0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (596 puan) tarafından

Doğum ağustosta olacak malum bu günlerde bile burda hava 40 derece o zaman 50 yi bulur gerçi hastanenin içi serin oluyor ama yinede bilemedim sezeryan olacak saten pijama takım var hiç giymemisim sizce doğumdan sonra onu giyebilirmiyim saten kullanışsız mi olur

9 Cevaplar

0 oy
(537 puan) tarafından

Hayır canım bence olmaz illa yakar ama yeteri kadar serinse bulunacağın yerler olabilir belki. Ben penye taraftarıyım 

-Reklam-
0 oy
(4,784 puan) tarafından

Hayatinin pismanligi olur ben yerinde olsam soyle dar sortlu askili gecelikler alirim sortu siki olsun ki kanaman cok olacak ya ondan ustune uzun bi lizoz abaya gibi bisey alirim gelen giden olursa onu takarim hastane soguk olmaz gerekirse yakarlar dert etme onu ben nisanda dogum yaptim disarda sakir sakir yagmur yagiyodu hava buz gibiydi o sene hastane odasi oyle sicakti ki catladim dogudan sonra bile 

0 oy
(9,079 puan) tarafından

dinla kalip soyunasi geliyir insanin . sateni yirtar parcalarsi. ki bu sicakda😂😂 sogukta bile olsa bikere rahatsiz. ayicikli penye pijamalardan giy en rahat onlar valla

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Bence hiç giyme onu canm.yakar o bide sezaryen olduğumuz için hiç giymememliyz bence hastane serinde olsa rahat edemyeblrsn bnde Ağustos da dogrcam

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Valla ben kışın ortasında doğum yaptım hastane çok sıcaktı ve doğumdan sonra da hiç üşümedim hep terledim kış olmasına rağmen 

Ben penye tarzı düşünüyorum esnek ve rahat olması önemli saten esnek değil pek  Saten yakar ayrıca bende ağustosta yapcam kısa kollu düğmeli aldım birde tişörtlü aldım birde önceki doğumdan kalam elbise tarzında pijamamı koydum ve koyu renk tercih ettim hepsini 

0 oy
(1,791 puan) tarafından

Saten pijamayi asla sevmiyorum ceyize ne akılla aldım bilmiyorum hiç kullanmadım doğum sonrası hiç rahat olmaz bambu kumaş pijama tercih et hiç terletmez yapışmaz yakmaz asla yok gibi üstünde 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Kullanışsız kaygan onun yerine pamuklu tercih edeblrsnz 

0 oy
(11,413 puan) tarafından

Olmaz ya bence penye pijama takımı al ben penye pijama takımı aldım alt üst benimde doğum temmuzda 

0 oy
(2,453 puan) tarafından

Saten pijama takımına hevesin varsa hastaneye götürme eve gectiginde biraz kendini toparlayinca evde giyersin.

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 453 göst.
4 Temmuz 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,239 göst.
0 oy
2 cevap 161 göst.
0 oy
22 cevap 603 göst.

Kategoriler

1,467,077 soru