0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından

Eşim annesiyle evlednigimde ilk yasadim kabul ettim sonra kaynanam gitti Denizli'de başkasıyla yaşadı sonra gene geldi gene bizde kaldı kızı var kızının eşi kabul etmiyor ve gene gitti ve şimdi tekrar geliyor ve eşim benimle kal yada dedi ama istemiyorum ben zate evde bir çocuk var birtane daha olcak nasıp olursa 4 kişi olcaz annesi gelirse 5 ama annesi hiçbir  ev işi ve yemek bilmiyor hep ben yapıyorum hersiye oda oturuyor çocuk bakmıyor herşey bende eşimde yardımcı olmuyor bu konularda 

7 Cevaplar

0 oy
(9,083 puan) tarafından

evlendirin biriyle kurtulun. kadin gt gel git gel onun bunun yaninda heba oluo sanki sende kurtulursun

(9,083 puan) tarafından

oho o git gel alismis . esin niye hizaya cekmioki anasini . git gel git gel surekli elin herifleriyle takilip takilip gelecek. esin kabil ettikce. esin ya gt ya kal diyecek demek genc kiz gibi takip edilecek. gidersen gelme geldiysende kal dicek . ole gtgel takil olurmu canim

(14 puan) tarafından

Diyormuş anlamıyomus kpnsutum bizimle kalmasın diye en fazla 4 ay 1 ay kalır gene gider o kalsın diyor ben istemiyorum diyorum ama hala aynı şeyi diyor 

tarafından

Yanlış anlama da eşin çok genişmiş yani ne demek o 4 ay durur tekrar gider gelir falan bu kabul edilir mi şey mi ya

(9,083 puan) tarafından

dimi bende o yuzden dedim erkk cocuk annesinin gt gelini hazmetmez. hani babasi olsa babasiyla kuser barisir annesi kavga eder evine doner ogluna gelir babasina doner hadi neyse zaten. ama yani oteki turlu erkek cocuk bide hazmetmemesi lazim

tarafından

Bence de yani şahsen benim eşim ayrı evde yaşamasına bile çok olağan bakmaz ama kayınvalidem bizimle yaşamak istemez benim rahatım açısından severim kendisini ama benim eşim asla kabul etmez yani öyle git gel falan ailesi de kabul etmez eşimden ziyade ya bunu artık günümüzde genç kız yapınca bile ergenliğine verilmiyor kusur olarak kabul ediyoruz

-Reklam-
0 oy
(4,301 puan) tarafından

Ev üstüne ev olmaz, buraya yazdiklarini eşine soylicen. Kabul etmiyorsa, ev işlerine kendisi yardımcı olacak ozaman.

(14 puan) tarafından

Konuscam kabul eder de annesi ayrı ev tutar inşallah kendine dayanacak gücüm gerçekten kalmadı artık 

0 oy
(6,690 puan) tarafından

Annesi problemli anladığım kadarıyla ergen gibi sürekli birini bulup gidip geri geliyor direk kabul etme böyle bir insan yuvada bozar

(14 puan) tarafından

Evet hep böyle yapmış eşimin babasiyle evliyken bile başka adama gitmiş gelmiş hep ama benim eşim her zaman kabul ediyor annem diyor ben kendi annemi sildim beni birkaip gitti geldi kabul etmedim ama o vazgeçmiyor hiç  birini buluyor sonra geri geliyor en fazla 1 sene duruyor sonra geliyor 

0 oy
(131 puan) tarafından

Hiç bulaşma bende var kurtulamıyorum süreklide sorun çıkarıyor 

(14 puan) tarafından

Ah n'olacak böyle halimiz valla sorun bitmez öyle oldukça evde ki 

(131 puan) tarafından

Ahh bacım bitmiyor valla Benimkide anacı ne desek kadın bi sorun çıkarıyor eşimlede aramı açıyor sürekli tartışma 

(14 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun seninde bacım vallahi zor 

0 oy
(2,658 puan) tarafından

Eşyalı ev tutsun 5 yıldızlı otel değil sizin eviniz. Herkesin bir düzeni var 

(14 puan) tarafından

2 ay sonra diyor  yanımızda kalsın şuan diyor  2 ay sonrada tutmaz hayır desende ne kadar gelsin diyor gel demiş bile annesine 

0 oy
(4,718 puan) tarafından

Acik acik konusacaksin esinle ve annesiyle. Bakin benimde evlatlarim var, ozel hayatim var, mahremiyetim var. Bana guvenip bosanmayi dusunme de. Ben kendimi zor idare ediyorum kusira bakmayin diyeceksin, ben birlik yasayamam

Asla yuz verme, nasilsa her turlu kotu olacaksiniz bosver.

(14 puan) tarafından

Valla konuştum eşimle ama 2 ay kalsın ev tutarız diyor bende annenle konusayim sen deme madem birşey dedim olmaz üzülür diyor kardesimde küser bana diyor dinlemiyor ki 

(4,718 puan) tarafından

O 2 ay omurluk olmasin da... sen üzüleceğine kardesi üzülsün demek istedim.kardesi de varmis madem, anlasin bastan o baksin cok istiyorsa. Hepimiz anneyiz tamam, yaslanacagiz rmin ol empati yapiyorum ama eli ayagi tutan birlik gelmesin. Herkesin hayati var, evine geliyorsa is yaptir biraz herseyde sana guvenmesin. Geldigin iyi oldu bana yardim edersin de ver süpürgeyi eline, sende cocuklarla ilgilen

(14 puan) tarafından

Veriyorum emin ol öncede geldiğinde. Sende yardim et anne dedim Evi şupur yenek yapayım dedim ben anlamıyorum ki sen yapiver dedi bilmiyorki hiçbir şey çocuk bak diyorum 2 dk sonra durmuyor diyor basım ağrıyor ben uyucam diyor hep uyuyor ya dışarı çıkıyor isim var diye eşime anlatiyorum yapiver diyor ben bunaldım Gali  kardeşi bakmıyor ki 

(4,718 puan) tarafından

Acik acik konusacaksiniz, esin filan tuzu kuru tabi. Gerekirse trip atacaksin, sen gel buyur evde kal ben anamin evine gidiyorum de. Baksin ogluna

0 oy
(20,932 puan) tarafından

Zor valla Allah yardımcın olsun ev üstüne ev olmuyor birde en iyisi bile sinsi yüzüne gülüp arkandan iş çeviriyor 

(14 puan) tarafından

Eşime anlatamıyorum ki ev ev üstüne olmaz ben istemiyorum ben iki çocuk ve sen ben olalaim istiyorjm diyorum oda 2 ay kalsın diyor hep bilmiyorum valla 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 726 göst.
+1 oy
17 cevap 504 göst.
2 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kardan_Adam (1,317 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 244 göst.
0 oy
18 cevap 732 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,444 soru

24,099,074 cevap

332,283 kullanıcı

...