+2 oy
363 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde tarafından

image

yangin bizede cikradi dua edin lütfen postu okuyan herkesten dua istiyoruz kizlar Sakarya Taraklı burası çok yakın iki köy acil bosaltildi🥺🥺aramızda 2 km var Allah'ım yağmur versin amin amin

11 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

suan böyle inşallah yağar durmaz
-Reklam-
0 oy
(17,370 puan) tarafından

Ay Rabbim yardım etsin canım. Sadece insanlara değil tüm canlılara yardım etsin. Dualarım sizinle. 

tarafından

Dağ kexileri yanmış hep erkek kimse kalmadı hepsi su taşıyor ekiplere içme suyu Allah yardımcımız olsun hep izlerdim görünce çok kötü oluyo insan heryer Duman şuan dağların arkasi hep kirmizi

0 oy
(6,905 puan) tarafından

Rabbim yardımcınız olsun inşallah bir an önce söner bu yangını çıkartanlarında Rabbim kahretsin inşallah geçen sene bilecik'te yangın vardı bu sene yine yanıyormuş küller Eskişehir'e kadar geldi evin balkonu camlar kül oldu yazık yani Allah'ım güç kuvvet versin yangınla mücadele eden herkese hepsi bir an önce sönsün

tarafından

Bilecikle aynı orman burası bağlantısı dundendir sönmedi bize doğru geldi Allah'ım Allah'ım börtü böcek ne varsa yandiii

(3,825 puan) tarafından

Akşama kadar cam kapı açamadık te perdeye sinmiş kokusu 

tarafından

Kokuyu boşver bacım akşam ezanından beri büyük küçük su tasiyoruz adamlar sıcaktan perişan oldu 

(3,825 puan) tarafından

Kız ya ordaki yanginin kokusu burdan duyuluyosa ordakilere güç kuvvet versin rabbim çok zor gerçekten 

(6,905 puan) tarafından

Aynen bende bugün hep bunu düşündüm biz burada külden cam açmadık o insan orada sıcaktan külden ne hale gelmiştir Rabbim buna sebep olan kim varsa onuda o ateşe atsın yaksın 

tarafından

Ya Duman Dağı kaplamış helikopterler su taşıyor ekiplere içme suyu götürüyorlar ama çok büyük ve rüzgar var yarrabbi sakinlik ver 

(6,905 puan) tarafından

Hayvanlar cayır cayır yandı ne kadar acı ormanlar yana yana bitti 

(6,905 puan) tarafından

Amin inşallah 

tarafından

Ya dağ kecileri yanlış cami hocası paylaştı yanlis düşünüyorlar diye atmadım çok korkutucu bunların hepsi kıyametin alametleri Allah'ım sen koru

0 oy
(3,127 puan) tarafından

İnşallah biran önce söndürülür Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 

tarafından

Amin amin 

0 oy
(3,825 puan) tarafından

Allahım güç kuvvet versin herkesi korusun. Bilecik'te ki yangının kokusu Eskişehir'e indi resmen 

0 oy
(5,641 puan) tarafından

Gecmis olsun canim rabbim yardımcınız olsun 

tarafından

Amin amin

0 oy
(1,887 puan) tarafından

Benim kayınvalidem Eskişehir'de yaşıyor. Bugün akşam saatlerinde video atmış. Bilecik tarafından is gelmiş. Gökyüzü olduğu gibi duman kaplıydı.  Rabbim yardım etsin çok zor gerçekten. Her sene bu ızdırap yaşanıyor hala önlem yok hala. 

tarafından

Önlemi biz yapicaz canım camdan sigara atiyolar otlar kuru hemen tutuşuyor dikkat etmek lazim

(9,080 puan) tarafından

bilecikliyim bende gölpazarinda iki koy gitmis. bizim koyde gölpazarina 25 dk mesafede

(1,887 puan) tarafından

@Casperiye Allah yardımcınız olsun canım benim. İnşallah en kısa sürede söner. 

(1,887 puan) tarafından

@@..isa her konuda olduğu gibi yine çok haklısın (!) 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

bizim köys gelmez insallah bilecık gölpazafina kadar gelmis . gilpazarina yakin bizim koy

tarafından

Allah korusun bizden dumanlar gözüküyor valla korkuyorum Allah korusun ordakilerde bizim gibi yani

0 oy
tarafından

Yağmur başladı Allah'a şükür inş bı damla ateş kalmaz 

tarafından

Allah'ın rahmeti yağıyor çok yağar inşallah 🤲 3 köy boşaltıldı şuan soğutma yapılıyor geceden beri kaç sela olundu ay hayvanlar yandı çok kötü ya 

tarafından

2021 de Antalya'da böyleydi bilirim :( 

tarafından

Cok kötü ya 10dk mesafe var evimle Allah'ım sen koru az az yağıyor rahmet inş hepsi söner 

tarafından

Amin canım tedbirli durun 

tarafından

Valla Allah korusun şuan güzel yağıyor inşallah heryer söner 

0 oy
tarafından

Ay Allah korusun iyi misiniz 

0 oy
tarafından

Sabah saat 6gibi başladı yağmur rabbim rahmetini verdi baya yağdı Yangin soğutma yapiliyormus şuan ama kontrol altına alınmış yani Allah korusun afetlerden 🤲

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 269 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 627 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Evinsu (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 570 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 337 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,429 soru

24,169,165 cevap

335,779 kullanıcı

...