+1 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (2,784 puan) tarafından

Sizce  hanımlar Sevgi Gidene mi Zor gelir kalana mı?

Edit :  Giden  zaten kafasına koymuştur  kalan ne yapsın  plansız yaprak misali kalmıştır 

18 Cevaplar

+2 oy
(96 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kalana zordur. Giden sevmiyodur zaten gideceği yeri ayarlayıp öyle gitmiştir

-Reklam-
+4 oy
(10,388 puan) tarafından

Bence kalana zordur

Giden için zor olsaydı gitmezdi ztn

(9,080 puan) tarafından

ya gitmesi gerekiyorsa?  kendi hayatini mahvedecegini bile bile kalmak neden . cani aciya aciya dikenler bata bata etinden et kopa kopa gidende var. cunku geride biraktigi kisiden bir halt olmayacagini bildigi icin kacip kurtulup kendi hayatina yön vermek icin gitmek zorunda olan var

+3 oy
(9,080 puan) tarafından

yerine gore. bazen giden de mecbur oldugundan gider. kalmak isteyip de kalamayan kalmamasi gerektigi icin de gider . 

kalan da bazen cesaret edip gidemedigi icin . gitmesi gerektigini bildigi halde kaldigi icin zordur. 

ikiside cok ayri senaryo banbaska yasam ama hem kalana hem gidene zordur. ben kendi adima hem kaldim hem gittim.

+2 oy
(2,668 puan) tarafından

Giden zaten yasını gideceği güne kadar tutmuştur. Gittikten sonra bir önemi kalmaz. Kalana zordur 

+1 oy
(1,914 puan) tarafından

Kalana çok zor niye diye sormayın 🚬

+1 oy
(1,957 puan) tarafından

Gitmek zorunda kalana zor çok zor.

+1 oy
(799 puan) tarafından

Gidene zordur . O kararı vermek kolay olmamıştır. Kalmadı için kimse mücadele etmemiştir . Hatta gitme görevi ona kalmıştır . Kalan sevseydi giden gitmezdi . 

+1 oy
(1,486 puan) tarafından

Sevgi sevene zor bence giden gitmek zorundamı bırakıldı kalan kalmak zorundamı bırakıldı belli olmaz kim seviyorsa ona zor hepsi

0 oy
(1,959 puan) tarafından

Kalana tabiki. Ama bazı durumlarda gidene daha zor olabilir. Mesela giden, kalanı korumak için gidiyorsa gidene daha zor olur. Sırtında bir sırla gidiyor (bu genelde dizi ve filmlerde olur tabi 🙂)

0 oy
(4,768 puan) tarafından

Kalana zordur giden zaten her şeyi bitiririp öyle gitmiştir kalan parçalanmis yarım kalmistir 

0 oy
(4,940 puan) tarafından

kalana zor. 

ilişkilerimde ben çekip gittiysem dönüp de bakmadım bi kere, kafamda bitirmişim ki gitmişim. ama terkedildiğim bir ilişkim olmuştu, içime öküz oturmuştu resmen. değişik bir histi, neyse gel zaman git zaman tekrar barışmıştık ve yolumuz yine ayrılıyordu bunu hissettiğim an ben gittim. içimde kalmadı çok şükür 😂😂

0 oy
(3,402 puan) tarafından

Kalana zor ya. 

0 oy
(3,467 puan) tarafından

Tabiki kalana

0 oy
tarafından

Olaya göre değişir ama genel olarak giden zaten gözden çıkarmış kalan ne yapsın garibim. Kalana zor gidenin yokluguna alışması falan.

0 oy
(21,264 puan) tarafından

Giden gitmek zorunda bırakıldıysa gidene zordur kalan kaybetmeyi göze almış zaten ama keyfi bir durumsa değişir 

0 oy
(14,926 puan) tarafından

Giden sevmediği için gitmiştir zaten kalan için her zaman daha zor

0 oy
(1,527 puan) tarafından

Hangisi cok ve gercekten seviyorsa ona zor.bazen sevip gitmek zorunda kaliyorsun.bazende terk edilip oylece hasret cekiyosun

0 oy
(178 puan) tarafından

Hepinizi sayfama bekliyorum 
                    https://www.instagram.com/reel/DLdfgmqoV5N/?igsh=MWt3a2VibDcyNjBybQ==

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,787 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
2 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Merveeeee (147 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 694 göst.
28 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,152 soru

24,107,848 cevap

332,794 kullanıcı

...