyamadım baktım olmuyor gittik bütün batın ultrason çektirdim de rahatladım